monikadabr 18.02.05, 13:54 zauważyłam ze są same nowe nicki, tzn podejrzewam ze stare nicki pozamieniały sie na nowe.Dlaczego drogie mamy to robicie? czy to coś daje WAm? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koleandra Re: dawno mnie nie było i cos zauważyłam 18.02.05, 14:02 Czy ja wiem? Przecież tyle osób co rusz zakłada sobie internet, staje się to coraz popularniejsze no i dużo osób trafia tu na forum gazetowe między innymi. Jest też dużo takich, którzy tylko czytają a pytanie zadają jak już ich przypili coś ważnego. Jeśli ktoś o znanym nicku wstydzi się o czymś napisać pod swoim to zmienia. Ja się przyznam, że zdarzyło mi się zmienić ale tylko w przypadku wstydliwego tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
jagienkaa Re: dawno mnie nie było i cos zauważyłam 18.02.05, 14:04 czasem jest też tak, że się zapomni hasło i trzeba zmienić nicka. Poza tym niektóre mamy się przeniosły na fora prywatne Odpowiedz Link Zgłoś
dagella Re: dawno mnie nie było i cos zauważyłam 18.02.05, 19:22 a tam................. my stare "wygi" jestesmy................. pozdrawiam cieplutko dagmara Jeszcze nie mama,ale może już niedługo... Odpowiedz Link Zgłoś
utalia Re: dawno mnie nie było i cos zauważyłam 18.02.05, 22:27 mysle, ze niekoniecznie jest tak. Ciagle rodza sie nowe dzieci, mamus nowych przybywa, wiec stad nowe nicki. Za to te z wiekszym starzem odchodza bo byc moze sie juz znudzily lub "wyrosly" z forum. Kiedy sie przebywa tu dluzej to juz nie sa te wszystkie tematy tak "rajcujace" jak kiedys. Np. temat -kolka. Jeszcze rok temu odpisywal;am na kazdy tego typu watek. Bo wiem co to jest. Ale teraz juz uwazam, ze sa inne emamusie, bardziej na biezaco. Sama mam tego samego nicka od poczatku czyli od ok. poltora roku. Pozdrawaim Utalia Odpowiedz Link Zgłoś
bea.bea Re: dawno mnie nie było i cos zauważyłam 18.02.05, 23:49 eee.....bea.bea.....stara forumowiczka od dwóch lat ) Odpowiedz Link Zgłoś
flurcia Re: dawno mnie nie było i cos zauważyłam 19.02.05, 08:36 Zgadzam się z Tobą. Pewne wątki co jakiś czas się powtarzają i już nie chce się w nich uczestniczyć. Ile razy można zabierać głos o nocnym karmieniu? Na początku jak sie tu pojawiłam wszystko było dla mnie nowe. A teraz mam wrażenie, ze nic się nie dzieje, w kółko to samo. A to dlatego jak napisała utalia, że napływają nowe mamy i mają problemy takie jak my kiedyś. Ja nie móię, ze to źle. Po prostu czas biegnie nieubłaganie do przodu. Odpowiedz Link Zgłoś
kropisia Re: Sama zmienialaś nicka nie raz! 19.02.05, 10:40 Ja jestem w miare nowa na tym forum (nie na forum w ogole, tylko tutaj). A co nie chcecie nowych? Odpowiedz Link Zgłoś
flurcia Re: Sama zmienialaś nicka nie raz! 19.02.05, 16:33 nie to nie tak jak sobie myslisz. Odpowiedz Link Zgłoś
renka14 Re: Sama zmienialaś nicka nie raz! 20.02.05, 08:42 mnie też długo nie było, prawie rok, wracam na starym nicku, jednym jedynym, jaki to sens zmieniać, ale z drugiej strony jak się ma jakieś super intymne ginekologiczne pytanie to nic złego jak sądzę, pozdrawiam wszystkie forumowiczki z każdym stażem, takie mniej aktywne (jak ja) i bardziej, przede wszystkim Mamy i Dzidziusie Odpowiedz Link Zgłoś
18lipiec Te najodważniejsze zmieniają nicki 20.02.05, 09:17 jak chcą kogoś powyzywać i nie mają odwagi zrobić tego pod swoim. Dlatego na tym forum tylko ja jestem zła bo ja zawsze piszę to co myslę i pod swoim nickiem.A reszta pod swoim słodzi, pod innym wyzywa.Proste. Odpowiedz Link Zgłoś
seala Re: dawno mnie nie było i cos zauważyłam 20.02.05, 09:25 Tylko, że tu nikt inny poza tobą nikogo nie wyzwywa. Odpowiedz Link Zgłoś
18lipiec Re: dawno mnie nie było i cos zauważyłam 20.02.05, 09:39 Nie? To chyba jesteś tu krótko, albo nie czytałaś niektórych wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
utalia Re: dawno mnie nie było i cos zauważyłam 20.02.05, 12:21 Nawyzywac to nie sztuka. A pisac co sie mysli to nie grzech. Problem tylko w tym jakie kto ma mysli i co chce tym osiagnac, Szanowna 18lipiec. Pozdrawaim Utalia Odpowiedz Link Zgłoś
