IP: *.* 04.06.01, 18:12
Moje drogie napiszcie mi czy nie mialyscie problemow z Waszym wspolzyciem seksualnym po ciazy ???Czy bylyscie w stanie miec identyczne orgazmy jak przed ciaza ? (po jakim czasie ?)Czy kobiety rodzace przez cesarskie ciecie maja z tym mniej problemow ?Czy po nacieciu krocza sa duze szanse, ze przes dlugi czas nie ma juz tej samej satysfakcji z sexu co przedtem ?
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Zmiany IP: *.* 05.06.01, 07:39
      Ja bym powiedziała, że jest o niebo fajniej niż prze dporodem. Ale to trochę trwało. Po nacięciu ten pierwszy raz...to rzeczywiście jak "pierwszy raz"...
    • Gość: guest Re: Zmiany IP: *.* 05.06.01, 14:04
      Andzia dobrze to określiła po porodzie pierszy raz jest jak pierwszy raz czułam się po prostu jak dziewica. Bardzo bałam współżycia : że krocze mi pęknie, że będzie boleć. Zaczęłam współżyć dopiero w dwa miesiące po porodzie i z początku nie było to najwspanialsze odczucie pewnie dlatego, że byłam spięta. Ale teraz jest już w porządku i tak fajnie jak przed porodem.
      • Gość: guest Re: Zmiany IP: *.* 05.06.01, 16:59
        No, tak, ja też za dobrze nie wspominam tego pierwszego razu jako matka... Ale potem też było inaczej, jakoś nie mogłam się skupić, minęlo mi to dopiero jak przestałam karmić. I nie miało to związku z częstotliwością pobudek malucha, to chyba jednak coś było z hormonami.
    • Gość: guest Re: Zmiany IP: *.* 05.06.01, 18:36
      Nigdy nie było tak super jak po porodzie (może jednak nie ten pierwszy po 6 tygodniach, ale wcześniej się nie dało chociaż bardzo chcieliśmy. Teraz jest bajka. Od mojego porodu mineły ponad 2 lata. Nie obawiaj się wszystko będzie OK.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka