ochotka69 13.04.07, 19:24 Tak jak w tytule. Niestety jak dotyczczas nie dane mi było poznac specjalisty. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agi.nalik Re: Prosze o namiar do dobrego dentysty 13.04.07, 20:49 oj, dołączam do prośby! Wiem, że wcześniej był już taki wątek, ale może są jakieś nowe osoby i mogłyby coś dorzucić...? Swego czasu chodziliśmy całą rodziną do dr Kasprzaka i jestem dość zadowolona, chociaż nie jest tani, ale jako chyba jeden z nielicznych prowadzi kartoteki pacjentów - oczywiście to nie był jedyny plus doktora. Niestety przyjmuje na Skarpie i od kiedy się przeprowadziliśmy bliżej centrum, ciężko się wybrać. Odpowiedz Link
imzd Re: Prosze o namiar do dobrego dentysty 14.04.07, 09:59 Dr Gabriela Piszczek (mam nadzieję ze nie przekręciłam) przyjmuje 5 dni w tyg. Tam gdzie analizy (k.notu) vis a vie Cinema City, też prowadzi kartotekę pacjentów. Ceny standard, zabiegi bezbolesne, rejestracja (nigdy nie czekałam dłużej niz 15min.) chodzimy tam całą rodziną nawet z 4,5letnią córką. Materiały dobre. Odpowiedz Link
magdzik71 Re: Prosze o namiar do dobrego dentysty 15.04.07, 22:36 dr Boniek - przyjmuje koło Naszego Lekarza na Szewskiej, telefon to 888600900. Odpowiedz Link
barbie-torun Re: Prosze o namiar do dobrego dentysty 16.04.07, 12:53 o jakie konkretne schorzenie chodzi bo nie wszyscy są dobrze z zachowawczej a inni z protetyki czy chorób przyzębia znam dobrego stomatologa ale kolejki długie na NFZ i prywatnie też wcześniej pisałam namiary dla dziewczyn dla małych dzieci bo lubi i umie leczyć maluchom Odpowiedz Link
magdoska1 Re: Prosze o namiar do dobrego dentysty 18.04.07, 09:43 nas czeka wizyta nie wiem gdzie znaleźć na NFZ dentystę dla dzieci- mała ma osad na górnych ząbkach pomimo mycia - niewielki ale jest Odpowiedz Link
barbie-torun Re: Prosze o namiar do dobrego dentysty 18.04.07, 10:55 podam Ci telefon do gabinetu powiedz, że to dziecko i lle ma lat ale kolejki długie może oczyszczą ultradżwiękami albo zalecą zmienić pastę i myć ruchami wymiatajacymi a nie kolistymi gabinet na ul. Powstańców Śląskich 16 (za Wisłą) tel. (056) 654 82 71 Pani doktor leczy moje dzieci i lubią tam chodzić :) Odpowiedz Link
deepblueangel Re: Prosze o namiar do dobrego dentysty 05.05.07, 09:40 Jak dla mnie nr 1 jest dr Bugajski z Kliniki Stomatologicznej na Kościuszki. Odpowiedz Link