sillke 18.10.08, 22:07 Jak się dostać do grona? I czy to takie drugie NK? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ja_i_ola Re: Jak się dostać do grona? 18.10.08, 22:09 ja jako niedawna nowa radze CI nie porownuj ematek do nk Odpowiedz Link Zgłoś
majmajka Re: Jak się dostać do grona? 18.10.08, 22:46 DD Niech stawia, moze sie uda. A co to za wymysl to "grono"? Odpowiedz Link Zgłoś
sebaga Re: Jak się dostać do grona? 18.10.08, 22:32 Mam wrażenie, ze dziewczynie nie ematkę chodzi a o grono.net. Tez nie wiem jak się tam dostać, znajoma ma tam fotki i powiedziala mi, zebym sobie obejrzała, ale nie wiem jak tam wleźć. Kolega mi powiedział, ze najlepeij zeby mi ktoś znajomy zaproszenie przysłał. Ale szczerze mówiąc, nie interesują mnie te fotki na tyle, zeby się tym zająć Odpowiedz Link Zgłoś
misiana Re: Jak się dostać do grona? 19.10.08, 02:08 Do grona dostaniecie się, jeśli otrzymacie zaproszenie od kogoś, kto już jest użytkownikiem serwisu. Jak kto chce, niech mi poda maila, wyślę Wam zaproszenie. NK to kupa w porównaniu z Gronem, Grono jest pięćset razy lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: Jak się dostać do grona? 19.10.08, 11:54 dlaczego? znaczy nie, że jestem jakąś fanką nk, bo nie mam tam nawet konta już, ale pytam tak o, z ciekawości Odpowiedz Link Zgłoś
volta2 Re: Jak się dostać do grona? 19.10.08, 14:24 a mnie grono kompletnie nie przekonało, mam tam chyba konto, bo od czasu do czasu coś na pocztę mi przyślą, ale tam w ogóle nie zaglądam. beznadzieja... moim zdaniem nie warto się o wejście starać Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: Jak się dostać do grona? 19.10.08, 14:42 Grono w założeniu miało być serwisem dla znajomych-znajomych - a podobno od kazdego człowieka na Ziemi dzieli nas sześcioro znajomych. Powstało, znaim o NK ktoś jeszcze pomyślał, i chyba było pierwszym serwisem społecznościowym w Polsce, w którym ludzie mieli się rozpoznawać po imieniu i nazwisku, a nie nicku. Było fajnie, póki było faktycznie dla znajomych znajomych. Jak ludzie zaczęli ogłaszać na forach, że roześlą zaproszenia do grona, to przestało być fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
sillke Re: Jak się dostać do grona? 19.10.08, 17:22 Wiem, że emama to NIE NK ! Porównywałam grono do NK, bo oba to portale społecznościowe (tak myślę).Sebaga ma rację. Misiana, a mogę prosić zaproszenie na maila gazetowego? Odpowiedz Link Zgłoś
kea100 Re: Jak się dostać do grona? 19.10.08, 17:50 Czy moglabym prosić o zaproszenie na konto gazetowe.Dzięki< Odpowiedz Link Zgłoś
misiana Re: Jak się dostać do grona? 19.10.08, 19:50 Zaproszenie do grona wysyła sie na maila, musicie mi go podać. Jesli nie chcecie pisać tu, możecie na mojego maila - rasta_trans_rege_dans@o2.pl (bez komentarzy plz, zakładałam go po pijaku sto lat temu ) Odpowiedz Link Zgłoś
sillke Re: Jak się dostać do grona? 19.10.08, 20:21 sillke@gazeta.pl mnie nie przeszkadza rasta... mnie w ogóle mało co przeszkadza Odpowiedz Link Zgłoś
kea100 Re: Jak się dostać do grona? 19.10.08, 20:36 A mnie się wręcz bardzo podoba,takie dzwięczne rege dans%) no ale do rzeczy oto mój mail Melania3064@wp.pl to po 3064 to małpa rzecz jasna ino taka dziwna jakaś.Dziękuję... Odpowiedz Link Zgłoś
mama-amelasa Re: Jak się dostać do grona? 19.10.08, 20:59 Witam ja rownież poprosze o zaproszenie , jeśli można na meila gazetowego.. z góry dziekuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
makarofeten Re: Jak się dostać do grona? 20.10.08, 20:53 czy mogę i ja prosić o zaproszenie? mail gazetowy, z góry pieknie dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
matti03s Re: Jak się dostać do grona? 21.10.08, 08:38 Czy ja również mogę prosić o wysłanie zaproszenia na grono? Na meil gazetowy. Z góry bardzo, bardzo dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś
omelni czy mogłabym prosić o zaproszenie/? 01.02.09, 19:25 chciałabym tam się zalogowac i zobaczyć cóż tam ciekawego się dzieje NK to zabawa dla dzieci, która raczej mnie nie bawi czy znajdzie sie ktoś życzliwy ? z gory dziękuję omelni@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
insomnia0 tam juz mozna bez zaproszenia 01.02.09, 19:34 wystarzy sie zarejestrować grono.net/ Odpowiedz Link Zgłoś