sloneczko271 25.08.06, 10:20 no cóż pozwoliłam sobie założyć nowy wątek bo na tamtym już nie dało się nic napisać)) mam nadzieję że tym razem nowy wąteczek będzie dla wszystkich szczęśliwy)) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariolka55 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 25.08.06, 10:25 Bedzie napewno beda nowe(*) i zaczna sie pewnie porody dziewczyny kuknijcie na stary watek i powiedzcie mi który rozek ładniejszy? posłałam tam linki Odpowiedz Link
danik1 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 25.08.06, 10:29 Jestem, ale juz musze uciekac. Wpadne pozniej. Pa i milego dnia!!! Odpowiedz Link
olka9917 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 25.08.06, 12:04 Hej dziewczynyMy dopiero wstalismyBo jak z Miskiem razem spimy to obudzic sie niemozemy))Wkoncu sie wyspie)Troche go boli przepuklina,ale niemocno,ale chociaz dobrze ze ma zwolnienie i jest w domkuU nas pada deszcz.Kurde tak mi sie obiadu niechce robic,musze cos szybkiego wymyslic.Bo jeszcze sie wyszykowac musze bo idziemy na miasto,dokupic brakujace rzeczy. Mariolka mi sie te z termo froty bardziej podobaja No nic milego dnia.Puzniej wpadne pa pa Odpowiedz Link
danik1 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 25.08.06, 12:54 Mariola a mi przeciwnie do Oli, podobaja sie te polarki.Ty mowsz, ze chcesz kremowy a mi bardziej podobaja sie ten niebieski i ten rozowy. Pewnie boisz sie jeszcze, ze moze to nie byc dziewczynka, co?? Dlatego chcesz kremowy? No coz, sama musisz zadecydowac bo cos mi sie wydaje, ze za bardzo Ci nie pomoglysmy. Odpowiedz Link
olka9917 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 25.08.06, 13:06 Hej Sloneczko a jak tam fryzura?Zadowolona jestes?A ja wiecie co nierobie obiadu)Wysle Miska po cos gotowego,ale leniuch jestem))) Odpowiedz Link
olka9917 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 25.08.06, 13:14 Sloneczko dzieki za smieszne rzeczy na poczcie) Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 25.08.06, 23:41 olka9917 napisała: > Sloneczko dzieki za smieszne rzeczy na poczcie) nie ma za co skarbie jak tylko będe mieć jakieś śmieszotki-głupotki to odrazu wam je wysyłam)) Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 25.08.06, 23:39 olka9917 napisała: > Hej Sloneczko a jak tam fryzura?Zadowolona jestes?A ja wiecie co nierobie > obiadu)Wysle Miska po cos gotowego,ale leniuch jestem))) oleńko)) z fryzury jestem bardzo zadowolona i powiem ci że nie mam z nimi teraz żadnego problemu, poprostu je myje, rozczesuje i susze suszarką i to wszystko Odpowiedz Link
mariolka55 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 25.08.06, 21:31 danik1 napisała: > Mariola a mi przeciwnie do Oli, podobaja sie te polarki.Ty mowsz, ze chcesz > kremowy a mi bardziej podobaja sie ten niebieski i ten rozowy. Pewnie boisz sie > > jeszcze, ze moze to nie byc dziewczynka, co?? Dlatego chcesz kremowy? No coz, > sama musisz zadecydowac bo cos mi sie wydaje, ze za bardzo Ci nie pomoglysmy. > > nie dlatego kremowy ze sie boje tylko ten kolor mi sie podoba bo taki delikatny,a mam juz tyle rózowego ze becik by był przesadapozatym mam sliczny koplet do wózka rózowo-kremowy,zarambisty taki gruby i ciepły i ten becik bedzie pasował,zreszta ten becik mozna potem uzywac jako kocyk. Ja kupiłam ten polarkowy Odpowiedz Link
mariolka55 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 27.08.06, 09:41 witam słonko ale ci dobrze z ta przeprowadzka,bedziesz miec juz dziecko na nowym my dopiero w przyszłym roku,prawdopodobnie,bo wszystko dobrze tylko mój mezus ma strasznie mało wolnego czasu ,ale juz wiekszasc najgorszych prac jest za nami,wiec moze to jakos pójdzie,w kazdym badz razie musiemy sie spieszyc bo przy dwójce dzieci to nam bedzie ciasno Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 25.08.06, 23:30 witam was dziewczyny ponownie marioluś co do tych rożków to powiem ci że nie wiem który bym na twoim miejscu wybrała jeden i drugi jest śliczny ale chyba bardziej mi się podoba ten z kapturem (ten z misiem) )) przerozkoszne są te ubranka dla dzieciaszków chciałabym już też kupować takie śluczne rzeczy Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 25.08.06, 23:44 oleńko, no i jak? załatwiliście dla twojego miśka ten specjalistyczny szpital od przepuklin? Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 25.08.06, 23:48 daniczku)) no i jak? przyszła @ ? mam nadzieję że nie. i że nie przyjdzie jeszcze długo,długo))))))))))))))))) Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 25.08.06, 23:53 ja już spadam musze jeszcze się wyszykować przed jutrzejszą wyprawą do kliniki)) wejde do was jutro i napisze wam jak było i na kiedy mi wyznaczyli iui no to do jutra skarby moje buziaczki pa,pa,pa)))) kolorowych snów wam życze Odpowiedz Link
danik1 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 26.08.06, 13:33 sloneczko271 napisała: > daniczku)) no i jak? przyszła @ ? > mam nadzieję że nie. i że nie przyjdzie jeszcze długo,długo:- )))))))))))))))))) Hehehehe nie przyszla i plamien tez nie ma, ale tempka juz spadla, wiec niebawem sie pojawi. Jestem teraz troche przeziebiona, wiec moze to wszystko pomieszalo, bo ja juz sama stracilam kontrole nad tym co sie dzieje w tym cyklu. Los wystawia mnie na ciezka probe, ale juz wkrotce sie odegram, bo jak tylko @ przyjdzie to iui i wtedy musi sie udac. Zreszta tak jak napisalas wczesniej Sloneczko, teraz nasza kolej na fasolki!!! Pozdrowionka!!! Odpowiedz Link
olka9917 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 26.08.06, 16:38 Hej dziewczynyU nas zaraz bedzie padac,a my akurat wrucilismy z lodow Wczoraj wieczorem byla taka burza ze az wszystko powylanczalismy i gralismy w warcaby. Misiek bedzie operowany normalnym sposobem,bo musza zobaczyc dlaczego to sie zepsulo.I maja cos wymyslec,ale i Misiek musi sie oszczedzac.Ale mamy nadzieje ze to juz ostatnia operacja,sama teraz Miska bede pilnowacAle facet jak to facet chce pokazac co on niepotrafi podniesc itp..Narazie sie cieszy ze siedzi w domku,i czujemy sie jak na urlopie,dlugo siedzimy,dlugo spimy)) A za was dziewczyny Sloneczko i Danik trzymam bardzo mocne kciuki i za wasze fasolki. A to viruski ******************************************************************************** ***************************Hi hi to takie dojrzale viruski bo dziewiecio- miesieczne)Ale napewno zadzialaja,czego wam z calego sreca zycze,jak i reszcie dziewczyn.Powodzenia Odpowiedz Link
goko1 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 26.08.06, 18:41 cześć kobietki! no muszę Was doczytać, bo mam straszne zaległości, aż mi wstyd . pracuje jeszcze , ale krócej, tak ok. 13 już jestem w domciu ja jeszcze przed porodem, ale już w pełnej gotowosci jesteśmy, mam nadzieje, że sala rodzinna będzie wolna, bo u nas tylko jedna jest. wszystko pięknie spakowane dawno, wczoraj przepakowywałam w mniejszą torbę, bo położna powiedziała, że za dużo na sale ogólną nie wolno wnosić, bo brak miejsca, lepiej żeby mąż doniósł, np. ciuszki dla dzidi itp. W czwartek byłam u lekarza, już szyjka się skróciła, skurcze mam, raz mocniej raz słabiej, w nocy gorzej, czekam cierpliwie... lekarz mówił, że teraz to nawet nospy nie brać bo co ma być to ma być, mogę już spokojnie rodzić, niby mam zaklepaną wizyte 7 września, ale już powiedział, że jak urodzę, to żebym zadzwoniła i wpadła na kontrolę 6 tygodni po porodzie. Dzisiaj kupiliśmy stół do jadalni i komodę do Niuni sosnową, więc jeszcze dzisiaj poukładam trochę ciuszków dla niej, łózeczko stoi, wózek jest fotelik też, torba do odbioru też, łóżeczko jeszcze nie zaścielone,ale jak do moich urodzin (hihi jutro je mam ) nie urodze to je przyszykuję. Co tam u Was, może ktoś mi streści co się dzieje na forum, bardzo proszę... i serdecznie pozdrawiam, trzymajcie mocne kciuki (najlepiej non stop))) Odpowiedz Link
mariolka55 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 26.08.06, 19:47 czesc goko miło cie czytac ale masz fajnie ze juz finał wiesz ja tez mam komode i tez bede prac ciuszki po niedzieli i układac (jak wszystko bedzie dobrze po poniedziałkowej wizycie) mam juz wszystko skompletowane i zaczynam odliczac do koncamimo ze dopiero bede zaczynac 33 tc. w Krakowskich szpitalach tez jest po jednej sali rodzinnej. Jak chcesz to ci moge przesłac na gazetowy nr. mojej komórki,zebys napisała jakiegos sms-ika jak juz bedziesz przec co Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 26.08.06, 22:46 witam cię gokuś)) fajnie że się do nas wkońcu odezwałaś my tu już myślałyśmy że ty skarbie już urodziłaś i że wejdziesz do nas pochwalić sie swoją niunią TRZYMAMY ZA CIEBIE I TWOJĄ NIUNIE KCIUKI Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 27.08.06, 22:40 goko1 napisała: > cześć kobietki! > no muszę Was doczytać, bo mam straszne zaległości, aż mi wstyd . > Co tam u Was, może ktoś mi streści co się dzieje na forum, bardzo proszę... gokuś)) co do streszczenia co się dzieje na forum, to może być trudne bo się dużo działo no ale tak po krótce spróbuje ci troszke streścić no więc: ja mam we wtorek 2 iui i mam nadzieję że ostatnie moja siostra była na usg i będzie miała córeczke)) oleńka czuje się dobrze, urządziła już cały pokoik dla maleństwa-jest śliczny tylko teraz jej misiek idzie do szpitala zoperować przepukline no ale raz-dwa go naprawią i będzie wszystko dobrze u mariolki też jest wszystko ok jej córeczka ślicznie rośnie tylko znowu z jej teściową jest podobno nienajlepiej-jest chora ale mam nadzieję że szybko wyjdzie z tego. ania też czuje się dobrze, tylko teraz biedulka siedzi sama w domku bo jej misiek musiał gdzieś wyjechać i wróci przed jej porodem. jola już się dawno nie odzywała-pewnie jest zajęta oliwierkiem daniczek, czeka na @ ale tak naprawde to mamy nadzieję że jej nie dostanie jeszcze długo a gdyby jednak się okazało że @ przyszła to też teraz będzie podchozić do 2 iui razem ze mną katrin,podobno się przygotowuje do ivf no i to by było na tyle)) napisałam ci po krótce co się ostatnio wydarzyło to co pamiętam)) jeśli kogoś ominełam to przepraszam życze wam dziewczyni kolorowych snów)) buziaczki skarby moje pa,pa,pa)) ja już spadam bo oczy mi się już kleją pa,pa)))) beatka, pracuje od rana do nocy i prawie wcale do nas nie zagląda biedaczka- taka jest pewnie zmęczona. eryczka, była na usg i będzie miała syneczka Odpowiedz Link
danik1 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 28.08.06, 10:11 Sloneczko to Ty juz jutro iui??????? ) Superowo, bede trzymala kciuki!!!!!!! Ja dopiero od jutra bede brala clo, bo @ w koncu przyszla. Mam andzieje, ze sie na m uda w tym cyklu!!!! Pozdrowionka!!! Odpowiedz Link
olka9917 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 28.08.06, 11:53 Hej dziewczyny,my dopiero zwleklismy sie z wyrka))Zaraz sie bede szykowac,i szybko obiadek robie,dzis ziemniaczki z jajkiem sadzonymbo dzis idziemy z Miskiem zameldowac mnie do szpitala.JAk przyjdziemy to napisze jak bylo,i polozna dzis wybierzemyHi hi pisze do was lekko zdretwialymi palcamiMam nadzieje ze te zdretwienie minie po porodzie.Sloneczko to jutro zdretwiale czy nie trzymam mocno kciukiI niedlugo za DaniczkaMam nadzieje ze szafki juz sie montujaTylko Sloneczko uwazaj ze sprzataniem Odpowiedz Link
goko1 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 28.08.06, 15:37 cześć kobietki! Słoneczko jestes kochana, dziekuję za streszczenie. dziewczynki oczywiście jak urodzę dowiecie się o tym,gwarantuję. pozdrawiam, idę pobuszować jeszcze w podręcznikach na allegro, co by wszystko było zapięte na ostatni guzik. buziaki Odpowiedz Link
mariolka55 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 28.08.06, 23:08 witam Danik potrzymałas nas w nadziei,ale to nic bo przeciez bedziec miec IUI ,fajnie jakby wam sie z Olka udało teraz zaciazyc,bo rodziłybyscie wiosna Słonko trzymam jutro kciuki! A ja byłam dzis u ginki,wszystko super szyjka zamknieta,długosc szyjki bez zmian Oczywiscie mnie podkusiło zeby zrobic usg i teraz załuje,bo sie okazało ze mała lezy dalej miednicowo,kurcze Kuba juz był głowa w dół w tym czasie........drugie dziecko sie niby pózniej ustawia,tym bardziej ze u mnie jest jeszcze wszystko wysoko!!!a niektóre czekaja do samego porodu moze moja nie bedzie mnie tak długo stresowac? JA NIE CHCE MIEC CESARKI((((((((((((((( no i oczywiscie za to ze sie tak ta płcia interesuje to nam nic dzis nie pokazała to jest dla mnie kara ale rosnie prawidłowo i wazy juz 2100!!!! Odpowiedz Link
olka9917 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 29.08.06, 13:22 Hej Sloneczko trzymam mocne kciukiPowodzenia,) Odpowiedz Link
olka9917 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 29.08.06, 13:29 My wczoraj bylismy sie meldowac w szpitalu,dostalismy pelno papierow do wypelnienia,i termin na dzis na 09:30.Wszystko juz mamy zalatwione prawie,wszystko nam jeszcze raz polozna tlumaczyla.Tylko polozna jeszcze musze sobie wybrac,moge nawet taka co mowi po polsku.Zobaczymy musze zadzwonic i sie dogadac.Ale dzis jestem do niczego,rano wstala i tak spac mi sie chce ze zaraz ide drzemke sobie zrobic.Na dodatek pada deszcz.Jak wracalismy ze szpitala,poszlismy jak zwykle na wielkie lody do wlochowNa te rece mowila ze jak narazie ok,ale jak bardzo spuchna mam przyjsc.Niebadali mnie bo niedawno bylam u gin.Wrazie jak by cos mnie niepokoilo to zawsze moge przyjsc.Naprawde mily personel,i jak narazie dalej sie niebojeale zobaczymy jak bedzie blizej porodu Mariolka wazne ze dzidzia zdrowa,a przekrecic sie jeszcze ma czas,tezu czytalam,woec niestresuj sie na darmo. No nic ja narazie lece,milego dnia pa pa Odpowiedz Link
danik1 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 29.08.06, 19:57 Hej dziewczynki!!! Dzisiaj zaczelam brac clo (od 3dc do 7 dc) a w nastepna srode (06.09 - 11dc) ide na hsg. Iui w piatek lub w poniedzialek, oni chyba w weekendy nie pracuja, wiec mam nadzieje, ze wszystko podpasuje. Sloneczko czy Ty mialas hsg?? Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 26.08.06, 22:20 olka9917 napisała: > Hej dziewczynyU nas zaraz bedzie padac,a my akurat wrucilismy z lodow > Wczoraj wieczorem byla taka burza ze az wszystko powylanczalismy i gralismy w > warcaby. > Misiek bedzie operowany normalnym sposobem,bo musza zobaczyc dlaczego to sie > zepsulo.I maja cos wymyslec,ale i Misiek musi sie oszczedzac.Ale mamy nadzieje > ze to juz ostatnia operacja,sama teraz Miska bede pilnowacAle facet jak to > facet chce pokazac co on niepotrafi podniesc itp..Narazie sie cieszy ze siedzi > w domku,i czujemy sie jak na urlopie,dlugo siedzimy,dlugo spimy)) > > A za was dziewczyny Sloneczko i Danik trzymam bardzo mocne kciuki i za wasze > fasolki. > > A to viruski > ******************************************************************************* > * > ***************************Hi hi to takie dojrzale viruski bo dziewiecio- > miesieczne)Ale napewno zadzialaja,czego wam z calego sreca zycze,jak i > reszcie dziewczyn.Powodzenia dzięki oleńko wiruski napewno nam sie przydadzą)))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 26.08.06, 22:27 oleńko)) to teraz macie z miśkiem labe-co? macie faktycznie drugi urlopik ale fajnie że spędzacie razem tyle czasu i możecie się sobą nacieszyć)) no i powiem ci skarbie że ,,nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło" przynajmiej raz-dwa go zoperują i już w krutce będziecie mieli to za sobą napewno bedzie wszystko dobrze Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 26.08.06, 22:15 witam was dziewczynki)) my z miśkiem niedawno wróciliśmy normalnie jesteśmy wykończeni rano o godz.08 wyjechaliśmy i w klinice byliśmy o godz.09.45 zrobili mi usg i na inseminacje mamy przyjechać we wtorek)) a w poniedziałek rano mam iść w moim mieście do przychodni żeby mi dali zastrzyk w tyłek ,,pregnyl" na pęknięcie jajek więc przyszły tydzień znowu zapowiada mi sie bardzo urozmaicony w poniedziałek montują nam meble kuchenne. we wtorek jedziemy na iui. w środe sie na dobre przeprowadzamy no a reszte dni to musimy sie porozkładać z tymi wszystkimi gratami w naszym mieszkanku no i musimy sie troszke zaklimatyzować w nim)) całe szczęście w naszym nowym mieszkanku też mamy internet więc spokojnie będę mogła z wami rozmawiać dzisiaj po lekarzu, zrobilismy sobie z miśkiem mały maraton po sklepach)) hi,hi,hi od godz.11 do 18 )) normalnie wróciliśmy wykończeni. a miśkowi to się medal należy za cierpliwość mało który facet by wytrzymał taki maraton bez marudzenia ale obkupiliśmy się za szystkie czasy Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 26.08.06, 22:17 daniczku))))))))))))))))))))))) SUPERRRRRRRRRRRR!!! mam nadzieję że twoja @ nie przyjdzie no i nawet plamienia nie masz)))) superowo! cały czas trzymam za ciebie skarbie kciuki Odpowiedz Link
olka9917 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 27.08.06, 17:11 Hej to Sloneczko powodzenia na iui)))Bede trzymac mega kciukiA my faktycznie z Miskiem czujemy sie jak na urlopieTeraz Misiek poszedl wypozyc gry i bedziemy grac na Playstation)Zaraz musze szybko sobie fryzure zrobic,bo jutro idziemy mnie zameldowac do szpitala.A tak mi sie niechce nic robic,spaiaca jestem,jedna kawke juz wypilam i przez chwilke czulam sie ok,ale poprasowalam,i umylam glowe i znowu mi sie niechce,leniuch niesamowity jestem Pozdrawiam i milego weekendu. Bea co tam u Ciebie?Nic niepiszeszCzy dalej Cie tak mecza w tej pracy? Pa pa Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 27.08.06, 22:09 witam was dziewczynki)) mi dzisiaj tak strasznie szybko przeleciał ten dzień że nawet nie wiem kiedy? a obijałam się cały dzień jutro od rana mają nam montować szafki kuchenne tylko mam nadzieję że nie zadzwonią znowu rano i nie przełożom nam ten montaż na inny dzień BO BYM SIĘ CHYBA WŚCIEKŁA! bo już raz tak zrobili, jak nam mieli montować w tamten czwartek to w środe zadzwonili do mnie że niestety nie przyjadą bo się nie wyrobią. wkurzyli mnie wtedy no ale co miałam zrobić? musiałam się na to zgodzić. Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 29.08.06, 20:36 hej! dziewczynki moje kochane! ))))))))))))))))))))))))))))))))))) przepraszam że do was wczoraj nie zajrzałam ale kompletnie nie miałam kiedy, bo odrazu po pracy pojechałam do mojego mieszkanka zobaczyć jak tam robotniką idzie skręcanie szafek kuchennych)) no i powiem wam że kuchnia wygląda zajebiście! jest poprostu ŚLICZNA)))))))))))))))))))))))))))))))) wiedziałam że będzie ładna ale że aż tak to nawet nie przypuszczałam)))) tylko oczywiście nie przysłała firma kilka szafek i będa nam ja kończyć dopiero w przyszły poniedziałek no ale trudno-nic na to nie poradze. ale i tak się jutro przeprowadzamy)))))))))))))))))))))))))) już się nie mogę doczekać a z szafkami napewno się będą śpieszyć bo powiedzieliśmy że im nie zapłacimy dopuki nam jej nie skończą, więc napewno będą się śpieszyć Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 29.08.06, 20:46 a teraz jak wam coś powiem to chyba padniecie!!!!! )))))))))))))))))))))))) byliśmy dzisiaj z miśkiem na iui i profesorek dzisiaj mnie zaskoczył na całego! powiedział żebym przyjechała jeszcze raz w ten czwartek i zrobi mi usg żeby zobaczyć czy jajeczka popękały i jak nie popękały to ma mi zrobić jeszcze jedną iui i to wszystko powiedział że mi zrobi ZA DARMO! )))))))))))))))) wyobrażacie to sobie?! )) nie wiem co on dzisiaj był taki chojny)) no więc jak za darmo to pewnie że pojedziemy może tym razem się uda)) w sumie by wyszło na to że w tym cyklu bym miała robione dwa razy iui )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) i wiecie co? cieszy mnie to że widze że profesorek sobie tego nie olewa tylko kombinuje żebym tylko wkońcu zaszła w tą ciąże(*) ))))))))))))))))))))))) no ciekawa jestem co z tego wszystkiego wyjdzie? )) Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 29.08.06, 20:54 daniczku pytasz się mnie czy miałam robione hsg. miałam robione i to 2 razy pierwszy raz jak pojechałam do profesorka to on mnie odrazu na drugi dzień wzioł do szpitala na hsg. a drugi raz robili mi hsg w trakcie laparoskopi jak mi usówali tego guza w sumie to nawet nie wiedziałam że podczas tej operacji też będą mi robili hsg ale jak dostałam wypis ze szpitala to przeczytałam że oprucz operacji zrobili mi jeszcze hsg i wszystko jest w pożądku oba jajowody mam drożne daniczku ty sie kochanie nic nie bój tego hsg to nic a nic nie boli jak i robili pierwszy raz to aż się zdziwiłam że to tak szybko i nic nawet nie poczułam i czekałam na dalszy ciąg a tu te pielęgniarki mi mówią że to już koniec)) no a drugi raz to nawet nie byłam świadoma że mi hsg robili bo byłam pod narkozą Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 29.08.06, 20:57 daniczku teraz trzymam kcuki za ciebie i za siebie i modle się za nas wszystkie)) Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 29.08.06, 20:59 a tak wogóle dziewczyny to bardzo wam dziękuje za trzymanie kciuków za mnie i daniczka)) nie puszczajcie w dalszym ciągu kciuków)))) jeszcze się przydadzą Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 29.08.06, 21:02 marioluś ty się kochanie nie stresój tym że twoja niunia jeszcze się nie przewróciła główką do dołu tak jak dziewczyny mówią-jeszcze ma na to czas najważniejsze że rośnie i jest cała i zdrowa będzie dobrze kochanie! )) Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 29.08.06, 21:07 oleńko)) no i jak kochanie? wybrałaś już sobie położną? ty to masz fajnie z tym szpitalem tylko pozazdrościć takiej opieki i takich warunków superowo)))))))))))))))))))))))))))))))))))) a jak się czuje twój misiek? Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 29.08.06, 21:10 gokuś)) za ciebie kochanie też ciągle trzymam kciuki życze ci lekkiego, bezbolesnego i szybkiego porodu już się nie mogę doczekać jak zaczniecie wysyłać zdjęcia swoich maleństw)) tylko baje się że przestaniecie tutaj wchodzić na forum i my-starające się zostaniemy tu same:'-( mam nadzieję że tak nie będzie-co? Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 29.08.06, 21:12 po ostatnim iui, plamiłam przez 3 dni. ciekawa jestem jak będzie teraz? jak narazie nie plamie wogóle Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 29.08.06, 21:22 ja teraz leże w łóżeczku z laptapem na kolanach i misiek nie każe mi się nigdzie ruszać żebym nie wytrzęsła tych plemników)) a ja małpa to wykożystuje i nic nie robie a misiek mi wszystko do łóżeczka przynosi)))))) hi,hi,hi jutro po pracy musze reszte rzeczy zapakować w kartony i już jutro się w końcu przeprowadzamy! )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) w czwartek znowu jedziemy do kliniki a w sobote po pracy jedziemy do mojej babci na imieniny (będziemy u niej z godzinke) i wracamy szybko do domku bo też w sobote robimy parapetówke dla rodziny no już czuje jakie będzie picie! no ja się będe musiała wstrzymać bo po tych dwóch iui to kto wie? może w końcu coś wyjdzie(*) )) no aczywiście troszke winka czerwonego sie napije ale z umiarem)) Odpowiedz Link
danik1 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 29.08.06, 21:13 Sloneczko ale super!!! To teraz musi sie udac. Jednak nie wszyscy lekarze to dorobkiewicze i sa tacy ktorym zalezy na pacjencie. Nie moge wyjsc z podziwu dla Twojego lekarza. Dobrze trafilas!!! Pozdrowionka!!! Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 29.08.06, 21:28 danik1 napisała: > Sloneczko ale super!!! To teraz musi sie udac. Jednak nie wszyscy lekarze to > dorobkiewicze i sa tacy ktorym zalezy na pacjencie. Nie moge wyjsc z podziwu > dla Twojego lekarza. Dobrze trafilas!!! > Pozdrowionka!!! powiem ci daniczku że ja sama dzisiaj byłam w SZOKU! )) ale oczywiście w takim pozytywnym szoku)) zawsze jak jade do niego to mnie czymś zaskoczy nieraz są to takie nowiny że wracam do domu z płaczem (np.wtedy jak się dowiedziałam o tym guzie) ale nieraz bardzo pozytywnie mnie zaskoczy dzisiaj wracałam do domu cała szczęśliwa chociaż tak naprawde to będe dopiero szczęśliwa jak zobacze na teście ciążowym II kreseczki Odpowiedz Link
danik1 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 29.08.06, 21:30 sloneczko271 napisała: > chociaż tak naprawde to będe dopiero szczęśliwa jak zobacze na teście ciążowym > II kreseczki I tego Ci zycze Slonko!!! )) Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 29.08.06, 21:34 danik1 napisała: > sloneczko271 napisała: > > > chociaż tak naprawde to będe dopiero szczęśliwa jak zobacze na teście > ciążowym > > II kreseczki > > I tego Ci zycze Slonko!!! )) i ja tobie kochanie również)) było y super gdyby nam się razem udało w tym samym czasie)))) byśmy rodziły w tym samym czasie w maju maj to piękny miesiąc ale się rozmarzyłam-co? hi,hi,hi)) no ale cóż nam pozostało- chociaż momarzyć trzeba)) no nie? Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 29.08.06, 21:31 sloneczko271 napisała: > danik1 napisała: > > > Sloneczko ale super!!! To teraz musi sie udac. Jednak nie wszyscy lekarze > to > > dorobkiewicze i sa tacy ktorym zalezy na pacjencie. Nie moge wyjsc z podz > iwu > > dla Twojego lekarza. Dobrze trafilas!!! > > Pozdrowionka!!! > > powiem ci daniczku że ja sama dzisiaj byłam w SZOKU! )) ale oczywiście w > takim pozytywnym szoku)) > zawsze jak jade do niego to mnie czymś zaskoczy nieraz są to takie nowiny że > > wracam do domu z płaczem (np.wtedy jak się dowiedziałam o tym guzie) ale nieraz > > bardzo pozytywnie mnie zaskoczy dzisiaj wracałam do domu cała szczęśliwa > chociaż tak naprawde to będe dopiero szczęśliwa jak zobacze na teście ciążowym > II kreseczki no bo jak teraz się nie uda mi zajść w ciąże to się dopiero zaczne martwić, no bo mieć 2 razy w ciągu cyklu robione iui i bez efektu to się chyba załamie ja dzisiaj jestem w 14dc a w czwartek będę w 16dc. a ty daniczku w którym będziesz dc jak będziesz miała robione iui? Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 29.08.06, 21:45 no dobra laski moje kochane)) ja już spadam bo chciałabym jeszcze troszke pobuszować po allegro)) musze znaleś jakiś fajny-najlepiej czerwony fotel do biurka dla mojego miśka. bo wiecie co jak ostatnio chodziliśmy z miśkiem po sklepach to widzieliśmy SUPER-EXTRA fotel, taki do biurka. był czerwony ze skóry i na kałczukowych kółkach był naprawde piekny ale cena też była piękna i chce znaleść podobny fotel tylko troszke tańszy no to pa,pa skarby moje)) życze wam spokojnej nocy i kolorowych snów)) Odpowiedz Link
olka9917 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 31.08.06, 21:01 HEj dziewczynyAle tu pustki.My z Miskiem cale dnie gdzies wychodzimy,a puzniej troche posprzatam,i jestem ostatnio taka zmeczona ze szok.Na nic niemam ochoty niewiem moze to od pogody,dzis nawet kawka mi niepomogla.NAjchetniej to cale popoludnie leze i drzemieI spac tez szybko chodze.Palce od rak mam spuchniete i mnie bola Sloneczko super z ta podwuja iuiNapewno sie uda)A jak tam mebelki?Wisza?Ide zaraz sie wykapac i ide z wyrka ogladac tv.Pozdrawiam pa Odpowiedz Link
mariolka55 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 01.09.06, 09:26 Olka od CIAZY nie od pogody słyszałas co sie u nas na pazdzierniku stało? szok nie?cały czas o tym mysle,a wydawałoby sie ze miesiac przed porodem to juz sie nic złego nie moze przydarzyc bardzo to jest przykre (chodzi mi o matuske) Słoneczko super teraz sie uda zobaczysz A co u ciebie Danik? kiedy u ciebie wsztrzykiwanie nasionek? wiecie co dziewczyny troche wam zazdroszcze (pozytywnie) tych emocji ja juz na koncówce 33 tc,nie wiem kiedy to zleciało? fajne sa te starania i poczatek ciazy,jak jeszcze nikt nie wie tak sobie mysle ze my na dwójce poprzestaniemy,no bo dwoje to juz troche jest na głowie no i nie mam juz 20 lat ale jak sobie pomysle ze juz miałabym nie byc nigdy w ciazy itp. to mi chodzi po głowie 3 bobas chyba mój instynkt nie jest jeszcze zaspokojony,ale cóz najpierw trzeba szczesliwie urodzic drugie mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze i ze mój uparciuszek zmieni pozycje! ja wczoraj poprałam ciuszki,dzis prasuje,komoda juz stoi i sie wywietrzyła,trzeba jeszcze wózek złozyc,mam juz wszystko,łacznie z kremem do brodawek tylko jeszcze torbe spakowac,laktatory pogotowac i moge czekac spokojnie tyle u mnie a co u was? anie,olka spakowane? Bea odezwij sie co słychac? masz laptopa a nic nie piszesz obraziłas sie? Odpowiedz Link
danik1 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 01.09.06, 12:50 mariolka55 napisała: > wiecie co dziewczyny troche wam zazdroszcze (pozytywnie) tych emocji ja juz > na koncówce 33 tc,nie wiem kiedy to zleciało? fajne sa te starania i poczatek > ciazy,jak jeszcze nikt nie wie > tak sobie mysle ze my na dwójce poprzestaniemy,no bo dwoje to juz troche jest > na głowie no i nie mam juz 20 lat ale jak sobie pomysle ze juz miałabym nie > > byc nigdy w ciazy itp. to mi chodzi po głowie 3 bobas Mariolka doskonale Cie rozumiem bo mysle tak samo jak Ty!!! Odpowiedz Link
danik1 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 01.09.06, 12:51 mariolka55 napisała: > A co u ciebie Danik? kiedy u ciebie wsztrzykiwanie nasionek? W srode mam hsg/hycosy a w piatek badz w poniedzialek iui. Sloneczko i jak bylo w czwartek na iui????????????????? Odpowiedz Link
olka9917 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 01.09.06, 14:48 Hej.Tak Mariolka czytalami naprawde w szoku jestem,szkoda mi tej dziewczyny,Malenstwa i wogole((Brak mi poprostu slow.Zostalo nam tak malo,modle sie rzeby wszystko bylo w porzadku. Odpowiedz Link
olka9917 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 01.09.06, 14:53 My robilismy zapasy zakupow,bo we wtorek Misiek juz do szpitala idzie,i puzniej niebedziemy odrazu na zakupy isc.W domu mam teraz jak w jakims super markecie Wczoraj wieczorejm rozbolala mnie glow i cala noc mnie budzil ten bolNa dodatek jak sie przekrecalam cos mi "przeskoczylo"blisko kregoslupa na wysokosci mostka na plecach ze niemoglam reka ruszac Misiek chyba z godzine mnie masowal,dzis juz lepiej.Zmeczona dalej jestemale najgorzej to mnie denerwuja te zdretwiale dlonieA jeszcze tak jak mowilam mam zachciewajki,teraz mi sie zachcialo pierogow z jgodamijagody mam w sloiku,ide poszukac przepisu i chyba pare zrobie.Pa pa Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 01.09.06, 15:48 olka9917 napisała: > My robilismy zapasy zakupow,bo we wtorek Misiek juz do szpitala idzie,i puzniej > > niebedziemy odrazu na zakupy isc.W domu mam teraz jak w jakims super markecie > Wczoraj wieczorejm rozbolala mnie glow i cala noc mnie budzil ten bolNa > dodatek jak sie przekrecalam cos mi "przeskoczylo"blisko kregoslupa na > wysokosci mostka na plecach ze niemoglam reka ruszac Misiek chyba z godzine > mnie masowal,dzis juz lepiej.Zmeczona dalej jestemale najgorzej to mnie > denerwuja te zdretwiale dlonieA jeszcze tak jak mowilam mam > zachciewajki,teraz mi sie zachcialo pierogow z jgodamijagody mam w sloiku,ide > > poszukac przepisu i chyba pare zrobie.Pa pa to faktycznie skarbie masz zachciałki ale pierożki są mniam,mniam)) a trętwienia rąk to ci nie zazdroszcze-musi to być strasznie denerwujące Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 01.09.06, 15:46 danik1 napisała: > mariolka55 napisała: > > > A co u ciebie Danik? kiedy u ciebie wsztrzykiwanie nasionek? > > W srode mam hsg/hycosy a w piatek badz w poniedzialek iui. > > Sloneczko i jak bylo w czwartek na iui????????????????? daniczku)) w czwartek pojechaliśmy do kliniki i najpierw zrobili mi usg i okazało się że jajka popękały i ta pierwsza iui była trafiona w owulacje więc teraz wszystko w rękach boga i nie robili mi już 2 iui bo profesorek powiedział że właśnie tamta iui było idealnie trafiona w owulacie i poprostu teraz trzeba czekać)) bo jeśli się udało (a pękły 2 jajka) to mogły by być z tego nawet blizniaki a jak by mi zrobili drugą iui to kto wie co by mogło z tego wyjść bo zostały mi jeszcze dwa jajka nie pęknięte coprawda ja o blizniakach to już nawet nie marze żeby chociaż jedno było to już bym była najszczęśliwszą kobietą pod słońcem)))) no zobaczymy? czas pokaże teraz czekamy i trzymamy mocno kciuki za daniczka)) Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 01.09.06, 15:37 marioluś)) ja bym wolała już nie mieć tych emocij a być w końcu w zdrowej ciąży-uwierz mi. nieraz tak sobie myśle: czy to wogóle kiedyś się uda i co ja zrobie jak nie zajde w ciąże:'-( dla mnie by to była załamka na całego Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 01.09.06, 15:38 marioluś, a co się stało tej matusce??? Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 01.09.06, 15:33 witam was dziewczynki)) ja już jestem 2 dzień na swoim pierwszy dzień było tak jakoś dziko bo nie czuje się jeszcze zupełnie jak u siebie w domku, no ale do tego trzeba czasu ale powiem wam że jest super mieszkać samemu (to znaczy razem z miśkiem) )) oleńko, mebelki już wiszą w całości-właśnie przed chwileczką wyszli robotnicy i zachowali się ładnie bo wzieli 400zł. mniej niż mieli wziąść za to że tak to się przeciągało no cóż 400zł to zawsze coś Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 01.09.06, 15:51 no dobra, ja już musze spadać bo siedzimy jeszcze z miśkiem na kartonach i jak już teraz kuchnia jest skończona to muszę umyć szafki i wkońcu wszystko rozpakować)) no to narazie kobietki moje kochane)) buziaczki. pa,pa,pa wejde do was w niedziele bo jutro rano idę do pracy a popołudniu szykuje jedzonko na parapetówke)) Odpowiedz Link
olka9917 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 01.09.06, 21:35 Hej to superowo Sloneczko ze juz na swoimSZybko sie przyzwyczaisz i zobaczysz jak super byc tylko z Miskiem sam na samZ ta kuchnia naprawde ladnie sie zachowali.Ja jestem po "akrobacjach lazienkowych"))tzn.golenie nog,obcinanie paznokci itp.ale znowu bedze spokoju troche.A ze ja zawsze wszystko sama robie to trwa mi to dluzej ale mam satysfakcje ze samodzielna jestem)) Odpowiedz Link
olka9917 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 01.09.06, 21:38 Nawet spiaca niejestem,tylko te palcejak male kielbaski wygladajaja tez pobuszuje troche w necie))Wiecie co robilam te pierogi i byly pyszne zjadlam chyba 15sztuk)jeszcze sa,ale moze jutro zjem bo dzis juz niemam ochoty na nie.No nic pa pa Odpowiedz Link
goko1 prośba, nie wysyłajcie mi tak dużo na maila 01.09.06, 22:36 dziewczynki wielka prośba, nie wysyłajcie mi tyle na skrzynkę, chodzi o te śmieszne maile itp. proszę tylko o ważne wiadomości, za śmieszne rzeczy dziękuję, mam ich strasznie dużo, więc teraz wywalam jak leci,czekam tylko na miale i fotki od Was, nic poza tym. Nie mam czasu teraz porzadkować poczty. Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: prośba, nie wysyłajcie mi tak dużo na maila 03.09.06, 10:40 goko1 napisała: > dziewczynki wielka prośba, nie wysyłajcie mi tyle na skrzynkę, chodzi o te > śmieszne maile itp. proszę tylko o ważne wiadomości, za śmieszne rzeczy > dziękuję, mam ich strasznie dużo, więc teraz wywalam jak leci,czekam tylko na > miale i fotki od Was, nic poza tym. Nie mam czasu teraz porzadkować poczty. ok. masz to załatwione jak będę wam coś wysyłać to goko omijam Odpowiedz Link
goko1 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 01.09.06, 22:37 Anie gdzie Ty się podziewasz??? napisz coś, Jak się czujesz? itp. Odpowiedz Link
anie5 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 02.09.06, 09:50 witam, witam... juz sie poprawiam i pisze co u mnie Ja nadal w dobrej formie - tzn. nic nie wskazuje na przedterminowy porod - i tak trzymac...czekamy na tate Nadal pracuje ale w wolnym rytmie i bezstresowo - a wlasciwie robie porzadki w komputerze w papierach i zdjeciach - w pracy - wiec same przyjemne rzeczy - ma tez czas dla siebie - czego wynikiem jest moj BLOG, ktory niedawno zalozylam i zapraszam was do poczytania - a raczej do poogladania naszych zdjec - narazie sa to ciazowe - ale juz niedlugo bede tam wlasnie wklejac naszego synka - tak wiec jesli ktoras z Was bedzie zainteresowana to moze sobie zajrzec Goko - ja ciagle mysle o tobie, czy czasem juz nie na porodowce - ale widze, ze narazie spokojnie tez czekasz ... Mam juz wszystko skompletowane - jeszcze musze poukladac w komodzie - bo czekam jak sie wywietrzy pokoj malego, ktory odswiezylismy niedawno. Tylko wozka mi brak - tata przywiezie przed samym porodem - juz nie moge sie doczekac Aha to link na bloga : santibera.blog.onet.pl/pozdrowionka Odpowiedz Link
anie5 do Danika 02.09.06, 09:52 Kasia, mam pytanie do ciebie - razem z wozkiem kupilismy lift - wiesz o co mi chodzi - to w czym kladzie sie na poczatku noworodka - podobno w tym moge przewiezc malego ze szpitala i na poczatku uzywac w samochodzie - tylko jakas siatke sie naklada na gore??? jak dlugo moge tego uzywac i na ile jest to bezpieczne - masz jakies pojecie, zdanie na ten temat??? pozdrowionka Odpowiedz Link
mariolka55 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 03.09.06, 08:55 anie fajne te fotki z jogi,jestes b.wysportowana i rozciagnieta i moze przez to bedziesz miec lekki poród no i wygladasz super i nie powiedziałabym ze to juz 9-miesiacile przytyłas? Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 03.09.06, 10:45 witam cię aniu)) fajowo że do nas zajrzałaś no i super że czujesz się dobrze)) już nie mogę się doczekać jak zaczniecie wszystkie pokolei wysyłać zdjęcia swoich bobasków pozdrawiam cię skarbie i cały czas mocno trzymam za was kciki za wasze bezbolesne i szybkie porody Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 03.09.06, 10:36 olka9917 napisała: > Nawet spiaca niejestem,tylko te palcejak male kielbaski wygladajaja tez > pobuszuje troche w necie))Wiecie co robilam te pierogi i byly pyszne zjadlam > chyba 15sztuk)jeszcze sa,ale moze jutro zjem bo dzis juz niemam ochoty na > nie.No nic pa pa o ty mały łakomczuszku! )) Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 03.09.06, 10:32 witam was moje kochane kobietki)))) ja już jestem po pierwszej parapetówce wczoraj byli moi rodzice, teście, babcie dwie i dziadek, moja siostra i brat mojego miśka z żoną)))) w sumie razem z nami było 12 osób i było bardzo fajnie)) wszystkim opadły szczęki jak zobaczyli jak się urządziliśmy no ale cóż pracowaliśmy na to ciężko całe 2 lata. zresztą nie tylko my na to pracowaliśmy bo w sumie to przyłożyli się do tego mieszkania wszyscy. na początk babcia-że wyszła z propozycją żebyśmy sobie wykupili to mieszkanie bo to kiedyś było babci mieszkanko. pózniej dziadek (który już nie żyje) zameldował mnie w tym mieszkaniu (jeszcze przed kupnem jego i to było jeszcze rok przed naszym ślubem) i do tej pory jestem mu wdzięczna za to że potrafił zaufać w sumie to obcej osobie i że się nie bał że np. nasz związek może się rozpaść jeszcze przed ślubem a ja już byłam tam zameldowana. i to wyobrazcie sobie że to on wyszedł wtedy z tą propozycją o zameldowaniu-normalnie szok! powiem wam że dziadki mojego miśka to są naprawde bardzo mądrzy i zacni ludzie o wielkim sercu następne osoby które się przyczyniły do tego że w tym mieszkanku jest teraz tak ładnie to mój tata i mój teść bo to oni remontowali całe to mieszkanie i oczywiście nie wzieli za to ani złotówki. pózniej moja mama z tatą u których mieszkaliśmy przez całe 2 lata i nie chciała od nas brać ani złotówki na życie, a przecież wszystko kosztuje. więc my całą zarobioną kase mogliśmy wkładać w mieszkanie. no i misiek mój który przynosił kase do domu a ją ją wydawałam i ciągle coś kupowałam do mieszkania i od samego początku do końca zaprojektowałam sama jak ma to mieszkanko wyglądać więc same widzicie że każdy coś zrobił żebyśmy teraz mieli tak jak mamy o kurcze ale się rozpisałam o tym mieszkanku! )) i powiem wam że faktycznie już się zaklimatyzowałam w nim)))) JEST SUPER!!! )))))))))))))))))) TYLKO DO PEŁNI SZCZĘŚCIA BRAKUJE BEJBIĄTKA no ale mam nadzieję że i bejbiątko będzie Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 03.09.06, 10:36 olka9917 napisała: > Hej to superowo Sloneczko ze juz na swoimSZybko sie przyzwyczaisz i zobaczysz > > jak super byc tylko z Miskiem sam na samZ ta kuchnia naprawde ladnie sie > zachowali.Ja jestem po "akrobacjach lazienkowych"))tzn.golenie nog,obcinanie > paznokci itp.ale znowu bedze spokoju troche.A ze ja zawsze wszystko sama robie > to trwa mi to dluzej ale mam satysfakcje ze samodzielna jestem)) oleńko ja już w mieszkanku czuje się jak u siebie jest superowo! )) a ciebie to już sobie wyobrażam jakie akrobacje robisz w łazience)) hi,hi,hi no ale to faktycznie musi być trudne jak się jest już w tak wysokiej ciąży żeby zrobić sobie pedicir lub się ogolić)) to chyba trzeba joge niezłą uprawiać bo brzuch przeszkadza)))) Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 03.09.06, 10:48 wiecie co? ja narazie spadam)) idę się troszke popławić w wannie Odpowiedz Link
olka9917 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 03.09.06, 19:24 Hej ja dopiero teraz dorwalam sie do kompa.Od kiedy Misiek jest w domu,to spedzamy czas razem i niebardzo mam czas zagladac.Wlasnie siedze teraz z walkami i suszarka na glowie Ale fajnie macie Sloneczko,pierwsza parapetowa za wamiA Bejbik to ja wierze ze juz bardzo niedlugo sie pojawiMusisz koniecznie porobic kilka fotek i przeslac,ale i tak z opisow mysle ze mieszkanko wyglada superFajnie ze wam kazdy pomagal,wtedy jest latwiej,a i teraz mozecie sie soba nacieszyc Moje zachciewajki dalej trwaja,dzis na kolacje zamarzyly mi sie nalesnikiHi hi na sam konic ciazy chyba najwiecej przytyjeAle i tak mamy w planach sie odchudzac na wiosneOboje uwielbiamy jezdzic na rolkach.Innych sportow nielubie A co do zdolnosci Anie to jestem w szoku,ja i bez ciazy to chyba bym sie polamala,wykonujac te akrobacjeAle fajnie wygladasz. Ja od wtorku samaale mam nadzieje ze wszystko dobrze pujdzie z ta operacja i co najwarzniejsze mysle ze to juz ostatni raz.I ze szybko Miska pusza do domku. No nic ja spadam poczytac co slychac w necie.Pozdrawiam pa pa Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 04.09.06, 10:12 witam was dziewczynki)) oleńko, jak się dorobie cyfrówki to napewno wam powysyłam zdjęcia macie to jak w banku)) powiem wam że coraz bardziej mi się podoba to samodzielne mieszkanie z moim kochanym miśkiem)) jest superowo! tylko troche mi szkoda teraz mojej mamy która w sumie to będzie teraz siedzieć sama w mieszkanku bo tata bezprzerwy pracuje i prawie nigdy go nie ma w domu, a ona była jednak przyzwyczajona do dużej ilości ludzi w domu (bo zawsze było 8 osób w domku a teraz wszyscy się powyprowadzali). no ale cóż taka jest kolej rzeczy i nic sie na to nie poradzi. ale już niedługo jak się urodzi niunia mojej siostry to jak moja siostra będzie wracać do pracy to mama ma z nią siedzieć, więc jak będzie miała codziennie na pare godzin dziecko pod opieką to napewno jej się nudzić nie będzie, a jak przyjdzie niedziela to sama będzie chciała w ciszy i w spokoju troszke odpocząć Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 04.09.06, 10:16 olka9917 napisała: > Ale fajnie macie Sloneczko,pierwsza parapetowa za wamiA Bejbik to ja wierze > ze juz bardzo niedlugo sie pojawiMusisz koniecznie porobic kilka fotek i > przeslac,ale i tak z opisow mysle ze mieszkanko wyglada superFajnie ze wam > kazdy pomagal,wtedy jest latwiej,a i teraz mozecie sie soba nacieszyc mam nadzieję skarbie że bejbiątko już niedługo się pojawi w naszym domku o niczym innym nie marze a co do parapetówki to w tą sobote mamy 2 parapetówke tym razem dla przyjaciół napewno będzie super! )) no i już bez starszyzny to tak zupełnie na luzaka Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 04.09.06, 10:22 olka9917 napisała: > Moje zachciewajki dalej trwaja,dzis na kolacje zamarzyly mi sie nalesnikiHi > hi na sam konic ciazy chyba najwiecej przytyje naleśniki)) mniam,mniam,mniam ... już mi ślina cieknie a co do przytycia to przecież to normalne że pod koniec ciąży najwięcej się tyje nic się tym skarbie nie przejmuj)) jak się dzidziuś urodzi to napewno na początku do wam tak w kość że schudniecie oboje napewno)) i leprzej diety wam nie będzie trzeba Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 04.09.06, 10:30 oleńko będę trzymać mocno kciuki za twojego miśka napewno raz-dwa go naprawią i będzie jak nowy no i szybko go ze szpitala puszczą i będziesz go miała przez 6 tygodni przy sobie. BĘDZIE DOBRZE ZOBACZYSZ Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 04.09.06, 10:40 daniczku)) już niedługo środa i hsg ale fajnie no i niedługo iui)))) superowo! )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) BĘDĘ TRZYMAĆ KCIUKI ZA CIEBIE! kurcze musi nam się w końcu udać! )) ja musze odnaleść w kartonach mój kalendarz w którym wszystko zapisuje, bo nawet nie wiem kiedy mam zrobić tc no i kiedy mi teraz mnw wypada ewentualna @ która mam nadzieję zresztą że wkońcu nie przyjdzie Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 04.09.06, 10:41 kurcze! nie mogę wejść na tą strone co są zdjęcia ani może coś zle robie? musze się zapytać mojego miśka jak wróci z pracy jak to zrobić Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 04.09.06, 10:43 no dobra, laski moje kochane)) ja już będę spadać musze się zacząć szykować do pracy musze umyć włosy,zęby i zrobić makijaż pa,pa całusków 102 życze wam miłego dnia)) do poklikania jutro rano)) Odpowiedz Link
danik1 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 04.09.06, 11:14 Sloneczko ja tez nie moglam wejsc i usunelam z adresu pozdrowienia i bez problemu, wiec sprobuj tak. Aniu co do liftu to oczywiscie wiem o czym piszesz i powiem Ci, ze my uzywalismy do okolo pol roku. Pamietam bo Daniel mial pol roku jak pierwszy raz jechalismy do Polski i on wlasnie jechal w tym lifcie, ale my nie mielismy siatki i nawet raz zatrzymywala nas policja, ale nic nie mowili, ze nie ma siatki. Dziecko mozesz wozic w tym dopoki nie bedzie dosc duze na siedzeniu w tym specjalnym nosidelku. Nie pamietam tylko czy przypinalismy pasami ten lift. Zapytam sie meza, ale ja zawsze siedzialam z tylu z Danielem, nawet poniej jak byl juz troszke wiekszy. Jakos tak dla bezpieczenstwa w razie czego. Ten lift to bardzo dobra sprawa bo jak jechalismy na zakupy to zawsze mozesz polozyc w nim dziecko na koszyku do zakupow i dziecku jest tez w nim wygodnia. Daniel na poczatku to spal w tym lifcie bo podobno dziecku wygodniej niz w duzym jak jeszcze na niego lozeczku dzieciecym. Jak bedziesz miala jeszcze jakies pytania to pytaj. A kiedy wracacie do Danii??? Na stronke zajrzalam, ale poogladam dokladniej pozniej bo chwilowo brak czasu. Ale slicznie wygladasz i gdyby nie ten brzuch to bym nie powiedziala, ze jestes w ciazy!!! Czekam na pierwsze zdjecia synka!!! Pozdrowionka dla wszystkich!!! Odpowiedz Link
anie5 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 04.09.06, 11:51 Daniczku - Dzieki za te informacje o lifcie - mi sie wydaje, ze on jest wygodniejszy niz fotelik - dla takiego malego dziecka - niemowlecia -, nie meczy sie kregoslup i moze sobie wygodnie spac ta siatke podobno wypozycza sie w Baby Sam - alre teraz sie dokladnie dowiem, co do powrotu - to ja mam nadzieje, ze jak najszybciej - szukamy teraz mieszkania w Danii wiec od tego zalezy, kiedy... dzieki za mile slowa o zdjeciach - juz nie moge sie doczekac, kiedy wkleje tam zdjecia naszego synka pozdrowionka Odpowiedz Link
danik1 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 04.09.06, 11:52 anie5 napisała: > Daniczku - Dzieki za te informacje o lifcie - mi sie wydaje, ze on jest > wygodniejszy niz fotelik - dla takiego malego dziecka - niemowlecia -, nie > meczy sie kregoslup i moze sobie wygodnie spac Otoz to!!! Nie ma za co, jak bedziesz chciala cos wiedziec to pytaj smialo!!! A na kiedy masz termin??? Odpowiedz Link
anie5 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 04.09.06, 12:47 ja mam termin na 19-23 wrzesien - wole ten pozniejszy termin, bo moj maz wraca okolo 19..... Odpowiedz Link
olka9917 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 05.09.06, 07:19 Hej ja juz niespie,Misiek juz w szpitalu,teraz trzymam kciuki zeby wszysko dobrze poszlo.Dzieki Sloneczko za pozdrowienia i mile slowaJak tylko Miska zoperuja to pujdziemy go odwiedzic.Pozdrawiam i milego dnia.Pa Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 05.09.06, 10:15 olka9917 napisała: > Hej ja juz niespie,Misiek juz w szpitalu,teraz trzymam kciuki zeby wszysko > dobrze poszlo.Dzieki Sloneczko za pozdrowienia i mile slowaJak tylko Miska > zoperuja to pujdziemy go odwiedzic.Pozdrawiam i milego dnia.Pa kochanie, napewno twój misiek szybko wróci do domku i wszystko będzie dobrze a wiesz kiedy ma mieć robioną operacje? bo dzisiaj poszedł do szpitala i napewno najpierw będą mu robić wszystkie badania a operacja kiedy? Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 05.09.06, 10:10 witam was dziewczynki)) daniczku dzięki za rade. zaraz spróbuje wejść na tą strone ani)) mam nadzieję że mi się uda Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 05.09.06, 10:17 oleńko my wczoraj robiliśmy nasze pierwsze zapiekanki na nowym mieszkanku były przepyszne Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 05.09.06, 10:20 ja już spadam bo musze troche ogarnąć mieszkanko a pózniej siebie doprowadzić do ładu no to pa,pa życze wam miłego dnia buziaczki Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 05.09.06, 10:30 właśnie mi się udało obejrzeć zdjęcia ani jak ćwiczy joge)))) ANIU WYGLĄDASZ SUPER! ))))))))) naprawde jestem pełna podziwu dla ciebie Odpowiedz Link
olka9917 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 05.09.06, 10:57 Hej Sloneczko,Misiek mial wczoraj robione badania,pobrali mu krew itp.a dzis rano mial byc operowany,jeszcze nic niewiem,czy juz po operacji,bo czasami sie to wszystko przesowa. Odpowiedz Link
olka9917 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 05.09.06, 16:20 hej wlasnie wrucilismy ze szpitala,Misiek juz zooperowany,czuje sie nawet dobrze,w piatek juz bedziew domku.Pozdrawiam pa pa Odpowiedz Link
danik1 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 06.09.06, 11:28 Hej dziewczyny!!! Jestem juz po hsg a raczej po hycosy bo ta metoda mialam robiona droznosc jajowodow. W sumie nic nie bolalo tylko takie niemile uczucie. W piatek o 9.00 bede miala iui a dzisiaj wieczorej pragnyl. Pozdrowionka!!! Odpowiedz Link
olka9917 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 06.09.06, 11:43 Hej to trzymamy Daniku mocno kciuki))Powodzenia)) Odpowiedz Link
olka9917 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 06.09.06, 11:48 A moj Misiek,to juz wczoraj o 18:00wstawal sam i chodzilCzuje sie dobrze,wlasnie wrucilam z zakupow bo Miskowi cos trzeba zaniesc do szpitala,rzeby chlopak niezglodnial Tylko zab go boli,kurde zmienil dentyste,i byl zadowolony,tego samego zeba 2 razy mu robil bo go bolal i teraz juz zrobiony i znowu bolico za dentysta.Dobrze ze ja tam nieszlam.Szkoda mi tylko Miska,niedosc ze biedny po operacji,to jeszcze ten zab.W piatek wyjdzie ze szpitala,i trzeba bedzie isc do dentysty.Ja teraz ogarne mieszkanko,obiadek dzis mam u tesciowej.A puzniej idziemy do Miska.Pozdrawiam i milego dnia.PA pa Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 07.09.06, 10:43 olka9917 napisała: > A moj Misiek,to juz wczoraj o 18:00wstawal sam i chodzilCzuje sie > dobrze,wlasnie wrucilam z zakupow bo Miskowi cos trzeba zaniesc do > szpitala,rzeby chlopak niezglodnial Tylko zab go boli,kurde zmienil > dentyste,i byl zadowolony,tego samego zeba 2 razy mu robil bo go bolal i teraz > juz zrobiony i znowu bolico za dentysta.Dobrze ze ja tam nieszlam.Szkoda mi > tylko Miska,niedosc ze biedny po operacji,to jeszcze ten zab.W piatek wyjdzie > ze szpitala,i trzeba bedzie isc do dentysty.Ja teraz ogarne mieszkanko,obiadek > dzis mam u tesciowej.A puzniej idziemy do Miska.Pozdrawiam i milego dnia.PA pa oleńko to twój misiek jest niezły twardziel! już chodzi sam i wstaje z łóżka no,no,no super! że tak szybko się regeneruje a co do zęba to naprawde mu serdecznie współczuje ból zęba jest okropny brrrryyyyyyyyyyyyyyyy ja bym na jego miejscu zmieniła dentyste bo ten do którego teraz chodzi to chyba jakiś paprok. pozdrów swojego miśka odemnie jak będziesz u niego w szpitalu a jutro już będziesz go miała w domku)) superowo! no i jutro daniczek ma iui)) kurcze ale się dzieje))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 07.09.06, 10:38 danik1 napisała: > Hej dziewczyny!!! > Jestem juz po hsg a raczej po hycosy bo ta metoda mialam robiona droznosc > jajowodow. W sumie nic nie bolalo tylko takie niemile uczucie. W piatek o 9.00 > bede miala iui a dzisiaj wieczorej pragnyl. > Pozdrowionka!!! daniczku)) SUPERRRRRRRRRR!!! JUŻ JUTRO IUI)))) będę trzymała mocno za ciebie kciuki)) a co do hsg, to mówiłam ci że to nic nie boli rachu-ciachu i już po krzyku teraz tylko trzeba czekać i mocno trzymać kciuki)) i modlić się, modlić i jeszcze raz modlić a powiedz mi kochanie czy miałaś robione usg i jeśli tak to ile masz jajek? Odpowiedz Link
danik1 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 07.09.06, 13:22 sloneczko271 napisała: > a powiedz mi kochanie czy miałaś robione usg i jeśli tak to ile masz jajek? Mam dwa pecherzyki po 16mm. Wczoraj na wieczor wzielam pregnyl czyli iui bedzie po 36 godzinach od wziecia. Teraz trzymamy kciuki za Ciebie bo moze juz cos kielkuje Ci w brzuszku. Masz jakies przeczucia?? Odpowiedz Link
olka9917 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 07.09.06, 13:36 Hej u mnie przed chwilka byla polozna,ta co pracuje w tym szpitalu w ktorym chcem rodzic,i co bedzie po porodzie przychodzic.I niepodoba jej sie moje cisnienieMam mierzyc do niedzieli i dac jej znac,jak bedzie takie wysokie jak do tej pory to zrobi mi termin na badania do szpitala.Dobrze ze moja ciotka ma bardzo dobry áparat do mierzenia cisnienia.Od dzis wieczorem zaczynam mierzenie cisnienia.Mowi ze dziecko duze,i nastepne spotkanie zalezy od tego cisnienia.Dzieki Sloneczko ze pozdrowienia dla Miskajuz jutro bedzie w domku.Zab narazie go przestal,a dentyste napewno zmieni.Pozdrawiam pa pa Odpowiedz Link
danik1 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 08.09.06, 10:07 A ja juz jestem po iui!!! Sloneczko a jak plamilas tym razem po iui?? Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 08.09.06, 11:19 danik1 napisała: > A ja juz jestem po iui!!! > Sloneczko a jak plamilas tym razem po iui?? daniczku, ja i po pierwszym i po drugim iui miałam tak że: w ten dzień co miałam robione iui to tylko tak troszeczke plamiłam (dosłownie pare kropelek), a już na drugi dzień plamiłam dużo więcej i to tak przez jakieś 3-4 dni. coprawda trudno to było nazwać plamieniem bo to nie była krew tylko jakieś takie brudzenie (tak jak się @ kończy). ale super że już jesteś po iui)))) teraz skarbie czekamy mam nadzieję że nam się uda)) a ty plamisz? Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 08.09.06, 11:15 olka9917 napisała: > Hej u mnie przed chwilka byla polozna,ta co pracuje w tym szpitalu w ktorym > chcem rodzic,i co bedzie po porodzie przychodzic.I niepodoba jej sie moje > cisnienieMam mierzyc do niedzieli i dac jej znac,jak bedzie takie wysokie jak > > do tej pory to zrobi mi termin na badania do szpitala.Dobrze ze moja ciotka ma > bardzo dobry áparat do mierzenia cisnienia.Od dzis wieczorem zaczynam mierzenie > > cisnienia. o kurcze! oleńko! to musisz koniecznie mieżyć to ciśnienie. mam nadzieję że ono ci się unormuje. a może ci ciśnienie podskoczyło od tych wszystkich ostatnich emocji? w końcu troche ich ostatnio miałaś (misiek w szpitalu, operacja itp.) mam nadzieję że będzie dobrze pozdrawiam cię skarbie no i już dzisiaj masz swojego miśka w domku)) fajowo że już po wszystkim)) Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 08.09.06, 11:10 witam was dziewczynki daniczku kochany co do moich przeczuć to niestety ale czuje że znowu się nie udało bo jak zwykle co miesiąc jak jestem tak ok.tygodnia przed @ to jeden dzień mam straszne samopoczucie-wszystko mnie denerwuje, płakać mi się chce bez powodu i najchętniej to bym kokoś pobiła no i właśnie taki dzień miałam w środe czyli akurat tak mnw tydzień przed spodziewaną @ no i jeszcze zawsze przed @ wychodzą mi staszne syfy na twarzy i właśnie od wczoraj walcze z nimi więc sama widzisz że wszystkie znaki ,,na niebie i ziemi" wskazują na to że chyba znowu nic z tego nie wyszło i @ znowu przyjdzie:'-( coprawda jeszcze się łudze że może nie no ale czas pokarze już niedługo bo właśnie tak ok. środy powinnam dostać @. no ale jak znowu nie wyjdzie to ja się tak łatwo nie poddam-będę walczyć o bejbi dalej w sumie teraz to było moje 2 iui, a pierwsze na tabletkach stymulujących. pocieszam się tym że mojej siostrze udało się zajść w ciąże po 4 iui tylko że ona wszystkie 4 razy była na tabletkach stymulujących. więc szanse jeszcze są trzymam daniczku mocno kciuki za ciebie mam nadzieję że w końcu nam się uda POWODZENIA Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 07.09.06, 10:33 hej! oleńko)) SUPEROWO! ŻE TWÓJ MISIEK JUŻ PO OPERACJI!!! ))))))))))))))))))))))))))) BARDZO SIĘ CIESZĘ EXTRA!!! )) życze mu szybkiego powrotu do zdrowia Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 07.09.06, 10:51 wiecie co? mi się coś poprzestawiało i teraz codziennie chodze spać o godz.23 i wstaje o godz.07, 08 no i już dzisiaj od samego rana najpierw rozpracowywałam zmywarke, pózniej wyprałam dywanik w łazience i kilka plam na dywanie w dużym pokoju które zostały po parapetówce, poodkurzałam, zrobiłam zupke grzybową (która mi wyszła pyszna) i teraz idę się doprowadzić do ładu przed pracą życze wam skarby moje milutkiego dnia, a dzień zapowiada się przepiękny i słoneczny pa,pa,pa. buziaczków 102)) Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 08.09.06, 11:27 ja dzisiaj zrobiłam pierwsze pranie i powiem wam że jestem w szoku jak ta nasza pralka cichutko chodzi, prawie wcale jej nie słychać ani nie skacze ani nic-normalnie jestem w szoku! tymbardziej że mamy ją w kuchni-schowaną w szafce i bałam się że jak zacznie wirować to wyskoczy nam z tej szafki na środek kuchni ale nie! pierze super! dzisiaj po pracy idę spać do mamy bo mam tam dzisiaj po pracy 2 klientki na tipsy i na drugi dzień 4 klientki na makijaż, więc do domku wruce w sobote popołudniu i odrazu musze szykować wszystko na kolejną parapetówke tym razem przychodzą nasi znajomi i przyjaciele)) BĘDZIE SUPER! BO TO SAMI WYLUZOWANI LUDZIE już nie mogę się doczekać soboty)) życze wam kochane moje kobietki miłego dnia)) buziaczki i do poklikania w niedzielę ja już idę się szykować do pracy pa,pa,pa)) Odpowiedz Link
olka9917 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 09.09.06, 18:16 Hej Miska mam juz w domu,cisnienie mam normalne w domu.Poprostu u lekarza zawsze mam wyzsze ze strachu.Teraz rzedziej bede zagladac,bo leniuchujemy z Miskiem)Pozdrawiam pa Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 10.09.06, 09:59 witam was dziewczynki)) ja już mam kolejną parapetówke za sobą BYŁO EXTRA! )) sąsiedzi to nas chyba niedługo exmitują z tego mieszkania bo co sobota to są chałaśliwe imprezki hi,hi,hi no ale mój misiek poszedł wczoraj przed imprezką ich ładnie przeprosić i powiedział im że może być troszke głośniej, więc jak narazie nikt się nie burzył)) zresztą jak byli uprzedzeni to przynajmniej widać że ich nie olewamy Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 10.09.06, 10:08 no i jeszcze jedno wczoraj rano robiłam tc i jak zwykle wynik tradycyjny-negatywny:'-( moja siostra mówi że zrobiłam go za wcześnie i pocieszała mnie że jak ona zaszła w (*) to też pierwszy tc wyrzuciła do śmieci bo wynik był negatywny ale ja się już nawet nie łudze trzeba przyjąć kolejną porażke i walczyć dalej! gdzieś tak ok. środy powinnam dostać @. teraz niech szybko przychodzi i zaczynamy zabawe od początku daniczku za ciebie skarbie trzymam mocno kciuki żeby chociaż tobie się udało mam nadzieję że będziesz miała więcej szczęścia niż ja POWODZENIA! )) Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 10.09.06, 10:16 olka9917 napisała: > Hej Miska mam juz w domu,cisnienie mam normalne w domu.Poprostu u lekarza > zawsze mam wyzsze ze strachu.Teraz rzedziej bede zagladac,bo leniuchujemy z > Miskiem)Pozdrawiam pa oleńko)) super! że ciśnienie masz w normie i że miśka swojego masz już w domku szybciorem to wszystko poszło)) a to że teraz będziesz troszke mniej tu zaglądać to cię doskonale rozumiem teraz macie czas na nacieszenie się sobą)) pozdrawiam was robaczki bardzo serdecznie)))) pa,pa,pa Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 10.09.06, 10:21 ale się cieszę że dzisiaj jest wkońcu wolny dzień i w końcu się można pobyczyć w domku)) dzisiaj leniuchuje na całego)) musze poszukać w necie jakiś fajnych rolet na okna bo u nas w mieście nie mają nic fajnego no a jutro montują nam nareszcie szafe bo już mnie szlak trafia z tymi ubraniami w kartonach i w końcu będzie porządek! no dobra, ja już spadam)) życze wam milutkiej i słonecznej niedzieli pa,pa,pa. do poklikania jutro)))) buziaczki Odpowiedz Link
danik1 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 10.09.06, 11:28 Sloneczko ja tez mysle, ze na test bylo za wczesnie. Ile dni po iui Ty juz jestes??? Wiesz, ze ja nie mialam w ogole plamien!!! Ani zaraz po iui ani na drugi dzien nawet. Po pierwszej iui plamilam jeden dzien zaraz po iui a teraz nic co mnie oczywiscie cieszy. Plamilam tylko po hycosy (hsg) ale do iui plamienia ustaly. Czas mi sie strasznie dluzy, ale staram sie nie myslec o tym czy sie udalo czy nie. Co bedzie to bedzie a za Ciebie nadal trzymam kciuki bo moze Twoja siostra ma racje!!! Pozdrowionka!!! Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 13.09.06, 20:43 witam was dziewczynki)) przepraszam was że ostatnio do was nie zaglądałam ale miałam bardzo,bardzo dużo pracy. wczoraj nam wkońcu zamontowali szafe-wygląda super! i teraz pomalutku musze to wszystko w tej szafie ulokować ale dzisiaj już nie mam siły. stwierdziłam że nic na siłe, nie będę się przemęczać, dzisiaj robimy sobie z miśkiem ,,dzień dziecka" i już nic nie robimy)))) zaraz idę wziąść szybki prysznic i wskakuje do łóżka daniczku, co do mojej @ to jeszcze nie przyszła co mnie bardzo cieszy)))))) coprawda jeśli by miała przyjść w terminie to właśnie dzisiaj powinnam dostać @ ale jeszcze nie dostałam no zobaczymy co z tego wyjdzie wyjścia są 2. albo poprostu mi się ciotka troche przesuneła albo faktycznie teścior ciążowy zrobiłam za wcześnie i może jednak się udało? no nie wiem? poczekamy zobaczymy. cotroche latam do toalety i sprawdzam czy @ przyszła-normalnie chyba zaraz świra dostane najpierw sobie mówiłam że nie będę się nakręcać ale teraz zaczynam świrować i jednak mam nadzieję że się udało. trzymajcie za mnie mocno kciuki i prosze o modlitwe żeby jednak to była (*) zastanawia mnie kilka rzeczy? zawsze przed @ bolą mnie piersi, teraz mnie nie bolą i wczoraj mnie bez powodu wzieła taka kurwica że szok! krzyczałam na miśka bez powodu i płakać mi się chciało i najchętniej to bym czymś rzuciła o ściane albo komuś w tłukła. dobrze że mój misiek jest bardzo spokojnym i opanowanym człowiekiem. no i jak dzisiaj nie przyszła mi planowo @ to tak się troszke łudze że to może jest objaw (*). co wy o tym myślicie? a daniczku co do plamienia to bardzo dobrze że nie plamiłaś tym razem moja siostra też właśnie nie plamiła w tym cyklu co jej się udało)) więc szanse duże są ja niestety i za pierwszym razem i za drugim plamiłam Odpowiedz Link
danik1 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 13.09.06, 21:21 Sloneczko no to trzymam kciuki!!! To moga byc objawy jak najbardziej, ale poczekajmy jeszcze troszke, zeby miec pewnosc. Oby sie udalo. Co do tego plamienia to tez sie ciesze, ale mysle, ze to nie ma wplywu na to czy doszlo do zaplodnienia czy nie bo przeciez to jest zaraz po iui a na poczatku przeciez nic sie nie dzieje. Wlasnie rozmawialam z kolezanka ktora bardzo przezywa moja iui i tak mnie nakrecila, ze mniej jajniki zaczely bolec. Staram sie nie nakrecac choc to trudne i zazdroszcze Ci, ze Ty juz niedlugo bedziesz wiedziala co i jak. Ja musze czekac do nastepnej niedzieli, tak dlugo! Pozdrowionka!!! Odpowiedz Link
kattrin1 Gosienko :) 11.09.06, 07:56 Wiem ze w wolnej chwilce zajrzysz ) Kochana bardzo sie ciesze ze juz jestescie razem, cała czwórka i zycze Was zdrówka przede wszystkim, szczescia i ogormu miłosci, pociechy z dzieciatek juz dwóch i dalszych sepłnionych marzeń Trzymajcie sie cieplutko i czekam na wiesci od Ciebie ) Odpowiedz Link
danik1 Re: Gosienko :) 11.09.06, 10:51 Goko gratuuuuuuuuluje!!!!!!!!!!!!!! Czekam na wiesci jak sie czuje mamusia i coreczka!!!! Odpowiedz Link
olka9917 Re: Gosienko :) 12.09.06, 13:40 Hej moje cisnienie jest normalnemierze 2 razy dziennie.Jutro przychodzi polozna.A cisnienie mam 118/65 przewaznie.Wiec jest tak jak myslalam moje wysokie cisnienie u gin jest spowodowane strachemMisiek coraz lepiejJest ladna pogoda,zaraz wychodzimy na malutki spacerek.Pozdrawiam.Pa Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Gosienko :) 13.09.06, 20:47 gosieńko)) GRATULACJE!!!!! )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) SUPEROWOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!! ucałuj malutką odemnie Odpowiedz Link
siuba79 Cześć :-) 14.09.06, 03:10 U mnie niestety wszystko po staremu, dzidzi brak. Próbuję o tym nie myśleć, dlatego rzuciłam się w wir pracy, skończyliśmy robić polbruki przed domem, a teraz robimy płotek. 9 października idę na HSG, boję się jak diabli, ale chcę wiedzieć czy wszystko ze mną jest ok, a jeśli nie to co to takiego. Chcę wiedzieć z czym walczę, a może wtedy walka okaże się skuteczniejsza. Zabieg dopiero w październiku, a ja już dzisiaj się stresuję, bo szpitale źle działają na moją psychikę. Całe szczęście, że Mąż będzie cały czas siedział pod drzwiami gabinetu, a później będzie ze mną i przy mnie. Ta świadomość jest dla mnie jak lekarstwo, dobrze wiedzieć że tuż obok będzie ktoś bardzo bliski. Pozdrawiam i do następnego razu. PS: 30 września idę do szwagierki na wesele, może uda mi się zapomnieć o HSG choć przez chwilę. Odpowiedz Link
emania29 Re: Cześć :-) 14.09.06, 21:40 hej babeczki Wpadłam pogratulować Gosi Ucałuj koniecznie dzidzie od cioci emani Fajnie że już jesteście w czwórkę U mnie po staremu czekam na pierwszą @ po zabiegu a od dwóch tygodni mam już napięcie przed @-powe i tez mój misiek biedny !!!!! Siuba nic się nie martw to chyba nie taki straszny zabieg przynajmniej tak pisały dziewczyny pozdrawiam i trzymam kciukasy za Daniczka i słoneczko żeby szybko (*)!!!!! papulki Odpowiedz Link
mariolka55 Re: Cześć :-) 14.09.06, 23:31 czesc laski czesc emania miło cie znowu czytac Goko gratulacje,jak bedziesz miec chwile to prosze o relacje z porodu i zdjecia KONIECZNIE!!!!!)) Słoneczko, Danik jak tam testowanka????? Olka mam nadzieje ze @ jednak sie nie pojawiła???? a ja byłam dzis u gina i: moja córeczka odwróciła sie łebkiem w dól (niepotrzebnie ostatnio robiłam to usg,bo był to mój kaprys a tylko sie zestresowałam niepotrzebnie ze lezy miednicowo,chociaz jeszcze miała czas na zmiane pozycji) no i potwierdziło sie ze córeczka fajnie bo rózowe ciuszki i sukienka juz spakowana do szpitala pozatym szyjka zamknieta,ciaza wysoko i nie ma jeszcze symptomów porodu,po tym jak nas straszyło miedzy 23-30 tc to naprawde teraz jest git!!! a prawie nie leze mam juz wszystko przygoptowane,torbe spakowana,mieszkanko odmalowane w szafkach poukładane nie wiem czemu ale chce miec wszystko uprzatniete przed porodem teraz jak mała lezy prawidłowo to moge do połoznej dzwonicjestem juz wieeeeelka 11 kg na plus a brzuch spory!!!! Olka,Anie a co u was??????????????? Odpowiedz Link
goko1 cześć dziewczynki, macie pozdrowienia od Madzi ;) 15.09.06, 08:25 hej kobietki! a więc my od wtorku już w domku, przepraszam, że dopiero teraz zaglądam, ale tak jakos musiałam wpaść w pewien schemat dnia (inny niż dotychczas ), a poza tym mąż podczas mojej nieobecności przeinstalowywał komputer no więc nie wiem co gdzie mam , ale to nie ważne w tej chwili. Urodziłam, a w zasadzie urodziliśmy, bo rodziłam z mężem (wspaniała sprawa, polecam wszystkim) w niedzielę 10 września o 10:07, piekną Magdalenkę, ważyła 3290, mierzyła 56 cm, dostała 10 pkt w skali Apgar. Relację z porodu napiszę Wam później, może nawet dzisiaj się uda. Bardzo dziękuję wszystkim za pamięć i gratulacje, postaram się wyslac Wam zaraz jakąś fotkę mojej księżniczki. do usłyszenia później , buziaki Odpowiedz Link
goko1 Re: cześć dziewczynki, macie pozdrowienia od Madz 15.09.06, 08:39 fotki wysłane, dajcie znać jak dojdą, całusy, pa Odpowiedz Link
kattrin1 Re: cześć dziewczynki, macie pozdrowienia od Madz 15.09.06, 08:59 Gosienko, naprawde Ksieżniczka Jest cudowna, jeszcze raz wielkie olbrzymie gratulacje dla Ciebie mamusiu i dla córusi, i dla tatusia i braciszka ) Az sie popłakałam normalnie, tyle wyczekiwana a teraz juz w Twoich ramionach, ciesze sie przeogromnie ))))))))) Odpowiedz Link
mariolka55 Re: cześć dziewczynki, macie pozdrowienia od Madz 15.09.06, 10:29 Sliczna masz córeczke gokogratuluje jeszcze raz wzruszaja mnie noworodki niemoge sie doczekac na swoja ksiezniczke p.s w wolnej chwili napisz co i jak,bo chyba zaczełas rodzic w dniu terminu co jak poród,jak sie czujesz i wogule wrazenia fajnie ze masz to juz za soba Odpowiedz Link
danik1 Re: cześć dziewczynki, macie pozdrowienia od Madz 15.09.06, 11:28 Goko widzialam zdjecia, Madzia jest sliczna!! Porod z mezem jest naprawde super, u nas to nawet nie bylo mowy, zeby meza nie bylo, byl nawet przy cesarce. Czekam slonko na wiecej relacji z porodu jak znajdziesz chwilke czasu. Mariolka widzisz, a Ty sie tak denerwowalas! Ciesze sie, ze wszystko dobrze i mozesz teraz spokojnie czekac na porod. Nawet nie wiecie jak Wam zazdroszcze tych coreczek! Oczywiscie w pozytywnym znaczeniu tego slowa. Moze i mi sie w koncu poszczesci. Ja @ mam miec dopiero w nastepna niedziele, wiec mase czasu, ale juz mam przeczucia, ze nic z tego. Trudno mi zachowac ostatnio optymizm, nawet po tak dobrych wiesciach jak Wasze. Sloneczko dziekuje Ci za wszystkie emaile!!! I co z Twoja @?? Mam nadzieke, ze nie przyszla!! Emaniu jak dobrze Cie slyszec. Duzo o Tobie myslalam slonko. Zagladaj do nas od czasu do czasu!! Siuba trzymam kciuki, ze kiedy sie uda!!! Pozdrowionka dziewczynki i zycze milego dnia!!! Odpowiedz Link
mariolka55 Re: cześć dziewczynki, macie pozdrowienia od Madz 15.09.06, 15:59 danik1 napisała: > Goko widzialam zdjecia, Madzia jest sliczna!! Porod z mezem jest naprawde > super, u nas to nawet nie bylo mowy, zeby meza nie bylo, byl nawet przy > cesarce. Czekam slonko na wiecej relacji z porodu jak znajdziesz chwilke czasu. > > Mariolka widzisz, a Ty sie tak denerwowalas! Ciesze sie, ze wszystko dobrze i > mozesz teraz spokojnie czekac na porod. Nawet nie wiecie jak Wam zazdroszcze > tych coreczek! Oczywiscie w pozytywnym znaczeniu tego slowa. Moze i mi sie w > koncu poszczesci. Ja @ mam miec dopiero w nastepna niedziele, wiec mase czasu, > ale juz mam przeczucia, ze nic z tego. Trudno mi zachowac ostatnio optymizm, > nawet po tak dobrych wiesciach jak Wasze. > Sloneczko dziekuje Ci za wszystkie emaile!!! I co z Twoja @?? Mam nadzieke, ze > nie przyszla!! > Emaniu jak dobrze Cie slyszec. Duzo o Tobie myslalam slonko. Zagladaj do nas od > > czasu do czasu!! > Siuba trzymam kciuki, ze kiedy sie uda!!! > Pozdrowionka dziewczynki i zycze milego dnia!!! > Kochana Kasiu ty tez sie doczekasz i zycze ci bardzo!bardzo! tez córeczki Odpowiedz Link
anie5 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 15.09.06, 12:27 Madzia - przesliczna - WIELKIE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!! Gosia - na tym zdjeciu jestes taka szczesliwa - az lezka mi poplynela Ja juz tez dni odliczam - dzis ostatni w pracy - pakuje sie i do domku i czekamy - termin na przyszly tydzien.....tez juz wszystko gotowe, torba spakowana od ostatniej niedzieli. Nastroje mnie nachodza przedziwne - np., caly dzien moglabym tylko plakac albo caly dzien sprzatac itd. Budze sie juz o 6:00 i do dzialania - ale ten tydzien spokojnie chce spedzic - bez latania - bo chcialabym wytrzymac do terminu - 23 wrzesien - albo i pare dni pozniej (nie wiem czemu???) Dziewczynki - po IUI - trzymam kciuki i czekam na wiesci od WAS! Buziaczki Odpowiedz Link
mariolka55 Re: DZIEWCZYNY ZAPRASZAM TUTAJ!!! :-D 15.09.06, 15:57 anie5 napisała: > Madzia - przesliczna - WIELKIE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!! > Gosia - na tym zdjeciu jestes taka szczesliwa - az lezka mi poplynela > Ja juz tez dni odliczam - dzis ostatni w pracy - pakuje sie i do domku i > czekamy - termin na przyszly tydzien.....tez juz wszystko gotowe, torba > spakowana od ostatniej niedzieli. Nastroje mnie nachodza przedziwne - np., caly > > dzien moglabym tylko plakac albo caly dzien sprzatac itd. Budze sie juz o 6:00 > i do dzialania - ale ten tydzien spokojnie chce spedzic - bez latania - bo > chcialabym wytrzymac do terminu - 23 wrzesien - albo i pare dni pozniej (nie > wiem czemu???) > Dziewczynki - po IUI - trzymam kciuki i czekam na wiesci od WAS! > Buziaczki Anie nastroje bardzo PRZEDPORODOWE przed porodem cos dziwnego sie dzieje z psychika,tak jak u ciebie ,albo tez odwrotnie,ale sa zauwazalne zmiany zachowania Odpowiedz Link
jolanta8 Re: !!! :) !!! :) 15.09.06, 18:59 Gosiu Twoja mała laleczka jest prześliczna!! Gratuluje z całego serca!!! pozdrawiamy Jola i Oliwierek Odpowiedz Link
sloneczko271 KOLEJNA IUI NIEUDANA:'-( 15.09.06, 19:23 witam was wszystkie dziewczynki po pierwsze chciałam się z wami wszystkimi serdecznie przywitać bardzo fajnie że się odezwały dziewczyny które już myślałam że o nas zapomniały. gosieńko twoja magdalenka jest prześliczna a jak się ładnie uśmiecha super! laseczka z niej wyrośnie)) teraz czekamy na relacje z porodu emaniu skarbie tak bardzo sie cieszę że się odezwałaś do nas i że jesteś już po zabiegu. wierze w to że w końcu nam wszystkim dziewczynom starającym się wkońcu się uda a powiedz mi kochanie będziecie robić teraz jakieś badania genetyczne lub coś w tym rodzaju zanim zaczniecie próbować kolejny raz? co mówi twój lekarz? joluś)) fajnie że o nas pamiętasz twój oliwierek to już jest kawał chłopa jest śliczny a jak tam wasza przeprowadzka? czy dobrze pamiętam że szukaliście z mężem mieszkania do wynajęcia? oleńko jak się czujesz? i jak się czuje twój misiek? doszedł już troszke do siebie? aniu oszczędzaj się skarbie jak tylko możesz żebyś wytrzymała do powrotu męża. trzymam teraz wielkie kciuki za ciebie i mariolke bo teraz przecież na was kolej z porodami-tak? no właśnie, marioluś która z was ma teraz pierwsza termin porodu? ty skarbie? ania? czy oleńka? ciesze się bardzo że twoja niunia już się ustawiła główką do dołu-wszystko będzie dobrze siubuś wiem co czujesz. ja też robie wszystko żeby tylko nie myśleć o braku bejbi ale moja psychika jest już na wykończeniu daniczku kochany, trzymam mocno za ciebie kciuki. mi się niestety znowu nie udało:"-(((((((((((((((((((((((((((( kolejna porażka dzisiaj dostałam @. zaczynam mieć już powoli tego dosyć! jestem już tym wszystkim zmęczona:'-( to się chyba nigdy nie uda! w tej chwili jestem tak wkurwiona że nawet mi sie już nie chce brać znowu tych cholernych tabletek-bo i tak to nic nie pomaga! :'-((((((((((((((((((((((((( do dupy z tym wszystkim!!! Odpowiedz Link