Dodaj do ulubionych

DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D

25.08.06, 10:20
no cóżsmile pozwoliłam sobie założyć nowy wątek bo na tamtym już nie dało się
nic napisaćsmile))
mam nadzieję że tym razem nowy wąteczek będzie dla wszystkich szczęśliwysmile))
Obserwuj wątek
    • mariolka55 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 25.08.06, 10:25
      Bedzie napewnosmile beda nowe(*) i zaczna sie pewnie porodysmile
      dziewczyny kuknijcie na stary watek i powiedzcie mi który rozek ładniejszy?
      posłałam tam linki
      • danik1 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 25.08.06, 10:29
        Jestem, ale juz musze uciekac. Wpadne pozniej. Pa i milego dnia!!!
        • olka9917 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 25.08.06, 12:04
          Hej dziewczynywinkMy dopiero wstalismywinkBo jak z Miskiem razem spimy to obudzic
          sie niemozemywink))Wkoncu sie wyspiewink)Troche go boli przepuklina,ale
          niemocno,ale chociaz dobrze ze ma zwolnienie i jest w domkuwinkU nas pada
          deszcz.Kurde tak mi sie obiadu niechce robic,musze cos szybkiego wymyslic.Bo
          jeszcze sie wyszykowac musze bo idziemy na miasto,dokupic brakujace rzeczy.

Mariolka mi sie te z termo froty bardziej podobajawink

No nic milego dnia.Puzniej wpadne pa pa
          • danik1 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 25.08.06, 12:54
            Mariola a mi przeciwnie do Oli, podobaja sie te polarki.Ty mowsz, ze chcesz
            kremowy a mi bardziej podobaja sie ten niebieski i ten rozowy. Pewnie boisz sie
            jeszcze, ze moze to nie byc dziewczynka, co?? Dlatego chcesz kremowy? No coz,
            sama musisz zadecydowac bo cos mi sie wydaje, ze za bardzo Ci nie pomoglysmy.
            wink
            • olka9917 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 25.08.06, 13:06
              Hej Sloneczko a jak tam fryzura?Zadowolona jestes?A ja wiecie co nierobie
              obiaduwink)Wysle Miska po cos gotowego,ale leniuch jestemwink)))
              • olka9917 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 25.08.06, 13:14
                Sloneczko dzieki za smieszne rzeczy na poczciewink)
                • sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 25.08.06, 23:41
                  olka9917 napisała:

> Sloneczko dzieki za smieszne rzeczy na poczciewink)

nie ma za co skarbiebig_grin jak tylko będe mieć jakieś śmieszotki-głupotki to
                  odrazu wam je wysyłamsmile))
              • sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 25.08.06, 23:39
                olka9917 napisała:

> Hej Sloneczko a jak tam fryzura?Zadowolona jestes?A ja wiecie co nierobie
                > obiaduwink)Wysle Miska po cos gotowego,ale leniuch jestemwink)))

oleńkosmile)) z fryzury jestem bardzo zadowolonabig_grin i powiem ci że nie mam z nimi
                teraz żadnego problemu, poprostu je myje, rozczesuje i susze suszarką i to
                wszystkobig_grin
            • mariolka55 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 25.08.06, 21:31
              danik1 napisała:

> Mariola a mi przeciwnie do Oli, podobaja sie te polarki.Ty mowsz, ze chcesz
              > kremowy a mi bardziej podobaja sie ten niebieski i ten rozowy. Pewnie boisz
              sie
              >
              > jeszcze, ze moze to nie byc dziewczynka, co?? Dlatego chcesz kremowy? No coz,
              > sama musisz zadecydowac bo cos mi sie wydaje, ze za bardzo Ci nie pomoglysmy.
              > wink
              >

nie dlatego kremowy ze sie bojesmile tylko ten kolor mi sie podoba bo taki
              delikatny,a mam juz tyle rózowegosmile ze becik by był przesadasmilepozatym mam
              sliczny koplet do wózka rózowo-kremowy,zarambisty taki gruby i ciepły i ten
              becik bedzie pasował,zreszta ten becik mozna potem uzywac jako kocyk.
              Ja kupiłam ten polarkowysmile
        • mariolka55 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 27.08.06, 09:41
          witam
          słonko ale ci dobrze z ta przeprowadzka,bedziesz miec juz dziecko na nowymsmile my
          dopiero w przyszłym roku,prawdopodobnie,bo wszystko dobrze tylko mój mezus ma
          strasznie mało wolnego czasu ,ale juz wiekszasc najgorszych prac jest za
          nami,wiec moze to jakos pójdzie,w kazdym badz razie musiemy sie spieszyc bo
          przy dwójce dzieci to nam bedzie ciasnosmile
      • sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 25.08.06, 23:30
        witam was dziewczyny ponowniebig_grin

marioluśsmile co do tych rożków to powiem ci że nie wiem który bym na twoim
        miejscu wybrałasmile jeden i drugi jest ślicznybig_grin ale chyba bardziej mi się
        podoba ten z kapturem (ten z misiem) smile)) przerozkoszne są te ubranka dla
        dzieciaszkówbig_grin chciałabym już też kupować takie śluczne rzeczysmile
        • sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 25.08.06, 23:44
          oleńko, no i jak? załatwiliście dla twojego miśka ten specjalistyczny szpital
          od przepuklin?
          • sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 25.08.06, 23:48
            daniczkusmile)) no i jak? przyszła @ ?
            mam nadzieję że nie. i że nie przyjdzie jeszcze długo,długosmile)))))))))))))))))
            • sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 25.08.06, 23:53
              ja już spadambig_grin musze jeszcze się wyszykować przed jutrzejszą wyprawą do
              klinikismile))
              wejde do was jutro i napisze wam jak było i na kiedy mi wyznaczyli iuibig_grin
              no to do jutra skarby mojesmile buziaczkibig_grin pa,pa,pasmile))))
              kolorowych snów wam życzebig_grin
            • danik1 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 26.08.06, 13:33
              sloneczko271 napisała:

> daniczkusmile)) no i jak? przyszła @ ?
              > mam nadzieję że nie. i że nie przyjdzie jeszcze długo,długo:-
              ))))))))))))))))))

Hehehehe nie przyszla i plamien tez nie ma, ale tempka juz spadla, wiec
              niebawem sie pojawi. Jestem teraz troche przeziebiona, wiec moze to wszystko
              pomieszalo, bo ja juz sama stracilam kontrole nad tym co sie dzieje w tym
              cyklu. wink Los wystawia mnie na ciezka probe, ale juz wkrotce sie odegram, bo
              jak tylko @ przyjdzie to iui i wtedy musi sie udac. Zreszta tak jak napisalas
              wczesniej Sloneczko, teraz nasza kolej na fasolki!!! smile
              Pozdrowionka!!! smile
              • olka9917 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 26.08.06, 16:38
                Hej dziewczynywinkU nas zaraz bedzie padac,a my akurat wrucilismy z lodowwink
                Wczoraj wieczorem byla taka burza ze az wszystko powylanczalismy i gralismy w
                warcaby.
                Misiek bedzie operowany normalnym sposobem,bo musza zobaczyc dlaczego to sie
                zepsulo.I maja cos wymyslec,ale i Misiek musi sie oszczedzac.Ale mamy nadzieje
                ze to juz ostatnia operacja,sama teraz Miska bede pilnowacwinkAle facet jak to
                facet chce pokazac co on niepotrafi podniesc itp..Narazie sie cieszy ze siedzi
                w domku,i czujemy sie jak na urlopie,dlugo siedzimy,dlugo spimywink))

A za was dziewczyny Sloneczko i Danik trzymam bardzo mocne kciuki i za wasze
                fasolki.

A to viruski
                ********************************************************************************
                ***************************Hi hi to takie dojrzale viruski bo dziewiecio-
                miesiecznewink)Ale napewno zadzialaja,czego wam z calego sreca zycze,jak i
                reszcie dziewczyn.Powodzeniasmile
                • goko1 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 26.08.06, 18:41
                  cześć kobietki!

no muszę Was doczytać, bo mam straszne zaległości, aż mi wstyd sad.

pracuje jeszcze , ale krócej, tak ok. 13 już jestem w domciu smile

ja jeszcze przed porodem, ale już w pełnej gotowosci jesteśmy, mam nadzieje, że
                  sala rodzinna będzie wolna, bo u nas tylko jedna jest. wszystko pięknie
                  spakowane dawno, wczoraj przepakowywałam w mniejszą torbę, bo położna
                  powiedziała, że za dużo na sale ogólną nie wolno wnosić, bo brak miejsca,
                  lepiej żeby mąż doniósł, np. ciuszki dla dzidi itp.

W czwartek byłam u lekarza, już szyjka się skróciła, skurcze mam, raz mocniej
                  raz słabiej, w nocy gorzej, czekam cierpliwie... lekarz mówił, że teraz to
                  nawet nospy nie brać bo co ma być to ma być, mogę już spokojnie rodzić, niby
                  mam zaklepaną wizyte 7 września, ale już powiedział, że jak urodzę, to żebym
                  zadzwoniła i wpadła na kontrolę 6 tygodni po porodzie.

Dzisiaj kupiliśmy stół do jadalni i komodę do Niuni sosnową, więc jeszcze
                  dzisiaj poukładam trochę ciuszków dla niej, łózeczko stoi, wózek jest fotelik
                  też, torba do odbioru też, łóżeczko jeszcze nie zaścielone,ale jak do moich
                  urodzin (hihi jutro je mam smile) nie urodze to je przyszykuję.

Co tam u Was, może ktoś mi streści co się dzieje na forum, bardzo proszę...

i serdecznie pozdrawiam, trzymajcie mocne kciuki (najlepiej non stop)smile))
                  • mariolka55 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 26.08.06, 19:47
                    czesc gokosmile
                    miło cie czytacsmile ale masz fajnie ze juz finałsmile
                    wiesz ja tez mam komode i tez bede prac ciuszki po niedzieli i układac (jak
                    wszystko bedzie dobrze po poniedziałkowej wizycie) mam juz wszystko
                    skompletowane i zaczynam odliczac do koncasmilemimo ze dopiero bede zaczynac 33 tc.
                    w Krakowskich szpitalach tez jest po jednej sali rodzinnej.

Jak chcesz to ci moge przesłac na gazetowy nr. mojej komórki,zebys napisała
                    jakiegos sms-ikasmile jak juz bedziesz przec cosmile
                  • sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 26.08.06, 22:46
                    witam cię gokuśsmile)) fajnie że się do nas wkońcu odezwałaśbig_grin my tu już
                    myślałyśmy że ty skarbie już urodziłaś i że wejdziesz do nas pochwalić sie
                    swoją niuniąbig_grin TRZYMAMY ZA CIEBIE I TWOJĄ NIUNIE KCIUKIbig_grin
                  • sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 27.08.06, 22:40
                    goko1 napisała:

> cześć kobietki!
                    > no muszę Was doczytać, bo mam straszne zaległości, aż mi wstyd sad.
                    > Co tam u Was, może ktoś mi streści co się dzieje na forum, bardzo proszę...

gokuśsmile)) co do streszczenia co się dzieje na forum, to może być trudne bo się
                    dużo działowink no ale tak po krótce spróbuje ci troszke streścićbig_grin
                    no więc: ja mam we wtorek 2 iuibig_grin i mam nadzieję że ostatniebig_grin
                    moja siostra była na usg i będzie miała córeczkesmile))

oleńka czuje się dobrze, urządziła już cały pokoik dla maleństwa-jest śliczny
                    smile tylko teraz jej misiek idzie do szpitala zoperować przepuklineuncertain no ale
                    raz-dwa go naprawią i będzie wszystko dobrzesmile

u mariolki też jest wszystko okbig_grin jej córeczka ślicznie rośniesmile tylko znowu
                    z jej teściową jest podobno nienajlepiej-jest chora ale mam nadzieję że szybko
                    wyjdzie z tego.

ania też czuje się dobrze, tylko teraz biedulka siedzi sama w domku bo jej
                    misiek musiał gdzieś wyjechać i wróci przed jej porodem.

