majmajka 06.12.07, 09:11 Gdybyscie mogly wybrac, to co chcialybyscie dostac od Mikolaja? Materialne rzeczy mam na mysli, tak do tysiaca. Ja? Serie"Gotowe na wszystko" i ciuchy( jakies buty albo plaszcz zimowy). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorcia1234 Re: Taki baaardzo luzny watek ;) 06.12.07, 09:15 takie wypasione dvd, bo nasze zepsułam próbując je udoskonalić. Odpowiedz Link Zgłoś
tyssia Re: Taki baaardzo luzny watek ;) 06.12.07, 11:37 To ja bym chciała dostac ten 1000 do ręki Odpowiedz Link Zgłoś
agao_72 Re: Taki baaardzo luzny watek ;) 06.12.07, 09:16 będę nudna: - tablet - martensy zapinane na kostce - torbę z koteckami a dostałam rezerwację hotelu w Paryżu w walentynki . tyz piknie. bilet dostałam już miesiąc temu . nie mogę powiedzieć, że było mi smutno. Odpowiedz Link Zgłoś
majmajka Re: Taki baaardzo luzny watek ;) 06.12.07, 09:18 No nie...Poglebilas moja depresje Odpowiedz Link Zgłoś
krwawakornelia w tej chwili 06.12.07, 09:20 to chyba albo ciuchy,albo wizyte u fryzjera/kosmetyczki albo komode Odpowiedz Link Zgłoś
jkk74 Re: Taki baaardzo luzny watek ;) 06.12.07, 09:24 seria zabiegów wyszczuplająco-ujędrniających w jakimś sympatycznym salonie piękności Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanka79 Re: Taki baaardzo luzny watek ;) 06.12.07, 09:28 Mnie się marzy nowy komplet narciarki ( spodnie i kurtka) ot. A oprócz tego czasmai trochę świętego spokoju- ale to jest bezcenne Odpowiedz Link Zgłoś
majmajka Re: Taki baaardzo luzny watek ;) 06.12.07, 09:48 Ales wybredna... i rozpuczona jak dziadowski bicz)) Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Taki baaardzo luzny watek ;) 06.12.07, 09:55 A ja skromnie - ładny zegarek, a za resztę sklepowe szaleństwa, jeśli byłby cały tysiąc of kors. Mikołaja już dostałam - książkę Nigelli Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia1976 Re: Taki baaardzo luzny watek ;) 06.12.07, 10:05 Weekendowy wyjazd w góry, no i jeszcze w promocji Johnny Deppa do tego . Rozmarzyłam się ... Odpowiedz Link Zgłoś
gardeniaa Re: Taki baaardzo luzny watek ;) 06.12.07, 10:15 nową drukarkę, bo stare pudło nawaliło ewentualnie jakiś konkretny aparat fotograficzny Odpowiedz Link Zgłoś
beautywitch Re: Taki baaardzo luzny watek ;) 06.12.07, 11:06 Marzy mi się dzień w salonie kosmetycznym i totalny relaks. Z rzeczy materialnych to...hmm...niech pomyslę...może po prostu kasę,którą mogłabym przehulać Poszłabym na zakupy "ciuchowe" i "kosmetykowe". Mikołaj natomiast przyniósł mi książkę, z czego też jestem zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
nasyceni Re: Taki baaardzo luzny watek ;) 06.12.07, 11:25 jakas ladna srebrna bizuterie Odpowiedz Link Zgłoś
hellious Re: Taki baaardzo luzny watek ;) 06.12.07, 11:35 Nowe drzwi do mieszkania... Za tysiac sie kupi jakies wzgledne? Bo nie wiem w jakich sa cenach. Albo jakies ladne firanki do "salonu" i pokoju malucha. Ajc kurcze, ja to nic o sobie nie mysle, wszystko bym w chate pchala Ale tak to juz jest jak sie ma mieszkanie, a oprócz niego nie wiele wiecej... Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 co do drzwi... 06.12.07, 12:07 wzgledne to razem z montażem ok.2000zł.chyba ze mowisz o wejsciowych to dwa razy tylea co do temtu postu:chcialabym dostac tydzien w spa.ale to wiecej niz tysiąc i kłopot w relaizacji. córe mam jeszcze na piersiwiem jednak co dostane .zestaw diora jadore i jeszcze cos.ale jest na tyle dobrze schowane ze nie znalazłamjuz sie ciesze Odpowiedz Link Zgłoś
hellious Re: co do drzwi... 06.12.07, 12:20 osz cholera, to chyba zostane przy firankach Odpowiedz Link Zgłoś
gooochab Re: co do drzwi... 07.12.07, 20:44 za 4000 to muszą być chyba wejściowe do stodoły, bo do zwykłego mieszkania o standardowych wymiarach drzwi- za 2000 jest nawet w czym wybrać. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 akurat sie urządzam i akurat jestem w temacie 07.12.07, 21:54 mówiałam o:"względnych" drzwiach a to pewnie dla kazdego znaczy co innego.a drzwi mozna pewnie kupic i za 700 zł Odpowiedz Link Zgłoś
hellious Re: akurat sie urządzam i akurat jestem w temacie 07.12.07, 22:12 W takim razie dla mnie te "wzgledne" mieszcza sie w granicy tysiaca. No to jednak drzwi, nie firanki Firanki moga byc na zajaczka Odpowiedz Link Zgłoś
tiuia Re: Taki baaardzo luzny watek ;) 06.12.07, 12:04 Kasę do ręki - poszłabym do jakiegoś centrum handlowego na 'łowy' Wizyta w centrum też mogłaby się liczyć jako prezent - dawno nie włóczyłam się beztrosko po sklepach... Druga możliwość to wizyta w jakimś spa... Odpowiedz Link Zgłoś
filomena.online Re: Taki baaardzo luzny watek ;) 07.12.07, 20:32 Majmajka, z tymi "Gotowymi na wszystko" to może mogłabym być Twoim Św. Mikołajem. Czy to chodzi o ładne, oryginalne wydanie na DVD czy wystarczą odcinki nagrane na zwykłym DVD...? Odpowiedz Link Zgłoś
majmajka Re: Taki baaardzo luzny watek ;) 07.12.07, 20:38 Maz obiecal, ze pod choinka moze cos sie znajdzie. Jak sie nie wywiaze (brrr...) to Cie trzymam za slowo. Odpowiedz Link Zgłoś
filomena.online Re: Taki baaardzo luzny watek ;) 07.12.07, 20:45 Trzymaj jak najbardziej Pierwszy sezon z polskim lektorem to żaden problem, pozostałe trzy i pół - na 90% z polskimi napisami. Jak Ci to odpowiada to daj znać. Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: Taki baaardzo luzny watek ;) 07.12.07, 22:02 nowy telefon, bo mi obecny sie roz.. Odpowiedz Link Zgłoś