mama_adasia Re: czy rodziłyscie razem z waszymi męzami /niemę 11.08.06, 21:24 nie wyobrażam sobie rodzić bez męża..... był ze mną, wspierał mnie w ogule super się zachowywał, jak prawidziwy facet i byłam z niego dumna, w końcu wydaliśmy na świat naszego synka, który niedługo skończy 2 latka pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
milko2411 Re: razem 11.08.06, 22:35 Mój trzymał mnie za rękę,patrzył na zapis ktg i mówił,kiedy nadchodzi skurcz.Był skupiony bardziej ode mnie,więc to ja od czasu do czasu rzuciłam jakiś żarcik,żeby się chłopak rozluznił.Było naprawdę fajnie,teraz wszystkich zanudza przeżyciami z porodu i fakt:mógłby oszczędzić szczegółów. Odpowiedz Link Zgłoś
szwendalka Re: czy rodziłyscie razem z waszymi męzami /niemę 11.08.06, 22:34 jasne,że tak. Ja w ogóle strasznie bałam się porodu,ale z mężem było mi tak jakoś rażniej no i łatwiej.Pamiętam jak bardzo się mu trzęsły nogi gdy bujał mnie na piłce, ocierał mi twarz, prowadził do lazienki. Nie musiał nic mówić, bo wiem,że bał się tak samo jak ja,ale najważniejsze,że był.Naprawdę wspominam poród bardzo dobrze, czułam,że nic nie może mi się stać, bo ON był przy mnie.No i personel spogląda na rodząća jakoś inaczej,gdy ktoś patrzy im na ręce Odpowiedz Link Zgłoś