jola już się dawno nie odzywała-pewnie jest zajęta oliwierkiembig_grin

daniczek, czeka na @ ale tak naprawde to mamy nadzieję że jej nie dostanie
                    jeszcze długosmile a gdyby jednak się okazało że @ przyszła to też teraz będzie
                    podchozić do 2 iuismile razem ze mnąbig_grin

katrin,podobno się przygotowuje do ivfbig_grin

no i to by było na tylesmile)) napisałam ci po krótce co się ostatnio wydarzyło
                    to co pamiętamsmile)) jeśli kogoś ominełam to przepraszamsmile

życze wam dziewczyni kolorowych snówsmile)) buziaczki skarby moje pa,pa,pasmile))
                    ja już spadam bo oczy mi się już klejąbig_grin pa,pasmile))))
                    beatka, pracuje od rana do nocy i prawie wcale do nas nie zagląda biedaczka-
                    taka jest pewnie zmęczona.

eryczka, była na usg i będzie miała syneczkabig_grin
                    • danik1 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 28.08.06, 10:11
                      Sloneczko to Ty juz jutro iui??????? sad) Superowo, bede trzymala kciuki!!!!!!!
                      Ja dopiero od jutra bede brala clo, bo @ w koncu przyszla. Mam andzieje, ze sie
                      na m uda w tym cyklu!!!!
                      Pozdrowionka!!! smile
                      • olka9917 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 28.08.06, 11:53
                        Hej dziewczyny,my dopiero zwleklismy sie z wyrkawink))Zaraz sie bede szykowac,i
                        szybko obiadek robie,dzis ziemniaczki z jajkiem sadzonymwinkbo dzis idziemy z
                        Miskiem zameldowac mnie do szpitala.JAk przyjdziemy to napisze jak bylo,i
                        polozna dzis wybierzemywinkHi hi pisze do was lekko zdretwialymi palcamiwinkMam
                        nadzieje ze te zdretwienie minie po porodzie.Sloneczko to jutro zdretwiale czy
                        nie trzymam mocno kciukiwinkI niedlugo za DaniczkawinkMam nadzieje ze szafki juz
                        sie montujawinkTylko Sloneczko uwazaj ze sprzataniem wink
                        • goko1 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 28.08.06, 15:37
                          cześć kobietki!

Słoneczko jestes kochana, dziekuję za streszczenie.

dziewczynki oczywiście jak urodzę dowiecie się o tym,gwarantuję.

pozdrawiam, idę pobuszować jeszcze w podręcznikach na allegro, co by wszystko
                          było zapięte na ostatni guzik.

buziaki
                          • mariolka55 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 28.08.06, 23:08
                            witam
                            Danik potrzymałas nas w nadziei,ale to nic bo przeciez bedziec miec IUI ,fajnie
                            jakby wam sie z Olka udało teraz zaciazyc,bo rodziłybyscie wiosnasmile
                            Słonko trzymam jutro kciuki!

A ja byłam dzis u ginki,wszystko super szyjka zamknieta,długosc szyjki bez
                            zmiansmile
                            Oczywiscie mnie podkusiło zeby zrobic usg i teraz załuje,bo sie okazało ze mała
                            lezy dalej miednicowo,kurcze Kuba juz był głowa w dół w tym
                            czasie........drugie dziecko sie niby pózniej ustawia,tym bardziej ze u mnie
                            jest jeszcze wszystko wysoko!!!a niektóre czekaja do samego porodusad moze moja
                            nie bedzie mnie tak długo stresowac? JA NIE CHCE MIEC CESARKIsad(((((((((((((((
                            no i oczywiscie za to ze sie tak ta płcia interesuje to nam nic dzis nie
                            pokazałasad to jest dla mnie karasmile
                            ale rosnie prawidłowosmile i wazy juz 2100!!!!
                            • olka9917 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 29.08.06, 13:22
                              Hej Sloneczko trzymam mocne kciukiwinkPowodzenia,)
                              • olka9917 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 29.08.06, 13:29
                                My wczoraj bylismy sie meldowac w szpitalu,dostalismy pelno papierow do
                                wypelnienia,i termin na dzis na 09:30.Wszystko juz mamy zalatwione
                                prawie,wszystko nam jeszcze raz polozna tlumaczyla.Tylko polozna jeszcze musze
                                sobie wybrac,moge nawet taka co mowi po polsku.Zobaczymy musze zadzwonic i sie
                                dogadac.Ale dzis jestem do niczego,rano wstala i tak spac mi sie chce ze zaraz
                                ide drzemke sobie zrobic.Na dodatek pada deszcz.Jak wracalismy ze
                                szpitala,poszlismy jak zwykle na wielkie lody do wlochowwinkNa te rece mowila ze
                                jak narazie ok,ale jak bardzo spuchna mam przyjsc.Niebadali mnie bo niedawno
                                bylam u gin.Wrazie jak by cos mnie niepokoilo to zawsze moge przyjsc.Naprawde
                                mily personel,i jak narazie dalej sie niebojewinkale zobaczymy jak bedzie blizej
                                poroduwink

Mariolka wazne ze dzidzia zdrowa,a przekrecic sie jeszcze ma czas,tezu
                                czytalam,woec niestresuj sie na darmo.

No nic ja narazie lece,milego dnia pa pa
                                • danik1 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 29.08.06, 19:57
                                  Hej dziewczynki!!!
                                  Dzisiaj zaczelam brac clo (od 3dc do 7 dc) a w nastepna srode (06.09 - 11dc)
                                  ide na hsg. Iui w piatek lub w poniedzialek, oni chyba w weekendy nie pracuja,
                                  wiec mam nadzieje, ze wszystko podpasuje. Sloneczko czy Ty mialas hsg??
                • sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 26.08.06, 22:20
                  olka9917 napisała:

> Hej dziewczynywinkU nas zaraz bedzie padac,a my akurat wrucilismy z lodowwink
                  > Wczoraj wieczorem byla taka burza ze az wszystko powylanczalismy i gralismy w
                  > warcaby.
                  > Misiek bedzie operowany normalnym sposobem,bo musza zobaczyc dlaczego to sie
                  > zepsulo.I maja cos wymyslec,ale i Misiek musi sie oszczedzac.Ale mamy
                  nadzieje
                  > ze to juz ostatnia operacja,sama teraz Miska bede pilnowacwinkAle facet jak to
                  > facet chce pokazac co on niepotrafi podniesc itp..Narazie sie cieszy ze
                  siedzi
                  > w domku,i czujemy sie jak na urlopie,dlugo siedzimy,dlugo spimywink))
                  >
                  > A za was dziewczyny Sloneczko i Danik trzymam bardzo mocne kciuki i za wasze
                  > fasolki.
                  >
                  > A to viruski
                  >
                  *******************************************************************************
                  > *
                  > ***************************Hi hi to takie dojrzale viruski bo dziewiecio-
                  > miesiecznewink)Ale napewno zadzialaja,czego wam z calego sreca zycze,jak i
                  > reszcie dziewczyn.Powodzeniasmile

dzięki oleńkobig_grin wiruski napewno nam sie przydadząsmile))))))))))))))))))))))))))
                • sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 26.08.06, 22:27
                  oleńkosmile)) to teraz macie z miśkiem labe-co? wink macie faktycznie drugi
                  urlopikbig_grin ale fajnie że spędzacie razem tyle czasu i możecie się sobą
                  nacieszyćsmile))
                  no i powiem ci skarbie że ,,nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło"
                  przynajmiej raz-dwa go zoperują i już w krutce będziecie mieli to za sobąsmile
                  napewno bedzie wszystko dobrzebig_grin
              • sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 26.08.06, 22:15
                witam was dziewczynkismile))
                my z miśkiem niedawno wróciliśmybig_grin normalnie jesteśmy wykończenismile
                rano o godz.08 wyjechaliśmy i w klinice byliśmy o godz.09.45big_grin zrobili mi usg
                i na inseminacje mamy przyjechać we wtoreksmile)) a w poniedziałek rano mam iść w
                moim mieście do przychodni żeby mi dali zastrzyk w tyłek ,,pregnyl" na
                pęknięcie jajekbig_grin
                więc przyszły tydzień znowu zapowiada mi sie bardzo urozmaiconysmile
                w poniedziałek montują nam meble kuchenne.
                we wtorek jedziemy na iui.
                w środe sie na dobre przeprowadzamybig_grin
                no a reszte dni to musimy sie porozkładać z tymi wszystkimi gratami w naszym
                mieszkankuwink no i musimy sie troszke zaklimatyzować w nimsmile))
                całe szczęście w naszym nowym mieszkanku też mamy internet więc spokojnie będę
                mogła z wami rozmawiaćbig_grin

dzisiaj po lekarzu, zrobilismy sobie z miśkiem mały maraton po sklepachwink))
                hi,hi,hibig_grin od godz.11 do 18 smile)) normalnie wróciliśmy wykończeni. a miśkowi
                to się medal należy za cierpliwośćsmile mało który facet by wytrzymał taki
                maraton bez marudzeniawink ale obkupiliśmy się za szystkie czasybig_grin
              • sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 26.08.06, 22:17
                daniczkusmile)))))))))))))))))))))))
                SUPERRRRRRRRRRRR!!! big_grin mam nadzieję że twoja @ nie przyjdziebig_grin no i nawet
                plamienia nie maszsmile)))) superowo! big_grin
                cały czas trzymam za ciebie skarbie kciukibig_grin
    • olka9917 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 27.08.06, 17:11
      Hej to Sloneczko powodzenia na iuiwink)))Bede trzymac mega kciukiwinkA my
      faktycznie z Miskiem czujemy sie jak na urlopiewinkTeraz Misiek poszedl wypozyc
      gry i bedziemy grac na Playstationsmile)Zaraz musze szybko sobie fryzure zrobic,bo
      jutro idziemy mnie zameldowac do szpitala.A tak mi sie niechce nic
      robic,spaiaca jestem,jedna kawke juz wypilam i przez chwilke czulam sie ok,ale
      poprasowalam,i umylam glowe i znowu mi sie niechce,leniuch niesamowity jestemwink
      Pozdrawiam i milego weekendu.

Bea co tam u Ciebie?Nic niepiszeszsadCzy dalej Cie tak mecza w tej pracy?