mamamamamama Re: dawno mnie nie było i cos zauważyłam 20.02.05, 15:31 ja tutaj siedzę już 2 i pół roku i nika zmieniałam raz...ale co tam..... teraz raczej jestem czytająca , a nie piszą ca ale to tylko dlatego , że moja 22 miesięczna córeczka jest strasznie wymagająca i absorbująca , pracuję i ogólnie jestem zajęta non stop. Pozdrawiam mamcie weteranki i oczywiście te "dochodzące" również )) Odpowiedz Link Zgłoś
18lipiec Utalio 20.02.05, 19:28 Na codzien szacowne mamy na forum zamieniają się w plujące jadem potwory jak widza moje wypowiedzi, zmieniaja nicka, wyzywaja, jak im ulzy czuja sie lepiej, potem sie przelogowuja na swoj staly nick i dalej sa szacownym mamami. Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: Utalio 20.02.05, 21:59 18lipiec napisała: > Na codzien szacowne mamy na forum zamieniają się w plujące jadem potwory jak > widza moje wypowiedzi, zmieniaja nicka, wyzywaja, jak im ulzy czuja sie lepiej, > > potem sie przelogowuja na swoj staly nick i dalej sa szacownym mamami. Oj Lipiec, nie ma to jak uogólnienia. Mogłabyś przynajmniej dodać, że niektóre. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
utalia Re: Utalio 20.02.05, 22:36 chyba troche demonizujesz.... nie zauwazylam aby pluly jadem. Jedne tak inne nie i zalezy co napiszesz. Uwierz, ze nie zawsze chodzi o osobe ale o to co pisze i po co. Utalia Odpowiedz Link Zgłoś
18lipiec Re: Utalio 21.02.05, 08:12 W moim tak. Obojętnie co napisze jestem wyzywana. A że nie plują jadem? Oj, nie chciej zebym poszperala w wyszukiwarce. Odpowiedz Link Zgłoś
18lipiec Re: Uma 21.02.05, 08:11 Niektóre, ale nie zaprzeczysz że tak jest, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
janet3 Lipiec 21.02.05, 09:36 Mamusie nie zamieniają się w potwory ale często potworne jest to co ty wypisujesz,a twoja bezpośredniość to po prostu często chamstwo.Nie wiesz tego ze jak traktujesz ludzi tak oni Ciebie,,,?Ja nie znoszę chamstwa i pewnie wiele ludzi i również forumowe mamy i nie dziw się że coraz częściej jest dla Ciebie ktoś nie miły i raczej mało osób na tym forum traktuje Cię poważnie.Najbardziej jadowitą osobą na tym forum jestes ty i nie muszę zmieniac nicka żeby Ci to powiedzieć i dziwi mnie fakt że zarzucasz to innym. Odpowiedz Link Zgłoś
18lipiec Re: Lipiec 21.02.05, 10:28 Nie znosisz chamstwa a sama jesteś chamska jak chłop spod budki z piwem.Przypomnieć? Odpowiedz Link Zgłoś
janet3 Re: Lipiec 21.02.05, 10:49 18lipiec napisała: > Nie znosisz chamstwa a sama jesteś chamska jak chłop spod budki z > piwem.Przypomnieć? Twoja opinia lipiec naprawde jest bardzo mało istotnaI nie denerwuj się tak bo tracisz resztki fasonu)))) Odpowiedz Link Zgłoś
szymanka Re: dawno mnie nie było i cos zauważyłam 20.02.05, 22:52 a co jest złego w zmianie nicka lub posiadaniu kilku? Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: dawno mnie nie było i cos zauważyłam 21.02.05, 10:50 rozdwojenie jaźni... Odpowiedz Link Zgłoś
utalia Re: dawno mnie nie było i cos zauważyłam 21.02.05, 12:43 Wydaje mi sie, ze caly "szpas" polega na tym ze Ty wlasnie sobie postawilas za punkt honoru aby cie wszystkie emamusie "opluwaly" na zasadzie, ze niech cos o mnie mowia wszystko jedno zle czy dobrze byle mowily. A wiadomo, ze jak ktos pisze kontrowersyjnie zeby nie powiedziec chamsko (bo i owszem to Ci sie zdarza; w wyszukiwarce nie bede sprawdzala po po prostu mi sie nie chce sa ciekawsze rzeczy) to jest niestety bardziej zapamietywany. I caly ten watek jak wiele poprzednich przemienia sie w "przewalanke" jaka jestes i czy nie jestes. Chcesz po prostu zwrocic uwage na siebie i dlatego napisalam, ze tu nie chodzi o to co myslisz i piszesz tylko po co???? A odpowiedz brzmi jak wyzej. A na tym polega obycie, ze nie kazdy temat i nie wszedzie sie kawe na lawe przedstawia. Troche delikatnosci, taktu, wyczucia i takie tam brednie jak pewnie napiszesz albo przeslodzone teksty czasem nie zawadzi. Pozdrawaim i zycze wiecej zespol wespol z nami niz robic teatr jednego aktora bo jak sie orientujesz przestaje to byc juz takie swieze i ciekawe jak jeszcze pare miesiecy temu. Odpowiedz Link Zgłoś