18.09.05, 00:25
Dziewczyny, zna któraś z Was dobrego ortopedę we Wroclawiu?
Moj syn ma porblem ze stopami, mamy skierowanie do ortopedy. Wiem, że dlugo
się czeka na wizytę z NFZ, dlatego szuklam kogos dobrego prywatnie.

Jestem spoza Wroclawia, więc nie wiem, gdzie konkretnie szukać.

Z góry dziękuję

PS. W ktorym szpitalu/klinice jest poradnia ortopedyczna dla dzieci?
Obserwuj wątek
    • mamajedrusia Re: Ortopeda 18.09.05, 20:41
      polecam dr. Szybińskiego. Przyjmuje prywatnie i na NFZ. Poradnia ortopedyczna
      dla dzieci jest w szpitalu przy Pl. Maja 780-20-43 to telefon do rejestracji.
      Trzeba mieć skierowanie od lekarza pierwszego kontaktu do poradni orto[pedycznej
      • xemm1 Re: Ortopeda 19.09.05, 10:38
        taaak ten lekarz jest zdecydowanie godny polecenia :-) super!!
      • kmianka Re: Ortopeda 24.09.05, 22:33
        Dzieki za odpowiedz.
        Moglabys podac mi nr telefonu do dr. Szybinskiego?
        • joasia33 Re: Ortopeda 26.09.05, 00:27
          Nr tel. 363 65 84, rejestracja pomiędzy 12.30 a 14.30, wiem, że w środy na bank,
          a kiedy jeszcze, to nie wiem. Przyjmuje poniedziałek-czwartek od 15.30 do 17.30
          na Młodych Techników. Polecam:-)
          Pozdrawiam
          Asia&Julia
          • joasia33 Re: Ortopeda 26.09.05, 00:29
            Polecam też jego znakomitego kolegę, dr Michajłowa. Też tam przyjmuje, ale we
            wtorki i środy (chyba we środy, hmmm). Wizyta pierwsza 70 zł, kolejne 60. Też
            jest fantastyczny. Pasjonat swego zawodu:-)
            • kmianka Re: Ortopeda 27.09.05, 22:26
              Dzieki, joasiu :)
              A czy moge poprosic nr telefonu do dr Michajlowa? :)
              I napisz proszę, jak dojechac do ul. technikow - od strony Bielan?
              Z gory dziekuje
              • ama.mama Re: Ortopeda 28.09.05, 23:29
                witaj kmianko, tel. do dr Michajłowa: 363 65 84 ; rej. w poniedziałki w godz.
                12.30 - 14.30. Polecam go gorąco! Świetny specjalista, do tego duzo mówi i na
                temat, obeznany z maluchami, pasjonat. czym chcesz dojechać - samochodem czy
                autob? Kieruj sie na pl. 1 Maja, a stąd już ok. 500m Legnicką, po prawej
                stronie. Każdy tam Ci powie, gdzie przychodnia na Mł. Techników. Powodzenia!
                • delilian Re: Ortopeda 06.10.05, 15:00
                  zgadza sie dr Michajlow jest super - naprawde zna sie na tym co robi. Tylko te
                  kolejki w poczekalni - mimo wczesniejszej rejestracji na godzine.... Ale warto!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka