nasyceni 08.12.07, 19:33 czy jest to zwykla pizama czy wolicie podobac sie swoim mezulom nawet w nocy i spicie w jakiejs seksownej haleczce? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dlania Re: w czym spicie? 08.12.07, 19:49 A ja mam lek przed spaniem nago, nawet jak tak zasnę, to w nocy sie ubieram w koszulkę. wiele razy miałam sny, że blok sie wali albo pali, a ja wybiegam taka goła przezd blok i tak stoje na mrozie zakryta rękami... Domorosłym psychoanalitykom za komentarze dziekujemy Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: w czym spicie? 08.12.07, 20:04 > A ja mam lek przed spaniem nago, nawet jak tak zasnę, to w nocy sie ubieram w > koszulkę no... mam zdecydowanie odwrotnie- nawet, jezeli ubiore sie w koszulke, bo przeciez trzeba w nocy wstac do dziecka, to i tak spie nago...hheheh po prostu duszno mi w ubraniu Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: w czym spicie? 08.12.07, 19:51 Róznie. Ale w lecie jestem zdecydowanie bardziej sexowna niż w zimie. Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: w czym spicie? 08.12.07, 20:16 Jasne,ze w czymś seksownym i koniecznie w makijazu. Odpowiedz Link Zgłoś
cielecinka ja najczesciej w łozku:)) 08.12.07, 20:23 zima w koszulce, latem nago. Odpowiedz Link Zgłoś
reteczu Re: w czym spicie? 08.12.07, 20:47 Skarpetki płócienna,ewentualnie bawełniana koszula nocna krótkie barchany tak w sezonie wiosenno-letnim w sezonie jesienno-zimowym zarzucam jeszcze szlafmycę a barchany mam do kolan Odpowiedz Link Zgłoś
nasyceni reteczu 08.12.07, 20:53 widze ze malzonek cie malo rozgrzewa skoro taka jestes w te noce zmarznieta Odpowiedz Link Zgłoś
reteczu [...] 08.12.07, 21:05 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanka79 Re: w czym spicie? 08.12.07, 20:54 Jasne, że wolę podobać się mężowi i kładę się w haleczce, tylko jak już w niej do łóżka zalezę to do pół godziny jestem naga i noc, a przynajmniej pół z głowy. A jak położę w piżamie to się wyśpię że hej i książkę mogę spokojnie poczytać. Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko2812 Re: w czym spicie? 08.12.07, 21:48 Spię w krótkiej haleczce lub w koszulce, nie lubię spać nago, nie wygodnie mi. Lubię jak nikt mi nie przeszkadza w spaniu i uwielbiam owijać się kołderką Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
zebra12 W podkoszulku 09.12.07, 08:26 W takim zwykłym podkoszulku z krótkim rękawkiem i majtach. Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 nago 09.12.07, 16:48 nasyceni napisała: > czy jest to zwykla pizama czy wolicie podobac sie swoim mezulom > nawet w nocy i spicie w jakiejs seksownej haleczce? Odpowiedz Link Zgłoś
wieczna-gosia Re: w czym spicie? 09.12.07, 17:44 pereferuje opcje skrajne- jak mam komfort braku dzieci chetnie sypiam nago, jesli juz musze w czyms- spie w spodenkach i koszulne lib legginsach jesli jest zimno. Haleczki mnie draznia podwijaniem sie ponad tylek. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: w czym spicie? 10.12.07, 11:38 spie w koszulkach nocnych zdecydowanie seksownych Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: w czym spicie? 10.12.07, 11:45 a po co komu pidżama, więcej do prania tylko. Odpowiedz Link Zgłoś