aguar 10.11.20, 15:06 Pełno tego w Poznaniu, nie da się nie zauważyć. W innych miastach też? W sumie samo w sobie dość estetyczne, ale już boję, co może oznaczać. Ktoś coś wie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aerra Re: Billboardy z płodami w sercach - Poznań 10.11.20, 15:35 Że autor nie zaliczył programu z biologii na poziomie szkoły podstawowej? Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Billboardy z płodami w sercach - Poznań 10.11.20, 16:30 Nie wiedziałaś, ze fasolki się nosi pod sercem? Ty się ciesz, że nam podpisy darowali, jakieś rzewne kawałki jak z kartek motywacyjnych Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: Billboardy z płodami w sercach - Poznań 10.11.20, 16:42 Że dzieciątko jest ważne, bo nosi się go w serduszku, albo pod serduszkiem, a kiedy się rodzi, to już z serduszka wypada Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda2 Re: Billboardy z płodami w sercach - Poznań 10.11.20, 19:50 Też dzisiaj zauważyłam. I też nie wiem, o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
kamin Re: Billboardy z płodami w sercach - Poznań 10.11.20, 19:55 Nie widziałam. Masz jakieś zdjęcie? Odpowiedz Link Zgłoś
stwory_z_mchu Re: Billboardy z płodami w sercach - Poznań 10.11.20, 20:41 To chyba macica dwurożna z częściową przegrodą. Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama