ciociajadzia1 02.08.06, 19:27 Dziewczyny poradzcie mi , które imie Wam sie bardziej podoba Emilia czy Rozalia?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blaszany_dzwoneczek Re: Emilia czy Rozalia?? 02.08.06, 19:29 Chyba Emilia, ale za to Rozalka dużo mnie popularne i też ładne. Ale to ma się tobie podobać, a nie mi czy komuś innemu. Odpowiedz Link Zgłoś
skowronka1979 Re: Emilia czy Rozalia?? 02.08.06, 20:15 Emilka. Rozalka się smutno kojarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
dodkowska Re: Emilia czy Rozalia?? 02.08.06, 21:19 rozalia jest nie spotykane ale na miejscu dzidzi wolała bym emilia Odpowiedz Link Zgłoś
moniaolsz Re: Emilia czy Rozalia?? 03.08.06, 11:12 Emilka. W lipcu urodziłam ślicznego chłopczyka ale gdyby była dziewczynka to miała być właśnie Emilka Odpowiedz Link Zgłoś
kaeira Re: Emilia czy Rozalia?? 02.08.06, 21:40 Rozalia o wiele ciekawsze i rzadzsze - dla mnie to bardzo duży plus. Ale też nie aż takie rzadkie - powoli wraca do łask. Oprócz Rozalka zdrobnienia moga być: Rózia, Różyczka, Roza, Alia, Alka. Może spodobałyby ci się także podobne w stylu i brzmieniu: Idalia, Róża, Adela, Kornelia, Aurelia, Klara Odpowiedz Link Zgłoś
zebra12 Rozalka!!!! 03.08.06, 09:32 Sama chciałam tak dać na imię córeczce. Ale mama się nie zgodziła. Wiesz, ludzie po 60 są staromodni. Lubią imiona w stylu: Kasia, Asia, Madzia. Cóż zdecydowałam się na Basię. Odpowiedz Link Zgłoś
ab_78 Re: Emilia czy Rozalia?? 03.08.06, 10:12 zadne z tych dwoch, sorry. w tym stylu to juz Kornelia o niebo lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
capribb Re: Emilia czy Rozalia?? 03.08.06, 11:44 Mam coreczke Rozalke i bardzo jestem zadowolona z tego imienia. Emilka tez mi sie podoba ale oczywiscie nieco mniej Rózia to jest zdrobnienie od imienia Róża- jest to inne imie! Odpowiedz Link Zgłoś
anita.anita80 Re: Rozalia 20.08.06, 11:42 ROZALIA tak na imie ma moja córeczka ( stare imie a wraca do łask) Odpowiedz Link Zgłoś