basia73 23.01.05, 19:06 Czy można wysłać darmowe SMSy do sieci Plus? Dziękuję z góry za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jk Re: SMSy do Plusa 23.01.05, 20:10 sms.plusgsm.pl da sie sa limity, ale malo uciazliwe (o ile w ogole), no i nie ma reklam www.idea.pl - musisz byc abonentem idei, wtedy masz od 30 smsow w miesiecy do wszystkich sieci, tez bez reklam, z raportami, ale zdarzaja sie opoznienia Odpowiedz Link Zgłoś
chochlik4 Re: SMSy do Plusa 24.01.05, 08:49 Nie wiem czy dobrze Cię zrozumiałam.... Ja mam telefon w plusie, a z tej bramki idei wysyłam do wszystkich, którzy mają ideę... Odpowiedz Link Zgłoś
jk Re: SMSy do Plusa 24.01.05, 09:04 nie, na idea.pl mozesz zalozyc konto (jezeli jestes abonentka idei) i co miesiac dostajesz od 30 smsow, ktore mozesz wyslac do _wszystkich_sieci, w tym tez do Plusa a z sms.plusgsm.pl kazdy moze wysylac smsy Odpowiedz Link Zgłoś
kdb.se Re: SMSy do Plusa 23.01.05, 20:54 hej a ja wysyalam ze strony www.bramka.pl i dochodza bez zadnych problemow ! pozdarwiam Odpowiedz Link Zgłoś
basia73 Re: SMSy do Plusa 24.01.05, 11:03 Dzięki za informacje. Do sieci idea nie ma problemu, bo wysyłam z powodzeniem, natomiast mam kłopoty z wysyłaniem sms do sieci plus, nawet z gg nie mogę wysłać, może ktoś wie dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
sylwica Re: SMSy do Plusa 24.01.05, 15:35 polecam www.miastoplusa.pl, dla abonentów plusa i dla simplusowców, wprowadzasz się do miasta, masz domek (troche zabawy), kosztuje to jednorazowo 1 smsa po hasło. mozna wysyłac potem bezpłatnie do wszystkich sieci, najwięcej do plusa oczywiście, no i zgodnie z regulaminem (np chyba 10 smsów na jeden nr w jakimśtam czasie), pakiet jest dogodny, mozna archwizowac wiadomości i dostawac raporty o dostarczeniu, można zaplanować nadanie info na przyszłość, z konkretną datą i godziną, przy odbiorze nie przychodzą znaczki. Polecam. a gadu gadu podobno ma byc płatne od 1 lutego, i do plusa ciężko wchodzą smsy Odpowiedz Link Zgłoś
jk Re: SMSy do Plusa 24.01.05, 20:57 a skad informacja o tej oplacie za smsy za gg? Odpowiedz Link Zgłoś
margoo2 Re: SMSy do Plusa 08.02.05, 17:55 weszlam na www.bramka.pl ale gdzie tam mozna wysylac smsy?nie sadze ze nie zauwazylam. tez mam problem z bramka plusa i nie moge wyslac. Odpowiedz Link Zgłoś
jk Re: SMSy do Plusa 08.02.05, 19:53 tam sa linki do darmowych bramek idei, ery i plusa )) smieszne troche )) Odpowiedz Link Zgłoś
margoo2 Re: SMSy do Plusa 08.02.05, 19:59 tak,wiem ze smieszne,potem zauwazylam....))) ale i tak mi nie dziala,to ta sama bramka co na www.plusgsm.pl Odpowiedz Link Zgłoś