Dodaj do ulubionych

dawno mnie nie było i cos zauważyłam

18.02.05, 13:54
zauważyłam ze są same nowe nicki, tzn podejrzewam ze stare nicki pozamieniały
sie na nowe.Dlaczego drogie mamy to robicie? czy to coś daje WAm?
Obserwuj wątek
    • koleandra Re: dawno mnie nie było i cos zauważyłam 18.02.05, 14:02
      Czy ja wiem? Przecież tyle osób co rusz zakłada sobie internet, staje się to
      coraz popularniejsze no i dużo osób trafia tu na forum gazetowe między innymi.
      Jest też dużo takich, którzy tylko czytają a pytanie zadają jak już ich
      przypili coś ważnego. Jeśli ktoś o znanym nicku wstydzi się o czymś napisać pod
      swoim to zmienia. Ja się przyznam, że zdarzyło mi się zmienić ale tylko w
      przypadku wstydliwego tematu.
      • jagienkaa Re: dawno mnie nie było i cos zauważyłam 18.02.05, 14:04
        czasem jest też tak, że się zapomni hasło i trzeba zmienić nicka.
        Poza tym niektóre mamy się przeniosły na fora prywatnesad
    • dagella Re: dawno mnie nie było i cos zauważyłam 18.02.05, 19:22
      a tam.................
      my stare "wygi" jestesmy.................
      pozdrawiam cieplutko
      dagmara

Jeszcze nie mama,ale może już niedługo... smile
      • utalia Re: dawno mnie nie było i cos zauważyłam 18.02.05, 22:27
        mysle, ze niekoniecznie jest tak. Ciagle rodza sie nowe dzieci, mamus nowych
        przybywa, wiec stad nowe nicki. Za to te z wiekszym starzem odchodza bo byc
        moze sie juz znudzily lub "wyrosly" z forum. Kiedy sie przebywa tu dluzej to
        juz nie sa te wszystkie tematy tak "rajcujace" jak kiedys. Np. temat -kolka.
        Jeszcze rok temu odpisywal;am na kazdy tego typu watek. Bo wiem co to jest. Ale
        teraz juz uwazam, ze sa inne emamusie, bardziej na biezaco. Sama mam tego
        samego nicka od poczatku czyli od ok. poltora roku. Pozdrawaim Utalia
        • bea.bea Re: dawno mnie nie było i cos zauważyłam 18.02.05, 23:49
          eee.....bea.bea.....stara forumowiczka od dwóch lat smile)
        • flurcia Re: dawno mnie nie było i cos zauważyłam 19.02.05, 08:36
          Zgadzam się z Tobą. Pewne wątki co jakiś czas się powtarzają i już nie chce się w nich uczestniczyć. Ile razy można zabierać głos o nocnym karmieniu? Na początku jak sie tu pojawiłam wszystko było dla mnie nowe. A teraz mam wrażenie, ze nic się nie dzieje, w kółko to samo. A to dlatego jak napisała utalia, że napływają nowe mamy i mają problemy takie jak my kiedyś. Ja nie móię, ze to źle. Po prostu czas biegnie nieubłaganie do przodu.
    • 18lipiec Sama zmienialaś nicka nie raz! 19.02.05, 09:54

• kropisia Re: Sama zmienialaś nicka nie raz! 19.02.05, 10:40
        Ja jestem w miare nowa na tym forum (nie na forum w ogole, tylko tutaj). A co
        nie chcecie nowych?
        • flurcia Re: Sama zmienialaś nicka nie raz! 19.02.05, 16:33
          nie to nie tak jak sobie myslisz.
          • renka14 Re: Sama zmienialaś nicka nie raz! 20.02.05, 08:42
            mnie też długo nie było, prawie rok, wracam na starym nicku, jednym jedynym,
            jaki to sens zmieniać,
            ale z drugiej strony jak się ma jakieś super intymne ginekologiczne pytanie to
            nic złego jak sądzę,
            pozdrawiam wszystkie forumowiczki z każdym stażem, takie mniej aktywne (jak ja)
            i bardziej, przede wszystkim Mamy i Dzidziusie
            • 18lipiec Te najodważniejsze zmieniają nicki 20.02.05, 09:17
              jak chcą kogoś powyzywać i nie mają odwagi zrobić tego pod swoim. Dlatego na
              tym forum tylko ja jestem zła bo ja zawsze piszę to co myslę i pod swoim
              nickiem.A reszta pod swoim słodzi, pod innym wyzywa.Proste.
    • seala Re: dawno mnie nie było i cos zauważyłam 20.02.05, 09:25
      Tylko, że tu nikt inny poza tobą nikogo nie wyzwywa.
      • 18lipiec Re: dawno mnie nie było i cos zauważyłam 20.02.05, 09:39
        Nie? To chyba jesteś tu krótko, albo nie czytałaś niektórych wypowiedzi.
        • utalia Re: dawno mnie nie było i cos zauważyłam 20.02.05, 12:21
          Nawyzywac to nie sztuka. A pisac co sie mysli to nie grzech. Problem tylko w
          tym jakie kto ma mysli i co chce tym osiagnac, Szanowna 18lipiec. Pozdrawaim
          Utalia
          • mamamamamama Re: dawno mnie nie było i cos zauważyłam 20.02.05, 15:31
            ja tutaj siedzę już 2 i pół roku i nika zmieniałam raz...ale co tam.....

teraz raczej jestem czytająca , a nie piszą ca ale to tylko dlatego , że moja
            22 miesięczna córeczka jest strasznie wymagająca i absorbująca , pracuję i
            ogólnie jestem zajęta non stop.

