Dodaj do ulubionych

Rehabilitantka?

23.08.05, 21:36
Poszukuję dobrej rehabilitantki, proszę o nazwisko i numer telefonu, synek ma
7 m-cy bez znaczenia jaką metodą bo chodzi o masaże, proszę o odpowiedzi.

Pozdrawiam

rutkam@gazeta.pl
Obserwuj wątek
    • kozaczek25 Re: Rehabilitantka? 24.08.05, 17:24
      Ale co dolega maluszkowi?Bo znam dobrego specjaliste.sama jestem
      rehabilitantka,tylko zalezy na co choruje dzidzia,nie kazdy jest dobry we
      wszystkim:)A jesli chodzi o male dzieci to naprawde trzeba sie na tym dobrze
      znac.Pozdrawiam!
      • rutkam do:Kozaczek25 25.08.05, 09:27
        witaj, napiszę ci co synek ma w opisie od neurologa: niewielka asymetria
        ułożenia (skręca lewą stronę), poza tym stan neurologiczny prawidłowy;zalecenia:
        ćwiczenia czynne + masaż.
        Bardzo proszę o odpowiedź, zależy mi na czasie chcę się dowiedzieć co powinnam
        robić, nie mogę czekać na zapisy bo wszędzie są bardzo odległe terminy, także
        jeśli znajdę szybko to poproszę o wizytę w domku.Proszę o odpowiedź.

Pozdrawiam
        • kozaczek25 drDominiak 25.08.05, 17:43
          To jest naprawde dobry rehabilitant,pracuje w szpitalu na Kasprowicza
          im.Korczaka.Musisz isc na oddzial rehabilitacji i pogadac z nim,umowi sie
          pewnie z toba na pare zabiegow.Buzka!
    • rutkam do: kozaczek25- numer telefonu? 25.08.05, 21:28
      witaj, dzięki serdeczne za polecenie specjalisty, ale gdybyś mogła podać mi
      numer telefonu to ja bym najpierw zadzwoniła , bo chciałabym się dowiedzieć ile
      to będzie kosztowało i wogóle jakieś szczegóły,ja mieszkam we Wrocławiu dopiero
      4 m-ce, mąż pracuje w różnych godzinach ale zazwyczaj do późna, więc nie bardzo
      mogę jeździć i szukać, możesz na priva.

Pozdrawiam

rutkam@gazeta.pl
      • kozaczek25 Re: do: kozaczek25- numer telefonu? 25.08.05, 21:59
        Nie mam tel,ale zdaje sie ze ma moj kolega,postaram sie zalatwic,albo poszukaj
        w ksiazce tel nr do szpitala,polacza cie z rehabilitacja i poprosisz jego.Aha i
        nie zrazaj sie wygladem pana dr:mlody,opalony,modny fryz,fajny ciuch,ale
        naprawde zna sie na swym fachu.Uprzedzam,bo czasem ludzie oceniaja innych zbyt
        powierzchownie,a w jego przypadku to mozna stwierdzic ze to jakis
        imprezowicz,ale pewnie sama sie przekonasz,ze jest godny zaufania i mozna
        powierzyc mu dzidzie ze spokojnym sumieniem.
        pozdrawiam goraco!!
        • kozaczek25 Mam numer!! 26.08.05, 09:55
          Podaje ci nr kom 602192688. Mam nadzieje ze pomoze dzidzi! Buziak!!
    • rutkam kozaczek25 26.08.05, 17:30
      witaj, dzięki za starania i zdobycie numeru telefonu,mam pytanie co to są te
      ćwiczenia czynne?, możesz mi wyjaśnić; i jeszcze jedno, nie wiesz czy ten doktor
      Dominiak przyjeżdża do domu?, jeszcze raz bardzo dziękuję i czekam na odpowiedź.

Pozdrawiam
      Magda
      • kozaczek25 :) 28.08.05, 12:08
        Cwiczenia czynne to sa zwyczajne cwiczenia,poprostu ruchy
        raczakmi,nozkami,glowka,tulowiem.To skrety,zginanie,prostowanie itd.maja na
        celu poprawe ruchomosci,zwiekszenia sily miesni,jest lepsze ukrwienie,maluszek
        uczy sie jak ma prawidlowo wykonywac dany ruch itp.Majac na mysli uczy
        sie,mysle o zakodowaniu pewnego prawidlowego wzorca ruchu w jego malutkiej
        glowce.Czeste powtarzanie cwiczen powoduje ze nasz maly szkrab zaczyna wiedziec
        jak ma wykonac prasty ruch np.zgiecie nozki.Mam nadzieje ze wyjasnilam ci choc
        troszke?Nie mam pojecia czy jezdzi do domu,ale mysle ze tak.W domku dzidzia sie
        nie bedzie tak stresowac.
        Buuzka!
        • rutkam Re: do kozaczek25 31.08.05, 15:09
          witaj, postanowiłam zapytać Ciebie, czy byłabyś zainteresowana przyjazdem do
          mnie do domku i pokazniem mi ćwiczeń , które w formie zabawy mogłabym robić z
          moim synkiem żeby wzmacniać jego mięśnie, byłam na konsultacji u drugiego lekarza dr
          Ujma-Czapska, podobno najlepszy specjalista, znasz? i powiedziała nam inne
          rzeczy niż wcześniej usłyszeliśmy, te wydają mi się bardziej prawdziwe,
          oczywiście stwierdzam to na podstawie obserwacji mojego dziecka.Chciałabym żeby
          rehabilitant(-tka) , pokazał co i jak powinnam robić, o szczegółach porozmawiamy
          jak się odezwiesz.

Pozdrawiam
          Magda
      • rutkam Re: kozaczek25 01.09.05, 10:55
        witaj, dziś wyjeżdżam, wracam dopiero w poniedziałek mam nadzieję że się
        odezwiesz, ja po powrocie napewno tez.

Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka