edycia274 09.06.07, 08:34 słoneczko świeci pięknie dziś będzie. w pokoiku Niki remont, więc zaraz spadamy na dworek a Wy jakie plany Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chipsi Re: Sobota :) 09.06.07, 08:45 Moja Niki z babcią bo głupi szef kazał mi do roboty przyleźć. Postaram się urwać i pobyć trochę na świerzym powietrzu z moją kruszynką. Odpowiedz Link Zgłoś
asiorzynka Re: Sobota :) 09.06.07, 09:09 Sprzatanko,pranko,gotowanko-i to ma być wspaniała sobota? A buuuuu.... Odpowiedz Link Zgłoś
denea Re: Sobota :) 09.06.07, 09:29 narazie gniję przed kompem bo mnie upał obezwładnia. Potem kimnę się z małym, posprzątam chałupę i dobrze po południu pójdę z chłopakami na dwór. Albo i pod wieczór bo pies czarny, kudłaty i astmatyczny to mu ciężko w taki gorąc. A w ogóle sobota czy nie, mój chłop znów do pracy na popołudnie, prawie się nie zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
gabrysia_s Re: Sobota :) 09.06.07, 09:50 edycia274 napisała: > słoneczko świeci pięknie dziś będzie. w pokoiku Niki remont, więc zaraz > spadamy na dworek a Wy jakie plany Za chwilę zwijam manele i na Pogorię, dzieciaki mi już żyć nie dają, bo się chcą wykąpać a ja wyłożyć na słońcu (mam nadzieję, że się nie wystraszy wielkiej d... i się nie schowa). Póki co na termometrze cudne 38 stopni. Odpowiedz Link Zgłoś
agysa Re: Sobota :) 09.06.07, 09:55 Moją Natalkę rodzice zabrali do Zoo, mąż w pracy a ja w domu gniję bo mam nogę w gipsie (( Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Sobota :) 09.06.07, 10:50 Za chwilę zwijam manele i na Pogorię, na tę w Dąbrowie G.??? fajnie tam, byłam tam na weselu Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 gabi 09.06.07, 12:21 hm może też się wybiorę, wezme moje futro niech popływa Odpowiedz Link Zgłoś
gabrysia_s Re: gabi 09.06.07, 14:41 Tak, na tę w Dąbrowie, ale ja jeżdże na III bo mam najbliżej. Właśnie wrócilismy bo dzieciakom już słońce za bardzo dopiekło, a wieczorem jak będzie trochę chłodniej to pojedziemy jeszcze raz rowerem. Trzeba korzystać z letnich dni. A psiaka Edycia weź tam poza plażą sporo psów brało kąpiel. Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: Sobota :) 09.06.07, 11:16 czekam az szanowny malzonek dupe zwlecze z lozka... tak, jet godz. 11.15 a on spi...mial sie dzisiaj emka zajmowac, zebym ja mogla posprzatac i wyprasowac... no, ale przeciez on wczoraj wstal o 6 to mu sie nalezy jak psu zupa, nie? normalnie juz mnie roznosi...AAAAAARRRRRRRRRRGGGGGGGGGGHHHHHHHHHHHHHHHH! Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: Sobota :) 09.06.07, 11:44 właśnie wstałam. chałupkę sprzątnełam wczoraj, więc wstałam bez wyrzutów sumienia, mały śpi, a mąż już ze śniadankiem i kaffką do mnie biegnie. zaraz po idę na pakupki, a wczesnym popołudniem go znajomej na grilla na wieś. wrócimy na 20.00 do domu, bo dzisiaj "wesele" w TV. no i forum wzywa forumoholiczkę )). Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: Sobota :) 09.06.07, 11:48 hihihi takie same jak wieczorem-piszę piszę..kurdebalanas a tu słonko=dzicko wyrzucam z reszta rodziny nad jezioro.Ale sobie odbiję za tydzień. Odpowiedz Link Zgłoś
dorcia72 Re: Sobota :) 09.06.07, 13:41 Pyknę szybki obiad (kotlety sojowe, surówki, kasza z sosem) potem jedziemy z przychówkiem na Ślężę - w górach chłodniej ) Ola i Kuba Odpowiedz Link Zgłoś