zgloska 23.08.06, 20:34 mamy z Krakowa macie jakieś zwierzątka, psy, koty, chomiki itp. ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izka-kr Re: macie czy nie macie? 30.08.06, 16:57 witaj ja osobiscie mam psa od 10 lat :)jamniczka i od roku mąz ma swoje ukochane rybki Odpowiedz Link
liliowy.motylek Re: macie czy nie macie? 08.09.06, 08:03 A my od 3 tygodni mamy 2 małe Śliczne kotki-psotki( 2 dziewczynki-Białą i Czarną)i to była naprawdę rewelacyjna decyzja:-) polecam Odpowiedz Link
m_oments Re: macie czy nie macie? 15.09.06, 23:53 my mamy psa, ma juz z 7 lat; na razie z duzym dystansem podchodzi do synka.. zaczeła sie przełamywać przy zupkach.. bezwstydnie żebrze:) Odpowiedz Link
prunio4 Re: mamy.mamy 12.11.06, 22:19 chciałabym psa albo kota.Ale uważam że miejsce psa jest na podwórku w budzie, a kot...to tez obowiązek.Poza tym co z nimi zrobic kiedy wyjeżdżamy? Mamy więc akwarium.Rybki maja pokarm który przy nieobecności żywiciela do tygodnia wytrzymają.Nawet nam sie rodzina powiększyła.Ślimak powtórnie złożył jajka(zeżerały je dotąd ze smakiem rybeńki)i wykluło sie duuużo ślimaczków.Nie wiem ile przeżyje(wyżerane są systematycznie nadal jako ślimaczki)ale ślimakowi tak spodobało sie rodzicielstwo, że składa jaja znowu. Ale fajnie ;-))). Odpowiedz Link