Pozdrawiam mamcie weteranki i oczywiście te "dochodzące" również smile))
          • 18lipiec Utalio 20.02.05, 19:28
            Na codzien szacowne mamy na forum zamieniają się w plujące jadem potwory jak
            widza moje wypowiedzi, zmieniaja nicka, wyzywaja, jak im ulzy czuja sie lepiej,
            potem sie przelogowuja na swoj staly nick i dalej sa szacownym mamami.
            • umasumak Re: Utalio 20.02.05, 21:59
              18lipiec napisała:

> Na codzien szacowne mamy na forum zamieniają się w plujące jadem potwory jak
              > widza moje wypowiedzi, zmieniaja nicka, wyzywaja, jak im ulzy czuja sie
              lepiej,
              >
              > potem sie przelogowuja na swoj staly nick i dalej sa szacownym mamami.

Oj Lipiec, nie ma to jak uogólnienia. Mogłabyś przynajmniej dodać, że niektóre.
              Pzdr
              • utalia Re: Utalio 20.02.05, 22:36
                chyba troche demonizujesz.... nie zauwazylam aby pluly jadem. Jedne tak inne
                nie i zalezy co napiszesz. Uwierz, ze nie zawsze chodzi o osobe ale o to co
                pisze i po co. Utalia
                • 18lipiec Re: Utalio 21.02.05, 08:12
                  W moim tak. Obojętnie co napisze jestem wyzywana. A że nie plują jadem? Oj, nie
                  chciej zebym poszperala w wyszukiwarce.
              • 18lipiec Re: Uma 21.02.05, 08:11
                Niektóre, ale nie zaprzeczysz że tak jest, prawda?
                • janet3 Lipiec 21.02.05, 09:36
                  Mamusie nie zamieniają się w potwory ale często potworne jest to co ty
                  wypisujesz,a twoja bezpośredniość to po prostu często chamstwo.Nie wiesz tego
                  ze jak traktujesz ludzi tak oni Ciebie,,,?Ja nie znoszę chamstwa i pewnie wiele
                  ludzi i również forumowe mamy i nie dziw się że coraz częściej jest dla Ciebie
                  ktoś nie miły i raczej mało osób na tym forum traktuje Cię poważnie.Najbardziej
                  jadowitą osobą na tym forum jestes ty i nie muszę zmieniac nicka żeby Ci to
                  powiedzieć i dziwi mnie fakt że zarzucasz to innym.
                  • 18lipiec Re: Lipiec 21.02.05, 10:28
                    Nie znosisz chamstwa a sama jesteś chamska jak chłop spod budki z
                    piwem.Przypomnieć?
                    • janet3 Re: Lipiec 21.02.05, 10:49
                      18lipiec napisała:

> Nie znosisz chamstwa a sama jesteś chamska jak chłop spod budki z
                      > piwem.Przypomnieć?
                      Twoja opinia lipiec naprawde jest bardzo mało istotnasmileI nie denerwuj się tak
                      bo tracisz resztki fasonusmile))))
    • szymanka Re: dawno mnie nie było i cos zauważyłam 20.02.05, 22:52
      a co jest złego w zmianie nicka lub posiadaniu kilku?
      • dyrgosia Re: dawno mnie nie było i cos zauważyłam 21.02.05, 10:50
        rozdwojenie jaźni...
        • utalia Re: dawno mnie nie było i cos zauważyłam 21.02.05, 12:43
          Wydaje mi sie, ze caly "szpas" polega na tym ze Ty wlasnie sobie postawilas za
          punkt honoru aby cie wszystkie emamusie "opluwaly" na zasadzie, ze niech cos o
          mnie mowia wszystko jedno zle czy dobrze byle mowily. A wiadomo, ze jak ktos
          pisze kontrowersyjnie zeby nie powiedziec chamsko (bo i owszem to Ci sie
          zdarza; w wyszukiwarce nie bede sprawdzala po po prostu mi sie nie chce sa
          ciekawsze rzeczy) to jest niestety bardziej zapamietywany. I caly ten watek jak
          wiele poprzednich przemienia sie w "przewalanke" jaka jestes i czy nie jestes.
          Chcesz po prostu zwrocic uwage na siebie i dlatego napisalam, ze tu nie chodzi
          o to co myslisz i piszesz tylko po co???? A odpowiedz brzmi jak wyzej. A na tym
          polega obycie, ze nie kazdy temat i nie wszedzie sie kawe na lawe przedstawia.
          Troche delikatnosci, taktu, wyczucia i takie tam brednie jak pewnie napiszesz
          albo przeslodzone teksty czasem nie zawadzi. Pozdrawaim i zycze wiecej zespol
          wespol z nami niz robic teatr jednego aktora bo jak sie orientujesz przestaje
          to byc juz takie swieze i ciekawe jak jeszcze pare miesiecy temu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka