martina.15 07.09.07, 13:39 pożegnalysmy mojego tate... wroci dopiero w marcu a ja do tego zostalam z Hania sama na weekend, mam stos spraw do zalatwienia (dzisiaj odwiedzona skarbowka, potem wypelnianie formularzy o stypendium i kredyt ehhh...) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosia1510 Re: piątek 07.09.07, 14:20 a ja już sie nie mogę doczekac jutrzejszego wesela Strasznie tęsknie za Majeczką jak jestem w pracy im dłużej pracuję tym bardziej. Martina współczuje ci przebić się w Polsce przez Urzędy to nie mały wyczyn Odpowiedz Link Zgłoś
anulkas86 Martina 07.09.07, 15:05 wspominałaś mi kiedyś o kredycie studenckim. Możesz mi coś więcej napisać o nim? Kiedy się go spłaca? I jakie są odsetki i w ogóle co powinnam wiedzieć o nim Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
kamisia04 Re:piątek 07.09.07, 16:21 My dziś mamy kolejny piękny dzień i spędzamy go z Madzią na dworku. Na 19 45 ma wizytę u ginekologa i kolejne Usg. Już nie mogę się doczekać, Madzia zresztą tez jedzie ze mną i moja Mamcia też,szkoda ze Kamil jest w sanatorium(( Odpowiedz Link Zgłoś
aniulek87 Re:piątek 07.09.07, 18:55 a ja dzisiaj mialam jazde mam nasdzieje ze juz pod koniec wrzesnia egzamin. Odpowiedz Link Zgłoś