sztutmierzyn1959 29.03.12, 10:25 Pilnie potrzebuję prawnika najlepiej z Trójmiasta do rozwiązania trudnej sprawy! czekam na odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sztutmierzyn1959 Re: pilnie potrzebny prawnik 29.03.12, 12:30 Ja potrzebujesz dobrego, to powiedz w jakiej sprawie, bo każdy w czym innym dobry jest ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: pilnie potrzebny prawnik IP: *.play-internet.pl 03.06.12, 08:06 prawnik od trudnych spraw - a co to jest trudna sprawa? moja była normalna, a prawnik się sprawdził www.adwokatnowakowska.pl Odpowiedz Link Zgłoś
p.grod Re: pilnie potrzebny prawnik 28.08.12, 18:41 Polecam Kancelarię Paragraf z Gdańska. Pani mecenas Pazur jest profesjonalnym i skutecznym prawnikiem, a do tego pracuje za uczciwe pieniądze. Wiem to ze swojego przykładu, poza tym mają dużo pozytywnych opinii. Namiary na kancelarię: www.paragraf-kancelaria.pl/prawnik.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrew Re: pilnie potrzebny prawnik IP: *.dynamic.chello.pl 27.01.16, 12:11 Polecam www.gromada-wasko.pl do mecenas Waśko, chyba że cywilna to do Gromady. Robiły mi rozwód i jeszcz sprawy mieszkaniowe i alimentacyjne. Dobrze i niedrogo, sensownie tłumaczą i mają normalne podejście do człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś