karolcia00000 19.08.15, 17:34 Jestem samotną mamą wychowującą 8 letniego chłopczyka . Szukam kogoś ... kto będzie...szukam szczęścia i miłości w tym smutnym życiu ... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomtom414 Re: Samotna_ Mamusia87 20.08.15, 01:40 napisz jak chcesz na dawrhino@gmail.com, Odpowiedz Link
tornnado Re: Samotna_ Mamusia87 23.08.15, 18:52 Jeśli maszochotę to napisz do mnie tornnado@gazeta.pl Odpowiedz Link
maniu_111 Re: Samotna_ Mamusia87 05.09.15, 23:17 Przegladalem anonse i natrafiłem na pani ogłoszenie. Nie jestem czlowiekiem typu maczo, nie interesuje mnie przelotna znajomość, nie piję prawie wcale alkoholu. Jestem z regóły domatorem choć większość czasu spędzam poza domem taką mam pracę. Mam 45 lat 168 cm wzrostu 78 kg wagi Nie jestem amantem, raczej przeciętnym czlowiekiem Nie mam dobrego wykształcenia. Mam za to serce które jeśli kocha to do szaleństwa. Również lubię podróże, kolację przy świecach niestety nie lubię wina. Mam dwuletnią córeczkę. Jestem kawalerem Jeśli choć trochę Cię zainteresowałem swoją osobą napisz, zresztą napisz niezależnie czy zechcesz podtrzymać kontakt bym wiedział czy mogę liczyć na poznanie się. Pozdrawiam Odpowiedz Link