Pa pa
      • sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 27.08.06, 22:09
        mi dzisiaj tak strasznie szybko przeleciał ten dzień że nawet nie wiem kiedy?
        wink a obijałam się cały dzieńbig_grin
        jutro od rana mają nam montować szafki kuchennebig_grin tylko mam nadzieję że nie
        zadzwonią znowu rano i nie przełożom nam ten montaż na inny dzień BO BYM SIĘ
        CHYBA WŚCIEKŁA! smile bo już raz tak zrobili, jak nam mieli montować w tamten
        czwartek to w środe zadzwonili do mnie że niestety nie przyjadą bo się nie
        wyrobią. wkurzyli mnie wtedy no ale co miałam zrobić? musiałam się na to
        zgodzić.
        • sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 29.08.06, 20:36
          hej! dziewczynki moje kochane! smile)))))))))))))))))))))))))))))))))))
          przepraszam że do was wczoraj nie zajrzałam ale kompletnie nie miałam kiedy, bo
          odrazu po pracy pojechałam do mojego mieszkanka zobaczyć jak tam robotniką
          idzie skręcanie szafek kuchennychsmile)) no i powiem wam że kuchnia wygląda
          zajebiście! big_grin jest poprostu ŚLICZNAsmile))))))))))))))))))))))))))))))))
          wiedziałam że będzie ładna ale że aż tak to nawet nie przypuszczałamsmile))))
          tylko oczywiście nie przysłała firma kilka szafek i będa nam ja kończyć dopiero
          w przyszły poniedziałekuncertain no ale trudno-nic na to nie poradze. ale i tak się
          jutro przeprowadzamysmile)))))))))))))))))))))))))) już się nie mogę doczekaćbig_grin
          a z szafkami napewno się będą śpieszyć bo powiedzieliśmy że im nie zapłacimy
          dopuki nam jej nie skończą, więc napewno będą się śpieszyćsmile
          • sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 29.08.06, 20:46
            a teraz jak wam coś powiem to chyba padniecie!!!!! smile))))))))))))))))))))))))
            byliśmy dzisiaj z miśkiem na iui i profesorek dzisiaj mnie zaskoczył na
            całego! smile
            powiedział żebym przyjechała jeszcze raz w ten czwartek i zrobi mi usg żeby
            zobaczyć czy jajeczka popękały i jak nie popękały to ma mi zrobić jeszcze jedną
            iuibig_grin i to wszystko powiedział że mi zrobi ZA DARMO! smile))))))))))))))))
            wyobrażacie to sobie?! smile)) nie wiem co on dzisiaj był taki chojnywink)) no
            więc jak za darmo to pewnie że pojedziemybig_grin może tym razem się udasmile)) w
            sumie by wyszło na to że w tym cyklu bym miała robione dwa razy iui
            smile))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
            i wiecie co? cieszy mnie to że widze że profesorek sobie tego nie olewa tylko
            kombinuje żebym tylko wkońcu zaszła w tą ciąże(*) smile)))))))))))))))))))))))
            no ciekawa jestem co z tego wszystkiego wyjdzie? smile))
            • sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 29.08.06, 20:54
              daniczkusmile pytasz się mnie czy miałam robione hsg. miałam robione i to 2 razy
              smile
              pierwszy raz jak pojechałam do profesorka to on mnie odrazu na drugi dzień
              wzioł do szpitala na hsg.
              a drugi raz robili mi hsg w trakcie laparoskopi jak mi usówali tego guzasmile w
              sumie to nawet nie wiedziałam że podczas tej operacji też będą mi robili hsg
              ale jak dostałam wypis ze szpitala to przeczytałam że oprucz operacji zrobili
              mi jeszcze hsg i wszystko jest w pożądku oba jajowody mam drożnebig_grin
              daniczku ty sie kochanie nic nie bój tego hsgbig_grin to nic a nic nie bolismile jak i
              robili pierwszy raz to aż się zdziwiłam że to tak szybko i nic nawet nie
              poczułam i czekałam na dalszy ciąg a tu te pielęgniarki mi mówią że to już
              koniecsmile)) no a drugi raz to nawet nie byłam świadoma że mi hsg robili bo
              byłam pod narkoząbig_grin
              • sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 29.08.06, 20:57
                daniczku teraz trzymam kcuki za ciebie i za siebie i modle się za nas
                wszystkiesmile))
                • sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 29.08.06, 20:59
                  a tak wogóle dziewczyny to bardzo wam dziękuje za trzymanie kciuków za mnie i
                  daniczkasmile)) nie puszczajcie w dalszym ciągu kciukówsmile)))) jeszcze się
                  przydadząbig_grin
                  • sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 29.08.06, 21:02
                    marioluśsmile ty się kochanie nie stresój tym że twoja niunia jeszcze się nie
                    przewróciła główką do dołubig_grin tak jak dziewczyny mówią-jeszcze ma na to czassmile
                    najważniejsze że rośnie i jest cała i zdrowabig_grin będzie dobrze kochanie! smile))
                    • sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 29.08.06, 21:07
                      oleńkosmile)) no i jak kochanie? wybrałaś już sobie położną? smile
                      ty to masz fajnie z tym szpitalemsmile tylko pozazdrościć takiej opieki i takich
                      warunkówbig_grin superowosmile))))))))))))))))))))))))))))))))))))

a jak się czuje twój misiek?
                      • sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 29.08.06, 21:10
                        gokuśsmile)) za ciebie kochanie też ciągle trzymam kciukismile
                        życze ci lekkiego, bezbolesnego i szybkiego porodusmile
                        już się nie mogę doczekać jak zaczniecie wysyłać zdjęcia swoich maleństwsmile))
                        tylko baje się że przestaniecie tutaj wchodzić na forumsad i my-starające się
                        zostaniemy tu same:'-( mam nadzieję że tak nie będzie-co?
                        • sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 29.08.06, 21:12
                          po ostatnim iui, plamiłam przez 3 dni. ciekawa jestem jak będzie teraz? jak
                          narazie nie plamie wogólebig_grin
                          • sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 29.08.06, 21:22
                            ja teraz leże w łóżeczku z laptapem na kolanach i misiek nie każe mi się
                            nigdzie ruszać żebym nie wytrzęsła tych plemnikówsmile)) a ja małpa to
                            wykożystuje i nic nie robie a misiek mi wszystko do łóżeczka przynosismile))))))
                            hi,hi,hibig_grin

jutro po pracy musze reszte rzeczy zapakować w kartony i już jutro się w końcu
                            przeprowadzamy! smile))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

w czwartek znowu jedziemy do klinikibig_grin
                            a w sobote po pracy jedziemy do mojej babci na imieniny (będziemy u niej z
                            godzinke) i wracamy szybko do domku bo też w sobote robimy parapetówke dla
                            rodzinybig_grin no już czuje jakie będzie picie! wink no ja się będe musiała
                            wstrzymać bo po tych dwóch iui to kto wie? może w końcu coś wyjdzie(*) smile)) no
                            aczywiście troszke winka czerwonego sie napije ale z umiaremsmile))
                        • danik1 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 29.08.06, 21:13
                          Sloneczko ale super!!! To teraz musi sie udac. Jednak nie wszyscy lekarze to
                          dorobkiewicze i sa tacy ktorym zalezy na pacjencie. Nie moge wyjsc z podziwu
                          dla Twojego lekarza. Dobrze trafilas!!!
                          Pozdrowionka!!! smile
                          • sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 29.08.06, 21:28
                            danik1 napisała:

> Sloneczko ale super!!! To teraz musi sie udac. Jednak nie wszyscy lekarze to
                            > dorobkiewicze i sa tacy ktorym zalezy na pacjencie. Nie moge wyjsc z podziwu
                            > dla Twojego lekarza. Dobrze trafilas!!!
                            > Pozdrowionka!!! smile

powiem ci daniczku że ja sama dzisiaj byłam w SZOKU! smile)) ale oczywiście w
                            takim pozytywnym szokusmile))
                            zawsze jak jade do niego to mnie czymś zaskoczysmile nieraz są to takie nowiny że
                            wracam do domu z płaczem (np.wtedy jak się dowiedziałam o tym guzie) ale nieraz
                            bardzo pozytywnie mnie zaskoczysmile dzisiaj wracałam do domu cała szczęśliwasmile
                            chociaż tak naprawde to będe dopiero szczęśliwa jak zobacze na teście ciążowym
                            II kreseczkismile
                            • danik1 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 29.08.06, 21:30
                              sloneczko271 napisała:

> chociaż tak naprawde to będe dopiero szczęśliwa jak zobacze na teście
                              ciążowym
                              > II kreseczkismile

I tego Ci zycze Slonko!!! smile))
                              • sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 29.08.06, 21:34
                                danik1 napisała:

> sloneczko271 napisała:
                                >
                                > > chociaż tak naprawde to będe dopiero szczęśliwa jak zobacze na teście
                                > ciążowym
                                > > II kreseczkismile
                                >
                                > I tego Ci zycze Slonko!!! smile))

i ja tobie kochanie równieżsmile)) było y super gdyby nam się razem udało w tym
                                samym czasiesmile)))) byśmy rodziły w tym samym czasie w majubig_grin maj to piękny
                                miesiącbig_grin ale się rozmarzyłam-co? wink hi,hi,hismile)) no ale cóż nam pozostało-
                                chociaż momarzyć trzebasmile)) no nie? big_grin
                            • sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 29.08.06, 21:31
                              sloneczko271 napisała:

> danik1 napisała:
                              >
                              > > Sloneczko ale super!!! To teraz musi sie udac. Jednak nie wszyscy lekarze
                              > to
                              > > dorobkiewicze i sa tacy ktorym zalezy na pacjencie. Nie moge wyjsc z podz
                              > iwu
                              > > dla Twojego lekarza. Dobrze trafilas!!!
                              > > Pozdrowionka!!! smile
                              >
                              > powiem ci daniczku że ja sama dzisiaj byłam w SZOKU! smile)) ale oczywiście w
                              > takim pozytywnym szokusmile))
                              > zawsze jak jade do niego to mnie czymś zaskoczysmile nieraz są to takie nowiny
                              że
                              >
                              > wracam do domu z płaczem (np.wtedy jak się dowiedziałam o tym guzie) ale
                              nieraz
                              >
                              > bardzo pozytywnie mnie zaskoczysmile dzisiaj wracałam do domu cała szczęśliwasmile
                              > chociaż tak naprawde to będe dopiero szczęśliwa jak zobacze na teście
                              ciążowym
                              > II kreseczkismile
                              no bo jak teraz się nie uda mi zajść w ciąże to się dopiero zaczne martwić, no
                              bo mieć 2 razy w ciągu cyklu robione iui i bez efektu to się chyba załamieuncertain
                              ja dzisiaj jestem w 14dc a w czwartek będę w 16dc.
                              a ty daniczku w którym będziesz dc jak będziesz miała robione iui?
                              • sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 29.08.06, 21:45
                                no dobra laski moje kochanesmile))
                                ja już spadam bo chciałabym jeszcze troszke pobuszować po allegrosmile))
                                musze znaleś jakiś fajny-najlepiej czerwony fotel do biurka dla mojego miśka.
                                bo wiecie co jak ostatnio chodziliśmy z miśkiem po sklepach to widzieliśmy
                                SUPER-EXTRA fotel, taki do biurka. był czerwony ze skóry i na kałczukowych
                                kółkachbig_grin był naprawde piekny ale cena też była pięknabig_grin i chce znaleść
                                podobny fotel tylko troszke tańszysmile

no to pa,pa skarby mojesmile)) życze wam spokojnej nocy i kolorowych snówsmile))
    • olka9917 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 31.08.06, 21:01
      HEj dziewczynywinkAle tu pustki.My z Miskiem cale dnie gdzies wychodzimy,a
      puzniej troche posprzatam,i jestem ostatnio taka zmeczona ze szok.Na nic niemam
      ochoty niewiem moze to od pogody,dzis nawet kawka mi niepomogla.NAjchetniej to
      cale popoludnie leze i drzemiewinkI spac tez szybko chodze.Palce od rak mam
      spuchniete i mnie bolasad

Sloneczko super z ta podwuja iuiwinkNapewno sie udawink)A jak tam mebelki?Wisza?Ide
      zaraz sie wykapac i ide z wyrka ogladac tv.Pozdrawiam pa
      • mariolka55 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 01.09.06, 09:26
        Olka od CIAZY nie od pogodywink
        słyszałas co sie u nas na pazdzierniku stało? szok nie?cały czas o tym mysle,a
        wydawałoby sie ze miesiac przed porodem to juz sie nic złego nie moze
        przydarzycsad bardzo to jest przykresad (chodzi mi o matuske)

Słoneczko supersmile teraz sie uda zobaczyszsmile
        A co u ciebie Danik? kiedy u ciebie wsztrzykiwanie nasionek?
        wiecie co dziewczyny troche wam zazdroszcze (pozytywnie) tych emocjismile ja juz
        na koncówce 33 tc,nie wiem kiedy to zleciało? fajne sa te starania i poczatek
        ciazy,jak jeszcze nikt nie wiebig_grin
        tak sobie mysle ze my na dwójce poprzestaniemy,no bo dwoje to juz troche jest
        na głowiesmile no i nie mam juz 20 latsmile ale jak sobie pomysle ze juz miałabym nie
        byc nigdy w ciazy itp. to mi chodzi po głowie 3 bobasbig_grin chyba mój instynkt nie
        jest jeszcze zaspokojony,ale cóz najpierw trzeba szczesliwie urodzic drugiebig_grin
        mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze i ze mój uparciuszek zmieni pozycje!

ja wczoraj poprałam ciuszki,dzis prasuje,komoda juz stoi i sie
        wywietrzyła,trzeba jeszcze wózek złozyc,mam juz wszystko,łacznie z kremem do
        brodawekbig_grin tylko jeszcze torbe spakowac,laktatory pogotowac i moge czekac
        spokojniebig_grin

tyle u mnie a co u was? anie,olka spakowane?
        Bea odezwij sie co słychac? masz laptopa a nic nie piszeszsad obraziłas sie?
        • danik1 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 01.09.06, 12:50
          mariolka55 napisała:

> wiecie co dziewczyny troche wam zazdroszcze (pozytywnie) tych emocjismile ja juz
          > na koncówce 33 tc,nie wiem kiedy to zleciało? fajne sa te starania i poczatek
          > ciazy,jak jeszcze nikt nie wiebig_grin
          > tak sobie mysle ze my na dwójce poprzestaniemy,no bo dwoje to juz troche jest
          > na głowiesmile no i nie mam juz 20 latsmile ale jak sobie pomysle ze juz miałabym
          nie
          >
          > byc nigdy w ciazy itp. to mi chodzi po głowie 3 bobasbig_grin

Mariolka doskonale Cie rozumiem bo mysle tak samo jak Ty!!!
        • danik1 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 01.09.06, 12:51
          mariolka55 napisała:

> A co u ciebie Danik? kiedy u ciebie wsztrzykiwanie nasionek?

W srode mam hsg/hycosy a w piatek badz w poniedzialek iui.

Sloneczko i jak bylo w czwartek na iui?????????????????
          • olka9917 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 01.09.06, 14:48
            Hej.Tak Mariolka czytalamsadi naprawde w szoku jestem,szkoda mi tej
            dziewczyny,Malenstwa i wogolesad((Brak mi poprostu slow.Zostalo nam tak
            malo,modle sie rzeby wszystko bylo w porzadku.
            • olka9917 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 01.09.06, 14:53
              My robilismy zapasy zakupow,bo we wtorek Misiek juz do szpitala idzie,i puzniej
              niebedziemy odrazu na zakupy isc.W domu mam teraz jak w jakims super markeciewink
              Wczoraj wieczorejm rozbolala mnie glow i cala noc mnie budzil ten bolsadNa
              dodatek jak sie przekrecalam cos mi "przeskoczylo"blisko kregoslupa na
              wysokosci mostka na plecach ze niemoglam reka ruszac Misiek chyba z godzine
              mnie masowal,dzis juz lepiej.Zmeczona dalej jestemcryingale najgorzej to mnie
              denerwuja te zdretwiale dloniesadA jeszcze tak jak mowilam mam
              zachciewajki,teraz mi sie zachcialo pierogow z jgodamiwinkjagody mam w sloiku,ide
              poszukac przepisu i chyba pare zrobie.Pa pa
              • sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 01.09.06, 15:48
                olka9917 napisała:

> My robilismy zapasy zakupow,bo we wtorek Misiek juz do szpitala idzie,i
                puzniej
                >
                > niebedziemy odrazu na zakupy isc.W domu mam teraz jak w jakims super
                markeciewink
                > Wczoraj wieczorejm rozbolala mnie glow i cala noc mnie budzil ten bolsadNa
                > dodatek jak sie przekrecalam cos mi "przeskoczylo"blisko kregoslupa na
                > wysokosci mostka na plecach ze niemoglam reka ruszac Misiek chyba z godzine
                > mnie masowal,dzis juz lepiej.Zmeczona dalej jestemcryingale najgorzej to mnie
                > denerwuja te zdretwiale dloniesadA jeszcze tak jak mowilam mam
                > zachciewajki,teraz mi sie zachcialo pierogow z jgodamiwinkjagody mam w
                sloiku,ide
                >
                > poszukac przepisu i chyba pare zrobie.Pa pa

to faktycznie skarbie masz zachciałkiwink ale pierożki są mniam,mniamsmile))
                a trętwienia rąk to ci nie zazdroszcze-musi to być strasznie denerwująceuncertain
          • sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 01.09.06, 15:46
            danik1 napisała:

> mariolka55 napisała:
            >
            > > A co u ciebie Danik? kiedy u ciebie wsztrzykiwanie nasionek?
            >
            > W srode mam hsg/hycosy a w piatek badz w poniedzialek iui.
            >
            > Sloneczko i jak bylo w czwartek na iui?????????????????

daniczkusmile)) w czwartek pojechaliśmy do kliniki i najpierw zrobili mi usg i
            okazało się że jajka popękały i ta pierwsza iui była trafiona w owulacje więc
            teraz wszystko w rękach bogasmile i nie robili mi już 2 iui bo profesorek
            powiedział że właśnie tamta iui było idealnie trafiona w owulacie i poprostu
            teraz trzeba czekaćsmile)) bo jeśli się udało (a pękły 2 jajka) to mogły by być z
            tego nawet blizniaki a jak by mi zrobili drugą iui to kto wie co by mogło z
            tego wyjść bo zostały mi jeszcze dwa jajka nie pękniętesmile coprawda ja o
            blizniakach to już nawet nie marze żeby chociaż jedno było to już bym była
            najszczęśliwszą kobietą pod słońcemsmile)))) no zobaczymy? czas pokażebig_grin teraz
            czekamysmile
            i trzymamy mocno kciuki za daniczkasmile))
        • sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 01.09.06, 15:37
          marioluśsmile)) ja bym wolała już nie mieć tych emocij a być w końcu w zdrowej
          ciąży-uwierz mi. nieraz tak sobie myśle: czy to wogóle kiedyś się uda i co ja
          zrobie jak nie zajde w ciąże:'-( dla mnie by to była załamka na całegosad
        • sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 01.09.06, 15:38
          marioluś, a co się stało tej matusce???
      • sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 01.09.06, 15:33
        ja już jestem 2 dzień na swoimbig_grin
        pierwszy dzień było tak jakoś dziko bo nie czuje się jeszcze zupełnie jak u
        siebie w domku, no ale do tego trzeba czasusmile ale powiem wam że jest super
        mieszkać samemu (to znaczy razem z miśkiem) smile))

oleńko, mebelki już wiszą w całości-właśnie przed chwileczką wyszli robotnicy i
        zachowali się ładnie bo wzieli 400zł. mniej niż mieli wziąść za to że tak to
        się przeciągałosmile no cóż 400zł to zawsze cośbig_grin
        • sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 01.09.06, 15:51
          no dobra, ja już musze spadać bo siedzimy jeszcze z miśkiem na kartonach i jak
          już teraz kuchnia jest skończona to muszę umyć szafki i wkońcu wszystko
          rozpakowaćsmile)) no to narazie kobietki moje kochanesmile)) buziaczki. pa,pa,pasmile
          wejde do was w niedziele bo jutro rano idę do pracy a popołudniu szykuje
          jedzonko na parapetówkesmile))
          • olka9917 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 01.09.06, 21:35
            Hej to superowo Sloneczko ze juz na swoimwinkSZybko sie przyzwyczaisz i zobaczysz
            jak super byc tylko z Miskiem sam na samwinkZ ta kuchnia naprawde ladnie sie
            zachowali.Ja jestem po "akrobacjach lazienkowych"wink))tzn.golenie nog,obcinanie
            paznokci itp.ale znowu bedze spokoju troche.A ze ja zawsze wszystko sama robie
            to trwa mi to dluzej ale mam satysfakcje ze samodzielna jestemwink))
            • olka9917 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 01.09.06, 21:38
              Nawet spiaca niejestem,tylko te palcesadjak male kielbaski wygladajasadja tez
              pobuszuje troche w neciewink))Wiecie co robilam te pierogi i byly pyszne zjadlam
              chyba 15sztukwink)jeszcze sa,ale moze jutro zjem bo dzis juz niemam ochoty na
              nie.No nic pa pa
              • goko1 prośba, nie wysyłajcie mi tak dużo na maila 01.09.06, 22:36
                dziewczynki wielka prośba, nie wysyłajcie mi tyle na skrzynkę, chodzi o te
                śmieszne maile itp. proszę tylko o ważne wiadomości, za śmieszne rzeczy
                dziękuję, mam ich strasznie dużo, więc teraz wywalam jak leci,czekam tylko na
                miale i fotki od Was, nic poza tym. Nie mam czasu teraz porzadkować poczty.
                • sloneczko271 Re: prośba, nie wysyłajcie mi tak dużo na maila 03.09.06, 10:40
                  goko1 napisała:

> dziewczynki wielka prośba, nie wysyłajcie mi tyle na skrzynkę, chodzi o te
                  > śmieszne maile itp. proszę tylko o ważne wiadomości, za śmieszne rzeczy
                  > dziękuję, mam ich strasznie dużo, więc teraz wywalam jak leci,czekam tylko na
                  > miale i fotki od Was, nic poza tym. Nie mam czasu teraz porzadkować poczty.

ok. masz to załatwionesmile
                  jak będę wam coś wysyłać to goko omijambig_grin
              • goko1 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 01.09.06, 22:37
                Anie gdzie Ty się podziewasz??? napisz coś, Jak się czujesz? itp.
                • anie5 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 02.09.06, 09:50
                  witam, witam...
                  juz sie poprawiam i pisze co u mnie smile Ja nadal w dobrej formie - tzn. nic nie
                  wskazuje na przedterminowy porod - i tak trzymac...czekamy na tate smile
                  Nadal pracuje ale w wolnym rytmie i bezstresowo - a wlasciwie robie porzadki w
                  komputerze w papierach i zdjeciach - w pracy - wiec same przyjemne rzeczy - ma
                  tez czas dla siebie - czego wynikiem jest moj BLOG, ktory niedawno zalozylam i
                  zapraszam was do poczytania - a raczej do poogladania naszych zdjec - narazie
                  sa to ciazowe - ale juz niedlugo bede tam wlasnie wklejac naszego synka - tak
                  wiec jesli ktoras z Was bedzie zainteresowana to moze sobie zajrzec smile
                  Goko - ja ciagle mysle o tobie, czy czasem juz nie na porodowce - ale widze, ze
                  narazie spokojnie tez czekasz ... Mam juz wszystko skompletowane - jeszcze
                  musze poukladac w komodzie - bo czekam jak sie wywietrzy pokoj malego, ktory
                  odswiezylismy niedawno. Tylko wozka mi brak - tata przywiezie przed samym
                  porodem - juz nie moge sie doczekac smile
                  Aha to link na bloga :
                  santibera.blog.onet.pl/pozdrowionka
                  • anie5 do Danika 02.09.06, 09:52
                    Kasia, mam pytanie do ciebie - razem z wozkiem kupilismy lift - wiesz o co mi
                    chodzi - to w czym kladzie sie na poczatku noworodka - podobno w tym moge
                    przewiezc malego ze szpitala i na poczatku uzywac w samochodzie - tylko jakas
                    siatke sie naklada na gore??? jak dlugo moge tego uzywac i na ile jest to
                    bezpieczne - masz jakies pojecie, zdanie na ten temat???
                    pozdrowionka
                  • mariolka55 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 03.09.06, 08:55
                    anie fajne te fotki z jogi,jestes b.wysportowana i rozciagnieta i moze przez to
                    bedziesz miec lekki poródsmile no i wygladasz supersmile i nie powiedziałabym ze to
                    juz 9-miesiacsmileile przytyłas?
                  • sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 03.09.06, 10:45
                    witam cię aniusmile))
                    fajowo że do nas zajrzałaśbig_grin no i super że czujesz się dobrzesmile))
                    już nie mogę się doczekać jak zaczniecie wszystkie pokolei wysyłać zdjęcia
                    swoich bobaskówbig_grin
                    pozdrawiam cię skarbie i cały czas mocno trzymam za was kcikismile za wasze
                    bezbolesne i szybkie porodybig_grin
              • sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 03.09.06, 10:36
                olka9917 napisała:

> Nawet spiaca niejestem,tylko te palcesadjak male kielbaski wygladajasadja tez
                > pobuszuje troche w neciewink))Wiecie co robilam te pierogi i byly pyszne
                zjadlam
                > chyba 15sztukwink)jeszcze sa,ale moze jutro zjem bo dzis juz niemam ochoty na
                > nie.No nic pa pa

o ty mały łakomczuszku! wink))
            • sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 03.09.06, 10:32
              witam was moje kochane kobietkismile))))
              ja już jestem po pierwszej parapetówcebig_grin
              wczoraj byli moi rodzice, teście, babcie dwie i dziadek, moja siostra i brat
              mojego miśka z żonąsmile)))) w sumie razem z nami było 12 osóbsmile i było bardzo
              fajniesmile))
              wszystkim opadły szczęki jak zobaczyli jak się urządziliśmybig_grin no ale cóż
              pracowaliśmy na to ciężko całe 2 lata. zresztą nie tylko my na to pracowaliśmy
              bo w sumie to przyłożyli się do tego mieszkania wszyscy. na początk babcia-że
              wyszła z propozycją żebyśmy sobie wykupili to mieszkanie bo to kiedyś było
              babci mieszkanko. pózniej dziadek (który już nie żyje) zameldował mnie w tym
              mieszkaniu (jeszcze przed kupnem jego i to było jeszcze rok przed naszym
              ślubem) i do tej pory jestem mu wdzięczna za to że potrafił zaufać w sumie to
              obcej osobie i że się nie bał że np. nasz związek może się rozpaść jeszcze
              przed ślubem a ja już byłam tam zameldowana. i to wyobrazcie sobie że to on
              wyszedł wtedy z tą propozycją o zameldowaniu-normalnie szok! powiem wam że
              dziadki mojego miśka to są naprawde bardzo mądrzy i zacni ludzie o wielkim
              sercusmile
              następne osoby które się przyczyniły do tego że w tym mieszkanku jest teraz tak
              ładnie to mój tata i mój teść bo to oni remontowali całe to mieszkanie i
              oczywiście nie wzieli za to ani złotówki.
              pózniej moja mama z tatą u których mieszkaliśmy przez całe 2 lata i nie chciała
              od nas brać ani złotówki na życie, a przecież wszystko kosztuje. więc my całą
              zarobioną kase mogliśmy wkładać w mieszkanie.
              no i misiek mój który przynosił kase do domu a ją ją wydawałam i ciągle coś
              kupowałam do mieszkania i od samego początku do końca zaprojektowałam sama jak
              ma to mieszkanko wyglądaćsmile więc same widzicie że każdy coś zrobił żebyśmy
              teraz mieli tak jak mamybig_grin
              o kurcze ale się rozpisałam o tym mieszkanku! wink))

i powiem wam że faktycznie już się zaklimatyzowałam w nimsmile))))
              JEST SUPER!!! smile))))))))))))))))))
              TYLKO DO PEŁNI SZCZĘŚCIA BRAKUJE BEJBIĄTKAsmile no ale mam nadzieję że i
              bejbiątko będziebig_grin
            • sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 03.09.06, 10:36
              olka9917 napisała:

> Hej to superowo Sloneczko ze juz na swoimwinkSZybko sie przyzwyczaisz i
              zobaczysz
              >
              > jak super byc tylko z Miskiem sam na samwinkZ ta kuchnia naprawde ladnie sie
              > zachowali.Ja jestem po "akrobacjach lazienkowych"wink))tzn.golenie
              nog,obcinanie
              > paznokci itp.ale znowu bedze spokoju troche.A ze ja zawsze wszystko sama
              robie
              > to trwa mi to dluzej ale mam satysfakcje ze samodzielna jestemwink))

oleńko ja już w mieszkanku czuje się jak u siebiebig_grin jest superowo! smile))
              a ciebie to już sobie wyobrażam jakie akrobacje robisz w łaziencewink))
              hi,hi,hibig_grin no ale to faktycznie musi być trudne jak się jest już w tak
              wysokiej ciąży żeby zrobić sobie pedicir lub się ogolićsmile)) to chyba trzeba
              joge niezłą uprawiać bo brzuch przeszkadzasmile))))
              • sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 03.09.06, 10:48
                wiecie co? big_grin ja narazie spadamsmile)) idę się troszke popławić w wanniebig_grin
                • olka9917 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 03.09.06, 19:24
                  Hej ja dopiero teraz dorwalam sie do kompa.Od kiedy Misiek jest w domu,to
                  spedzamy czas razem i niebardzo mam czas zagladac.Wlasnie siedze teraz z
                  walkami i suszarka na glowiewink

Ale fajnie macie Sloneczko,pierwsza parapetowa za wamiwinkA Bejbik to ja wierze
                  ze juz bardzo niedlugo sie pojawiwinkMusisz koniecznie porobic kilka fotek i
                  przeslac,ale i tak z opisow mysle ze mieszkanko wyglada superwinkFajnie ze wam
                  kazdy pomagal,wtedy jest latwiej,a i teraz mozecie sie soba nacieszycwink

Moje zachciewajki dalej trwaja,dzis na kolacje zamarzyly mi sie nalesnikiwinkHi
                  hi na sam konic ciazy chyba najwiecej przytyjewinkAle i tak mamy w planach sie
                  odchudzac na wiosnewinkOboje uwielbiamy jezdzic na rolkach.Innych sportow
                  nielubiesad

A co do zdolnosci Anie to jestem w szoku,ja i bez ciazy to chyba bym sie
                  polamala,wykonujac te akrobacjewinkAle fajnie wygladasz.

Ja od wtorku samasadale mam nadzieje ze wszystko dobrze pujdzie z ta operacja i
                  co najwarzniejsze mysle ze to juz ostatni raz.I ze szybko Miska pusza do domku.

No nic ja spadam poczytac co slychac w necie.Pozdrawiam pa pa
                  • sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 04.09.06, 10:12
                    oleńko, jak się dorobie cyfrówki to napewno wam powysyłam zdjęciabig_grin macie to
                    jak w bankusmile))
                    powiem wam że coraz bardziej mi się podoba to samodzielne mieszkanie z moim
                    kochanym miśkiemsmile)) jest superowo! big_grin tylko troche mi szkoda teraz mojej
                    mamy która w sumie to będzie teraz siedzieć sama w mieszkankuuncertain bo tata
                    bezprzerwy pracuje i prawie nigdy go nie ma w domu, a ona była jednak
                    przyzwyczajona do dużej ilości ludzi w domu (bo zawsze było 8 osób w domku a
                    teraz wszyscy się powyprowadzali). no ale cóż taka jest kolej rzeczy i nic sie
                    na to nie poradzi. ale już niedługo jak się urodzi niunia mojej siostry to jak
                    moja siostra będzie wracać do pracy to mama ma z nią siedzieć, więc jak będzie
                    miała codziennie na pare godzin dziecko pod opieką to napewno jej się nudzić
                    nie będzie, a jak przyjdzie niedziela to sama będzie chciała w ciszy i w
                    spokoju troszke odpocząćbig_grin
                  • sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 04.09.06, 10:16
                    olka9917 napisała:
                    > Ale fajnie macie Sloneczko,pierwsza parapetowa za wamiwinkA Bejbik to ja wierze
                    > ze juz bardzo niedlugo sie pojawiwinkMusisz koniecznie porobic kilka fotek i
                    > przeslac,ale i tak z opisow mysle ze mieszkanko wyglada superwinkFajnie ze wam
                    > kazdy pomagal,wtedy jest latwiej,a i teraz mozecie sie soba nacieszycwink

mam nadzieję skarbie że bejbiątko już niedługo się pojawi w naszym domkusmile o
                    niczym innym nie marzesmile
                    a co do parapetówki to w tą sobote mamy 2 parapetówkebig_grin tym razem dla
                    przyjaciółbig_grin napewno będzie super! smile)) no i już bez starszyzny to tak
                    zupełnie na luzakabig_grin
                  • sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 04.09.06, 10:22
                    olka9917 napisała:
                    > Moje zachciewajki dalej trwaja,dzis na kolacje zamarzyly mi sie nalesnikiwinkHi
                    > hi na sam konic ciazy chyba najwiecej przytyjewink

naleśnikismile)) mniam,mniam,mniam smile... już mi ślina ciekniebig_grin
                    a co do przytycia to przecież to normalne że pod koniec ciąży najwięcej się
                    tyjesmile nic się tym skarbie nie przejmujsmile)) jak się dzidziuś urodzi to
                    napewno na początku do wam tak w kość że schudniecie oboje napewnosmile)) i
                    leprzej diety wam nie będzie trzebawink
                  • sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 04.09.06, 10:30
                    oleńkosmile
                    będę trzymać mocno kciuki za twojego miśkasmile
                    napewno raz-dwa go naprawią i będzie jak nowysmile no i szybko go ze szpitala
                    puszczą i będziesz go miała przez 6 tygodni przy sobie.
                    BĘDZIE DOBRZE ZOBACZYSZsmile
                    • sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 04.09.06, 10:40
                      daniczkusmile)) już niedługo środa i hsgbig_grin ale fajniebig_grin no i niedługo iuismile))))
                      superowo! smile))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                      BĘDĘ TRZYMAĆ KCIUKI ZA CIEBIE! big_grin kurcze musi nam się w końcu udać! smile))
                      ja musze odnaleść w kartonach mój kalendarz w którym wszystko zapisuje, bo
                      nawet nie wiem kiedy mam zrobić tc no i kiedy mi teraz mnw wypada ewentualna @
                      która mam nadzieję zresztą że wkońcu nie przyjdziesmile
                      • sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 04.09.06, 10:41
                        kurcze! nie mogę wejść na tą strone co są zdjęcia aniuncertain może coś zle robie?
                        musze się zapytać mojego miśka jak wróci z pracy jak to zrobićsmile
                        • sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 04.09.06, 10:43
                          no dobra, laski moje kochanesmile)) ja już będę spadaćbig_grin musze się zacząć
                          szykować do pracysmile musze umyć włosy,zęby i zrobić makijażbig_grin
                          pa,pasmile całusków 102wink życze wam miłego dniasmile))
                          do poklikania jutro ranosmile))
                          • danik1 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 04.09.06, 11:14
                            Sloneczko ja tez nie moglam wejsc i usunelam z adresu pozdrowienia i bez
                            problemu, wiec sprobuj tak.

Aniu co do liftu to oczywiscie wiem o czym piszesz i powiem Ci, ze my
                            uzywalismy do okolo pol roku. Pamietam bo Daniel mial pol roku jak pierwszy raz
                            jechalismy do Polski i on wlasnie jechal w tym lifcie, ale my nie mielismy
                            siatki i nawet raz zatrzymywala nas policja, ale nic nie mowili, ze nie ma
                            siatki. Dziecko mozesz wozic w tym dopoki nie bedzie dosc duze na siedzeniu w
                            tym specjalnym nosidelku. Nie pamietam tylko czy przypinalismy pasami ten lift.
                            Zapytam sie meza, ale ja zawsze siedzialam z tylu z Danielem, nawet poniej jak
                            byl juz troszke wiekszy. Jakos tak dla bezpieczenstwa w razie czego. Ten lift
                            to bardzo dobra sprawa bo jak jechalismy na zakupy to zawsze mozesz polozyc w
                            nim dziecko na koszyku do zakupow i dziecku jest tez w nim wygodnia. Daniel na
                            poczatku to spal w tym lifcie bo podobno dziecku wygodniej niz w duzym jak
                            jeszcze na niego lozeczku dzieciecym. Jak bedziesz miala jeszcze jakies pytania
                            to pytaj. A kiedy wracacie do Danii??? Na stronke zajrzalam, ale poogladam
                            dokladniej pozniej bo chwilowo brak czasu. Ale slicznie wygladasz i gdyby nie
                            ten brzuch to bym nie powiedziala, ze jestes w ciazy!!! Czekam na pierwsze
                            zdjecia synka!!!

Pozdrowionka dla wszystkich!!!
                            • anie5 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 04.09.06, 11:51
                              Daniczku - Dzieki za te informacje o lifcie - mi sie wydaje, ze on jest
                              wygodniejszy niz fotelik - dla takiego malego dziecka - niemowlecia -, nie
                              meczy sie kregoslup i moze sobie wygodnie spac smile ta siatke podobno wypozycza
                              sie w Baby Sam - alre teraz sie dokladnie dowiem, co do powrotu - to ja mam
                              nadzieje, ze jak najszybciej - szukamy teraz mieszkania w Danii wiec od tego
                              zalezy, kiedy...

dzieki za mile slowa o zdjeciach - juz nie moge sie doczekac, kiedy wkleje tam
                              zdjecia naszego synka smile

pozdrowionka
                              • danik1 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 04.09.06, 11:52
                                anie5 napisała:

> Daniczku - Dzieki za te informacje o lifcie - mi sie wydaje, ze on jest
                                > wygodniejszy niz fotelik - dla takiego malego dziecka - niemowlecia -, nie
                                > meczy sie kregoslup i moze sobie wygodnie spac smile

Otoz to!!!
                                Nie ma za co, jak bedziesz chciala cos wiedziec to pytaj smialo!!!
                                A na kiedy masz termin???
                                • anie5 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 04.09.06, 12:47
                                  ja mam termin na 19-23 wrzesien - wole ten pozniejszy termin, bo moj maz wraca
                                  okolo 19.....
                                  • olka9917 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 05.09.06, 07:19
                                    Hej ja juz niespie,Misiek juz w szpitalu,teraz trzymam kciuki zeby wszysko
                                    dobrze poszlo.Dzieki Sloneczko za pozdrowienia i mile slowawinkJak tylko Miska
                                    zoperuja to pujdziemy go odwiedzic.Pozdrawiam i milego dnia.Pa
                                    • sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 05.09.06, 10:15
                                      olka9917 napisała:

> Hej ja juz niespie,Misiek juz w szpitalu,teraz trzymam kciuki zeby wszysko
                                      > dobrze poszlo.Dzieki Sloneczko za pozdrowienia i mile slowawinkJak tylko Miska
                                      > zoperuja to pujdziemy go odwiedzic.Pozdrawiam i milego dnia.Pa

kochanie, napewno twój misiek szybko wróci do domkusmile i wszystko będzie
                                      dobrzesmile a wiesz kiedy ma mieć robioną operacje? bo dzisiaj poszedł do
                                      szpitala i napewno najpierw będą mu robić wszystkie badania a operacja kiedy?
                            • sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 05.09.06, 10:10
                              daniczkusmile dzięki za rade. zaraz spróbuje wejść na tą strone anismile)) mam
                              nadzieję że mi się udabig_grin
                              • sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 05.09.06, 10:17
                                oleńkosmile my wczoraj robiliśmy nasze pierwsze zapiekanki na nowym mieszkankuwink
                                były przepysznebig_grin
                                • sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 05.09.06, 10:20
                                  ja już spadam bo musze troche ogarnąć mieszkanko a pózniej siebie doprowadzić
                                  do ładubig_grin
                                  no to pa,pasmile życze wam miłego dniasmile buziaczkibig_grin
                                  • sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 05.09.06, 10:30
                                    właśnie mi się udało obejrzeć zdjęcia ani jak ćwiczy jogesmile))))
                                    ANIU WYGLĄDASZ SUPER! smile))))))))) naprawde jestem pełna podziwu dla ciebiebig_grin
                                    • olka9917 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 05.09.06, 10:57
                                      Hej Sloneczko,Misiek mial wczoraj robione badania,pobrali mu krew itp.a dzis
                                      rano mial byc operowany,jeszcze nic niewiem,czy juz po operacji,bo czasami sie
                                      to wszystko przesowa.
                                      • olka9917 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 05.09.06, 16:20
                                        hej wlasnie wrucilismy ze szpitala,Misiek juz zooperowany,czuje sie nawet
                                        dobrze,w piatek juz bedziew domku.Pozdrawiam pa pa
                                        • danik1 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 06.09.06, 11:28
                                          Hej dziewczyny!!!
                                          Jestem juz po hsg a raczej po hycosy bo ta metoda mialam robiona droznosc
                                          jajowodow. W sumie nic nie bolalo tylko takie niemile uczucie. W piatek o 9.00
                                          bede miala iui a dzisiaj wieczorej pragnyl.
                                          Pozdrowionka!!!
                                          • olka9917 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 06.09.06, 11:43
                                            Hej to trzymamy Daniku mocno kciukiwink))Powodzeniawink))
                                            • olka9917 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 06.09.06, 11:48
                                              A moj Misiek,to juz wczoraj o 18:00wstawal sam i chodzilwinkCzuje sie
                                              dobrze,wlasnie wrucilam z zakupow bo Miskowi cos trzeba zaniesc do
                                              szpitala,rzeby chlopak niezglodnialbig_grin Tylko zab go boli,kurde zmienil
                                              dentyste,i byl zadowolony,tego samego zeba 2 razy mu robil bo go bolal i teraz
                                              juz zrobiony i znowu bolisadco za dentysta.Dobrze ze ja tam nieszlam.Szkoda mi
                                              tylko Miska,niedosc ze biedny po operacji,to jeszcze ten zab.W piatek wyjdzie
                                              ze szpitala,i trzeba bedzie isc do dentysty.Ja teraz ogarne mieszkanko,obiadek
                                              dzis mam u tesciowej.A puzniej idziemy do Miska.Pozdrawiam i milego dnia.PA pa
                                              • sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 07.09.06, 10:43
                                                olka9917 napisała:

> A moj Misiek,to juz wczoraj o 18:00wstawal sam i chodzilwinkCzuje sie
                                                > dobrze,wlasnie wrucilam z zakupow bo Miskowi cos trzeba zaniesc do
                                                > szpitala,rzeby chlopak niezglodnialbig_grin Tylko zab go boli,kurde zmienil
                                                > dentyste,i byl zadowolony,tego samego zeba 2 razy mu robil bo go bolal i
                                                teraz
                                                > juz zrobiony i znowu bolisadco za dentysta.Dobrze ze ja tam nieszlam.Szkoda mi
                                                > tylko Miska,niedosc ze biedny po operacji,to jeszcze ten zab.W piatek wyjdzie
                                                > ze szpitala,i trzeba bedzie isc do dentysty.Ja teraz ogarne
                                                mieszkanko,obiadek
                                                > dzis mam u tesciowej.A puzniej idziemy do Miska.Pozdrawiam i milego dnia.PA pa

oleńkosmile to twój misiek jest niezły twardziel! już chodzi sam i wstaje z
                                                łóżkasmile no,no,nosmile super! że tak szybko się regenerujebig_grin
                                                a co do zęba to naprawde mu serdecznie współczujeuncertain ból zęba jest okropnyuncertain
                                                brrrryyyyyyyyyyyyyyyyuncertain ja bym na jego miejscu zmieniła dentyste bo ten do
                                                którego teraz chodzi to chyba jakiś paprok.
                                                pozdrów swojego miśka odemnie jak będziesz u niego w szpitalusmile
                                                a jutro już będziesz go miała w domkusmile)) superowo! big_grin
                                                no i jutro daniczek ma iuismile)) kurcze ale się dziejesmile)))))))))))))))))))))
                                          • sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 07.09.06, 10:38
                                            danik1 napisała:

> Hej dziewczyny!!!
                                            > Jestem juz po hsg a raczej po hycosy bo ta metoda mialam robiona droznosc
                                            > jajowodow. W sumie nic nie bolalo tylko takie niemile uczucie. W piatek o
                                            9.00
                                            > bede miala iui a dzisiaj wieczorej pragnyl.
                                            > Pozdrowionka!!!

daniczkusmile)) SUPERRRRRRRRRR!!! big_grin JUŻ JUTRO IUIsmile)))) będę trzymała mocno za
                                            ciebie kciukismile))
                                            a co do hsg, to mówiłam ci że to nic nie bolismile rachu-ciachu i już po krzykuwink
                                            teraz tylko trzeba czekać i mocno trzymać kciukismile)) i modlić się, modlić i
                                            jeszcze raz modlićsmile
                                            a powiedz mi kochanie czy miałaś robione usg i jeśli tak to ile masz jajek?
                                            • danik1 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 07.09.06, 13:22
                                              sloneczko271 napisała:

> a powiedz mi kochanie czy miałaś robione usg i jeśli tak to ile masz jajek?

Mam dwa pecherzyki po 16mm. Wczoraj na wieczor wzielam pregnyl czyli iui bedzie
                                              po 36 godzinach od wziecia. Teraz trzymamy kciuki za Ciebie bo moze juz cos
                                              kielkuje Ci w brzuszku. Masz jakies przeczucia??
                                              • olka9917 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 07.09.06, 13:36
                                                Hej u mnie przed chwilka byla polozna,ta co pracuje w tym szpitalu w ktorym
                                                chcem rodzic,i co bedzie po porodzie przychodzic.I niepodoba jej sie moje
                                                cisnieniesadMam mierzyc do niedzieli i dac jej znac,jak bedzie takie wysokie jak
                                                do tej pory to zrobi mi termin na badania do szpitala.Dobrze ze moja ciotka ma
                                                bardzo dobry áparat do mierzenia cisnienia.Od dzis wieczorem zaczynam mierzenie
                                                cisnienia.Mowi ze dziecko duze,i nastepne spotkanie zalezy od tego
                                                cisnienia.Dzieki Sloneczko ze pozdrowienia dla Miskawinkjuz jutro bedzie w
                                                domku.Zab narazie go przestal,a dentyste napewno zmieni.Pozdrawiam pa pa
                                                • danik1 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 08.09.06, 10:07
                                                  A ja juz jestem po iui!!! smile
                                                  Sloneczko a jak plamilas tym razem po iui??
                                                  • sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 08.09.06, 11:19
                                                    danik1 napisała:

> A ja juz jestem po iui!!! smile
                                                    > Sloneczko a jak plamilas tym razem po iui??

daniczku, ja i po pierwszym i po drugim iui miałam tak że: w ten dzień co
                                                    miałam robione iui to tylko tak troszeczke plamiłam (dosłownie pare kropelek),
                                                    a już na drugi dzień plamiłam dużo więcej i to tak przez jakieś 3-4 dni.
                                                    coprawda trudno to było nazwać plamieniem bo to nie była krew tylko jakieś
                                                    takie brudzenie (tak jak się @ kończy).
                                                    ale super że już jesteś po iuismile)))) teraz skarbie czekamybig_grin mam nadzieję że
                                                    nam się udasmile))
                                                    a ty plamisz?
                                                • sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 08.09.06, 11:15
                                                  olka9917 napisała:

> Hej u mnie przed chwilka byla polozna,ta co pracuje w tym szpitalu w ktorym
                                                  > chcem rodzic,i co bedzie po porodzie przychodzic.I niepodoba jej sie moje
                                                  > cisnieniesadMam mierzyc do niedzieli i dac jej znac,jak bedzie takie wysokie
                                                  jak
                                                  >
                                                  > do tej pory to zrobi mi termin na badania do szpitala.Dobrze ze moja ciotka
                                                  ma
                                                  > bardzo dobry áparat do mierzenia cisnienia.Od dzis wieczorem zaczynam
                                                  mierzenie
                                                  >
                                                  > cisnienia.

o kurcze! oleńko! to musisz koniecznie mieżyć to ciśnienie. mam nadzieję że ono
                                                  ci się unormuje. a może ci ciśnienie podskoczyło od tych wszystkich ostatnich
                                                  emocji? w końcu troche ich ostatnio miałaś (misiek w szpitalu, operacja itp.)
                                                  mam nadzieję że będzie dobrzesmile pozdrawiam cię skarbiebig_grin
                                                  no i już dzisiaj masz swojego miśka w domkusmile)) fajowo że już po wszystkimsmile))
                                              • sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 08.09.06, 11:10
                                                witam was dziewczynkismile

daniczku kochanysmile co do moich przeczuć to niestety ale czuje że znowu się nie
                                                udałouncertain bo jak zwykle co miesiąc jak jestem tak ok.tygodnia przed @ to jeden
                                                dzień mam straszne samopoczucie-wszystko mnie denerwuje, płakać mi się chce bez
                                                powodu i najchętniej to bym kokoś pobiławink no i właśnie taki dzień miałam w
                                                środe czyli akurat tak mnw tydzień przed spodziewaną @ uncertain no i jeszcze zawsze
                                                przed @ wychodzą mi staszne syfy na twarzy i właśnie od wczoraj walcze z nimiuncertain
                                                więc sama widzisz że wszystkie znaki ,,na niebie i ziemi" wskazują na to że
                                                chyba znowu nic z tego nie wyszło i @ znowu przyjdzie:'-(
                                                coprawda jeszcze się łudze że może nie no ale czas pokarzewink już niedługo bo
                                                właśnie tak ok. środy powinnam dostać @.
                                                no ale jak znowu nie wyjdzie to ja się tak łatwo nie poddam-będę walczyć o
                                                bejbi dalejsmile w sumie teraz to było moje 2 iui, a pierwsze na tabletkach
                                                stymulujących. pocieszam się tym że mojej siostrze udało się zajść w ciąże po 4
                                                iui tylko że ona wszystkie 4 razy była na tabletkach stymulujących. więc szanse
                                                jeszcze sąsmile
                                                trzymam daniczku mocno kciuki za ciebiebig_grin mam nadzieję że w końcu nam się uda
                                                smile POWODZENIAbig_grin
                                        • sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 07.09.06, 10:33
                                          hej! oleńkosmile))
                                          SUPEROWO! ŻE TWÓJ MISIEK JUŻ PO OPERACJI!!! smile)))))))))))))))))))))))))))
                                          BARDZO SIĘ CIESZĘbig_grin EXTRA!!! smile))
                                          życze mu szybkiego powrotu do zdrowiasmile
                                          • sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 07.09.06, 10:51
                                            wiecie co? mi się coś poprzestawiało i teraz codziennie chodze spać o godz.23 i
                                            wstaje o godz.07, 08big_grin
                                            no i już dzisiaj od samego rana najpierw rozpracowywałam zmywarke, pózniej
                                            wyprałam dywanik w łazience i kilka plam na dywanie w dużym pokoju które
                                            zostały po parapetówce, poodkurzałam, zrobiłam zupke grzybową (która mi wyszła
                                            pyszna) smile i teraz idę się doprowadzić do ładu przed pracąwink
                                            życze wam skarby moje milutkiego dnia, a dzień zapowiada się przepiękny i
                                            słonecznybig_grin pa,pa,pa. buziaczków 102smile))
                                            • sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 08.09.06, 11:27
                                              ja dzisiaj zrobiłam pierwsze praniebig_grin i powiem wam że jestem w szoku jak ta
                                              nasza pralka cichutko chodzi, prawie wcale jej nie słychać ani nie skacze ani
                                              nic-normalnie jestem w szoku! tymbardziej że mamy ją w kuchni-schowaną w szafce
                                              i bałam się że jak zacznie wirować to wyskoczy nam z tej szafki na środek
                                              kuchniwink ale nie! pierze super! big_grin

dzisiaj po pracy idę spać do mamy bo mam tam dzisiaj po pracy 2 klientki na
                                              tipsy i na drugi dzień 4 klientki na makijaż, więc do domku wruce w sobote
                                              popołudniusmile i odrazu musze szykować wszystko na kolejną parapetówkebig_grin tym
                                              razem przychodzą nasi znajomi i przyjacielesmile)) BĘDZIE SUPER! BO TO SAMI
                                              WYLUZOWANI LUDZIEbig_grin już nie mogę się doczekać sobotysmile))
                                              życze wam kochane moje kobietki miłego dniasmile)) buziaczkibig_grin i do poklikania w
                                              niedzielęsmile
                                              ja już idę się szykować do pracybig_grin pa,pa,pasmile))
                                              • olka9917 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 09.09.06, 18:16
                                                Hej Miska mam juz w domu,cisnienie mam normalne w domu.Poprostu u lekarza
                                                zawsze mam wyzsze ze strachu.Teraz rzedziej bede zagladac,bo leniuchujemy z
                                                Miskiemwink)Pozdrawiam pa
                                                • sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 10.09.06, 09:59
                                                  ja już mam kolejną parapetówke za sobąbig_grin BYŁO EXTRA! smile)) sąsiedzi to nas
                                                  chyba niedługo exmitują z tego mieszkania bo co sobota to są chałaśliwe
                                                  imprezkiwink hi,hi,hibig_grin
                                                  no ale mój misiek poszedł wczoraj przed imprezką ich ładnie przeprosić i
                                                  powiedział im że może być troszke głośniej, więc jak narazie nikt się nie
                                                  burzyłwink)) zresztą jak byli uprzedzeni to przynajmniej widać że ich nie
                                                  olewamysmile
                                                  • sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 10.09.06, 10:08
                                                    no i jeszcze jednosmile
                                                    wczoraj rano robiłam tc i jak zwykle wynik tradycyjny-negatywny:'-(
                                                    moja siostra mówi że zrobiłam go za wcześnie i pocieszała mnie że jak ona
                                                    zaszła w (*) to też pierwszy tc wyrzuciła do śmieci bo wynik był negatywny ale
                                                    ja się już nawet nie łudzeuncertain trzeba przyjąć kolejną porażke i walczyć dalej!
                                                    gdzieś tak ok. środy powinnam dostać @. teraz niech szybko przychodzi i
                                                    zaczynamy zabawe od początkusmile

daniczkusmile za ciebie skarbie trzymam mocno kciuki żeby chociaż tobie się
                                                    udałobig_grin mam nadzieję że będziesz miała więcej szczęścia niż jasmile
                                                    POWODZENIA! smile))
                                                • sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 10.09.06, 10:16
                                                  olka9917 napisała:

> Hej Miska mam juz w domu,cisnienie mam normalne w domu.Poprostu u lekarza
                                                  > zawsze mam wyzsze ze strachu.Teraz rzedziej bede zagladac,bo leniuchujemy z
                                                  > Miskiemwink)Pozdrawiam pa

oleńkosmile)) super! że ciśnienie masz w normie i że miśka swojego masz już w
                                                  domkubig_grin szybciorem to wszystko poszłosmile))
                                                  a to że teraz będziesz troszke mniej tu zaglądać to cię doskonale rozumiembig_grin
                                                  teraz macie czas na nacieszenie się sobąwink))
                                                  pozdrawiam was robaczki bardzo serdeczniesmile)))) pa,pa,pabig_grin
                                                  • sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 10.09.06, 10:21
                                                    ale się cieszę że dzisiaj jest wkońcu wolny dzień i w końcu się można pobyczyć
                                                    w domkusmile)) dzisiaj leniuchuje na całegowink))
                                                    musze poszukać w necie jakiś fajnych rolet na okna bo u nas w mieście nie mają
                                                    nic fajnegouncertain

no a jutro montują nam nareszcie szafe bo już mnie szlak trafia z tymi
                                                    ubraniami w kartonachwink i w końcu będzie porządek! big_grin

no dobra, ja już spadamsmile)) życze wam milutkiej i słonecznej niedzielibig_grin
                                                    pa,pa,pa. do poklikania jutrosmile)))) buziaczkibig_grin
                                                  • danik1 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 10.09.06, 11:28
                                                    Sloneczko ja tez mysle, ze na test bylo za wczesnie. Ile dni po iui Ty juz
                                                    jestes???
                                                    Wiesz, ze ja nie mialam w ogole plamien!!! Ani zaraz po iui ani na drugi dzien
                                                    nawet. Po pierwszej iui plamilam jeden dzien zaraz po iui a teraz nic co mnie
                                                    oczywiscie cieszy. Plamilam tylko po hycosy (hsg) ale do iui plamienia ustaly.
                                                    Czas mi sie strasznie dluzy, ale staram sie nie myslec o tym czy sie udalo czy
                                                    nie. Co bedzie to bedzie a za Ciebie nadal trzymam kciuki bo moze Twoja siostra
                                                    ma racje!!!
                                                    Pozdrowionka!!! smile
                                                  • sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 13.09.06, 20:43
                                                    przepraszam was że ostatnio do was nie zaglądałam ale miałam bardzo,bardzo dużo
                                                    pracy.
                                                    wczoraj nam wkońcu zamontowali szafe-wygląda super! big_grin i teraz pomalutku musze
                                                    to wszystko w tej szafie ulokować ale dzisiaj już nie mam siły. stwierdziłam że
                                                    nic na siłe, nie będę się przemęczać, dzisiaj robimy sobie z miśkiem ,,dzień
                                                    dziecka" i już nic nie robimysmile)))) zaraz idę wziąść szybki prysznic i
                                                    wskakuje do łóżkabig_grin
                                                    daniczku, co do mojej @ to jeszcze nie przyszła co mnie bardzo cieszysmile))))))
                                                    coprawda jeśli by miała przyjść w terminie to właśnie dzisiaj powinnam dostać @
                                                    ale jeszcze nie dostałambig_grin no zobaczymy co z tego wyjdziewink wyjścia są 2.
                                                    albo poprostu mi się ciotka troche przesuneła albo faktycznie teścior ciążowy
                                                    zrobiłam za wcześnie i może jednak się udało? no nie wiem? poczekamy zobaczymy.
                                                    cotroche latam do toalety i sprawdzam czy @ przyszła-normalnie chyba zaraz
                                                    świra dostanewink najpierw sobie mówiłam że nie będę się nakręcać ale teraz
                                                    zaczynam świrować i jednak mam nadzieję że się udało.
                                                    trzymajcie za mnie mocno kciuki i prosze o modlitwe żeby jednak to była (*) big_grin
                                                    zastanawia mnie kilka rzeczy? zawsze przed @ bolą mnie piersi, teraz mnie nie
                                                    bolą i wczoraj mnie bez powodu wzieła taka kurwica że szok! krzyczałam na miśka
                                                    bez powodu i płakać mi się chciało i najchętniej to bym czymś rzuciła o ściane
                                                    albo komuś w tłukła. dobrze że mój misiek jest bardzo spokojnym i opanowanym
                                                    człowiekiem. no i jak dzisiaj nie przyszła mi planowo @ to tak się troszke
                                                    łudze że to może jest objaw (*). co wy o tym myślicie?

a daniczku co do plamienia to bardzo dobrze że nie plamiłaś tym razembig_grin moja
                                                    siostra też właśnie nie plamiła w tym cyklu co jej się udałosmile)) więc szanse
                                                    duże sąbig_grin ja niestety i za pierwszym razem i za drugim plamiłamuncertain
                                                  • danik1 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 13.09.06, 21:21
                                                    Sloneczko no to trzymam kciuki!!! To moga byc objawy jak najbardziej, ale
                                                    poczekajmy jeszcze troszke, zeby miec pewnosc. Oby sie udalo. Co do tego
                                                    plamienia to tez sie ciesze, ale mysle, ze to nie ma wplywu na to czy doszlo do
                                                    zaplodnienia czy nie bo przeciez to jest zaraz po iui a na poczatku przeciez
                                                    nic sie nie dzieje. Wlasnie rozmawialam z kolezanka ktora bardzo przezywa moja
                                                    iui i tak mnie nakrecila, ze mniej jajniki zaczely bolec. wink Staram sie nie
                                                    nakrecac choc to trudne i zazdroszcze Ci, ze Ty juz niedlugo bedziesz wiedziala
                                                    co i jak. Ja musze czekac do nastepnej niedzieli, tak dlugo! sad
                                                    Pozdrowionka!!!
    • kattrin1 Gosienko :) 11.09.06, 07:56
      Wiem ze w wolnej chwilce zajrzysz smile)

Kochana bardzo sie ciesze ze juz jestescie razem, cała czwórka i zycze Was
      zdrówka przede wszystkim, szczescia i ogormu miłosci, pociechy z dzieciatek juz
      dwóch i dalszych sepłnionych marzeń smile

Trzymajcie sie cieplutko i czekam na wiesci od Ciebie smile)
      • danik1 Re: Gosienko :) 11.09.06, 10:51
        Goko gratuuuuuuuuluje!!!!!!!!!!!!!! Czekam na wiesci jak sie czuje mamusia i
        coreczka!!!! smile
        • olka9917 Re: Gosienko :) 12.09.06, 13:40
          Hej moje cisnienie jest normalnewinkmierze 2 razy dziennie.Jutro przychodzi
          polozna.A cisnienie mam 118/65 przewaznie.Wiec jest tak jak myslalam moje
          wysokie cisnienie u gin jest spowodowane strachemwinkMisiek coraz lepiejwinkJest
          ladna pogoda,zaraz wychodzimy na malutki spacerek.Pozdrawiam.Pa
          • sloneczko271 Re: Gosienko :) 13.09.06, 20:47
            gosieńkosmile))
            GRATULACJE!!!!! smile))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
            SUPEROWOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!! big_grin
            ucałuj malutką odemniebig_grin
            • siuba79 Cześć :-) 14.09.06, 03:10
              U mnie niestety wszystko po staremu, dzidzi brak. Próbuję o tym nie myśleć,
              dlatego rzuciłam się w wir pracy, skończyliśmy robić polbruki przed domem, a
              teraz robimy płotek. 9 października idę na HSG, boję się jak diabli, ale chcę
              wiedzieć czy wszystko ze mną jest ok, a jeśli nie to co to takiego. Chcę
              wiedzieć z czym walczę, a może wtedy walka okaże się skuteczniejsza. Zabieg
              dopiero w październiku, a ja już dzisiaj się stresuję, bo szpitale źle działają
              na moją psychikę. Całe szczęście, że Mąż będzie cały czas siedział pod drzwiami
              gabinetu, a później będzie ze mną i przy mnie. Ta świadomość jest dla mnie jak
              lekarstwo, dobrze wiedzieć że tuż obok będzie ktoś bardzo bliski.
              Pozdrawiam i do następnego razu.
              PS: 30 września idę do szwagierki na wesele, może uda mi się zapomnieć o HSG
              choć przez chwilę.
              • emania29 Re: Cześć :-) 14.09.06, 21:40
                hej babeczki
                Wpadłam pogratulować Gosi smile Ucałuj koniecznie dzidzie od cioci emani kiss
                Fajnie że już jesteście w czwórkę smile

U mnie po staremu czekam na pierwszą @ po zabiegu a od dwóch tygodni mam już
                napięcie przed @-powe i tez mój misiek biedny !!!!!
                Siuba nic się nie martw to chyba nie taki straszny zabieg przynajmniej tak
                pisały dziewczyny
                pozdrawiam i trzymam kciukasy za Daniczka i słoneczko żeby szybko (*)!!!!!
                papulki
                • mariolka55 Re: Cześć :-) 14.09.06, 23:31
                  czesc laskismile
                  czesc emaniasmile miło cie znowu czytacsmile
                  Goko gratulacje,jak bedziesz miec chwile to prosze o relacje z porodu i zdjecia
                  KONIECZNIE!!!!!smile))

Słoneczko, Danik jak tam testowanka????? Olka mam nadzieje ze @ jednak sie nie
                  pojawiła????

a ja byłam dzis u gina i:
                  moja córeczka odwróciła sie łebkiem w dól (niepotrzebnie ostatnio robiłam to
                  usg,bo był to mój kaprys a tylko sie zestresowałam niepotrzebnie ze lezy
                  miednicowo,chociaz jeszcze miała czas na zmiane pozycji) no i potwierdziło
                  sie ze córeczkabig_grin fajnie bo rózowe ciuszki i sukienka juz spakowana do
                  szpitalabig_grin

pozatym szyjka zamknieta,ciaza wysoko i nie ma jeszcze symptomów porodu,po
                  tym jak nas straszyło miedzy 23-30 tc to naprawde teraz jest git!!! a prawie
                  nie lezesmile mam juz wszystko przygoptowane,torbe spakowana,mieszkanko
                  odmalowanesmile w szafkach poukładanebig_grin nie wiem czemu ale chce miec wszystko
                  uprzatniete przed porodemsmile teraz jak mała lezy prawidłowo to moge do połoznej
                  dzwonicsmilejestem juz wieeeeelka 11 kg na plus a brzuch spory!!!!

Olka,Anie a co u was???????????????
      • goko1 cześć dziewczynki, macie pozdrowienia od Madzi ;) 15.09.06, 08:25
        hej kobietki!

a więc my od wtorku już w domku, przepraszam, że dopiero teraz zaglądam, ale
        tak jakos musiałam wpaść w pewien schemat dnia (inny niż dotychczas wink), a poza
        tym mąż podczas mojej nieobecności przeinstalowywał komputer no więc nie wiem
        co gdzie mam smile, ale to nie ważne w tej chwili.

Urodziłam, a w zasadzie urodziliśmy, bo rodziłam z mężem (wspaniała sprawa,
        polecam wszystkim) w niedzielę 10 września o 10:07, piekną Magdalenkę, ważyła
        3290, mierzyła 56 cm, dostała 10 pkt w skali Apgar.

Relację z porodu napiszę Wam później, może nawet dzisiaj się uda.

Bardzo dziękuję wszystkim za pamięć i gratulacje, postaram się wyslac Wam zaraz
        jakąś fotkę mojej księżniczki.

do usłyszenia później , buziaki smile
        • goko1 Re: cześć dziewczynki, macie pozdrowienia od Madz 15.09.06, 08:39
          fotki wysłane, dajcie znać jak dojdą, całusy, pa
          • kattrin1 Re: cześć dziewczynki, macie pozdrowienia od Madz 15.09.06, 08:59
            Gosienko,

naprawde Ksieżniczka smile Jest cudowna, jeszcze raz wielkie olbrzymie gratulacje
            dla Ciebie mamusiu i dla córusi, i dla tatusia i braciszka smile)

Az sie popłakałam normalnie, tyle wyczekiwana a teraz juz w Twoich ramionach,
            ciesze sie przeogromnie smile)))))))))
            • mariolka55 Re: cześć dziewczynki, macie pozdrowienia od Madz 15.09.06, 10:29
              Sliczna masz córeczke gokosmilegratuluje jeszcze razsmile
              wzruszaja mnie noworodkismile
              niemoge sie doczekac na swoja ksiezniczkesmile

p.s w wolnej chwili napisz co i jak,bo chyba zaczełas rodzic w dniu terminu
              cosmile jak poród,jak sie czujesz i wogule wrazeniasmile fajnie ze masz to juz za
              sobasmile
              • danik1 Re: cześć dziewczynki, macie pozdrowienia od Madz 15.09.06, 11:28
                Goko widzialam zdjecia, Madzia jest sliczna!! Porod z mezem jest naprawde
                super, u nas to nawet nie bylo mowy, zeby meza nie bylo, byl nawet przy
                cesarce. Czekam slonko na wiecej relacji z porodu jak znajdziesz chwilke czasu.
                Mariolka widzisz, a Ty sie tak denerwowalas! Ciesze sie, ze wszystko dobrze i
                mozesz teraz spokojnie czekac na porod. Nawet nie wiecie jak Wam zazdroszcze
                tych coreczek! Oczywiscie w pozytywnym znaczeniu tego slowa. Moze i mi sie w
                koncu poszczesci. Ja @ mam miec dopiero w nastepna niedziele, wiec mase czasu,
                ale juz mam przeczucia, ze nic z tego. Trudno mi zachowac ostatnio optymizm,
                nawet po tak dobrych wiesciach jak Wasze.
                Sloneczko dziekuje Ci za wszystkie emaile!!! I co z Twoja @?? Mam nadzieke, ze
                nie przyszla!!
                Emaniu jak dobrze Cie slyszec. Duzo o Tobie myslalam slonko. Zagladaj do nas od
                czasu do czasu!!
                Siuba trzymam kciuki, ze kiedy sie uda!!!
                Pozdrowionka dziewczynki i zycze milego dnia!!! smile
                • mariolka55 Re: cześć dziewczynki, macie pozdrowienia od Madz 15.09.06, 15:59
                  danik1 napisała:

> Goko widzialam zdjecia, Madzia jest sliczna!! Porod z mezem jest naprawde
                  > super, u nas to nawet nie bylo mowy, zeby meza nie bylo, byl nawet przy
                  > cesarce. Czekam slonko na wiecej relacji z porodu jak znajdziesz chwilke
                  czasu.
                  >
                  > Mariolka widzisz, a Ty sie tak denerwowalas! Ciesze sie, ze wszystko dobrze i
                  > mozesz teraz spokojnie czekac na porod. Nawet nie wiecie jak Wam zazdroszcze
                  > tych coreczek! Oczywiscie w pozytywnym znaczeniu tego slowa. Moze i mi sie w
                  > koncu poszczesci. Ja @ mam miec dopiero w nastepna niedziele, wiec mase
                  czasu,
                  > ale juz mam przeczucia, ze nic z tego. Trudno mi zachowac ostatnio optymizm,
                  > nawet po tak dobrych wiesciach jak Wasze.
                  > Sloneczko dziekuje Ci za wszystkie emaile!!! I co z Twoja @?? Mam nadzieke,
                  ze
                  > nie przyszla!!
                  > Emaniu jak dobrze Cie slyszec. Duzo o Tobie myslalam slonko. Zagladaj do nas
                  od
                  >
                  > czasu do czasu!!
                  > Siuba trzymam kciuki, ze kiedy sie uda!!!
                  > Pozdrowionka dziewczynki i zycze milego dnia!!! smile
                  >

Kochana Kasiu ty tez sie doczekaszsmile i zycze ci bardzo!bardzo! tez córeczkismile
    • anie5 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 15.09.06, 12:27
      Madzia - przesliczna - WIELKIE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!
      Gosia - na tym zdjeciu jestes taka szczesliwa - az lezka mi poplynela smile
      Ja juz tez dni odliczam - dzis ostatni w pracy - pakuje sie i do domku i
      czekamy - termin na przyszly tydzien.....tez juz wszystko gotowe, torba
      spakowana od ostatniej niedzieli. Nastroje mnie nachodza przedziwne - np., caly
      dzien moglabym tylko plakac albo caly dzien sprzatac itd. Budze sie juz o 6:00
      i do dzialania - ale ten tydzien spokojnie chce spedzic - bez latania - bo
      chcialabym wytrzymac do terminu - 23 wrzesien - albo i pare dni pozniej (nie
      wiem czemu???)
      Dziewczynki - po IUI - trzymam kciuki i czekam na wiesci od WAS!
      Buziaczki
      • mariolka55 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 15.09.06, 15:57
        anie5 napisała:

> Madzia - przesliczna - WIELKIE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!
        > Gosia - na tym zdjeciu jestes taka szczesliwa - az lezka mi poplynela smile
        > Ja juz tez dni odliczam - dzis ostatni w pracy - pakuje sie i do domku i
        > czekamy - termin na przyszly tydzien.....tez juz wszystko gotowe, torba
        > spakowana od ostatniej niedzieli. Nastroje mnie nachodza przedziwne - np.,
        caly
        >
        > dzien moglabym tylko plakac albo caly dzien sprzatac itd. Budze sie juz o
        6:00
        > i do dzialania - ale ten tydzien spokojnie chce spedzic - bez latania - bo
        > chcialabym wytrzymac do terminu - 23 wrzesien - albo i pare dni pozniej (nie
        > wiem czemu???)
        > Dziewczynki - po IUI - trzymam kciuki i czekam na wiesci od WAS!
        > Buziaczki

Anie nastroje bardzo PRZEDPORODOWEbig_grin przed porodem cos dziwnego sie dzieje z
        psychika,tak jak u ciebie ,albo tez odwrotnie,ale sa zauwazalne zmiany
        zachowaniabig_grin
        • jolanta8 Re: !!! :) !!! :) 15.09.06, 18:59
          Gosiu Twoja mała laleczka jest prześliczna!! Gratuluje z całego serca!!!
          pozdrawiamy Jola i Oliwierek
          • sloneczko271 KOLEJNA IUI NIEUDANA:'-( 15.09.06, 19:23
            witam was wszystkie dziewczynkismile
            po pierwsze chciałam się z wami wszystkimi serdecznie przywitaćbig_grin bardzo
            fajnie że się odezwały dziewczyny które już myślałam że o nas zapomniały.

gosieńkosmile twoja magdalenka jest prześlicznabig_grin a jak się ładnie uśmiechasmile
            super! laseczka z niej wyrośniesmile))
            teraz czekamy na relacje z poroduwink

emaniusmile skarbie tak bardzo sie cieszę że się odezwałaś do nas i że jesteś już
            po zabiegu. wierze w to że w końcu nam wszystkim dziewczynom starającym się
            wkońcu się udabig_grin a powiedz mi kochanie będziecie robić teraz jakieś badania
            genetyczne lub coś w tym rodzaju zanim zaczniecie próbować kolejny raz? co mówi
            twój lekarz?

joluśsmile)) fajnie że o nas pamiętaszbig_grin twój oliwierek to już jest kawał
            chłopasmile jest ślicznysmile a jak tam wasza przeprowadzka? czy dobrze pamiętam że
            szukaliście z mężem mieszkania do wynajęcia?

oleńkosmile jak się czujesz? i jak się czuje twój misiek? doszedł już troszke do
            siebie?

aniusmile oszczędzaj się skarbie jak tylko możesz żebyś wytrzymała do powrotu
            męża. trzymam teraz wielkie kciuki za ciebie i mariolke bo teraz przecież na
            was kolej z porodami-tak?

no właśnie, marioluś która z was ma teraz pierwsza termin porodu? ty skarbie?
            ania? czy oleńka? ciesze się bardzo że twoja niunia już się ustawiła główką do
            dołu-wszystko będzie dobrzebig_grin

siubuśsmile wiem co czujesz. ja też robie wszystko żeby tylko nie myśleć o braku
            bejbi ale moja psychika jest już na wykończeniuuncertain

daniczku kochany, trzymam mocno za ciebie kciuki. mi się niestety znowu nie
            udało:"-((((((((((((((((((((((((((((
            kolejna porażkasad dzisiaj dostałam @. zaczynam mieć już powoli tego dosyć!
            jestem już tym wszystkim zmęczona:'-( to się chyba nigdy nie uda!
            w tej chwili jestem tak wkurwiona że nawet mi sie już nie chce brać znowu tych
            cholernych tabletek-bo i tak to nic nie pomaga! :'-(((((((((((((((((((((((((
            do dupy z tym wszystkim!!!