Dodaj do ulubionych

Wypowiedź dla Gazety

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.05, 07:27
a co mnie przyszly rok obchodzi?? przez durny blad ug nie dostalam sie na
studia. chce zeby zaczeto dzialac teraz. nie chce stracic roku przez czyjs
glupi blad... juz dosyc bycia kroliczkami doswiadczalnymi!
Obserwuj wątek
    • Gość: magda Re: Wypowiedź dla Gazety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 11:02
      czesc wszystkim. Ja zdawałam mature rok temu i miałam dobre oceny ze świadectwa
      maturalnego dzieki czemu dostałam sia na 3 kierunki wydziału filologiczno-
      historycznego.Ale uważam że to bardzo nie w porządku w stosunku do nowych
      maturzystów. Przykro mi z tego powodu i mam nadzieje że Ministerstwo udostępni
      im dodatkowe miejsca. jestem z wami Magda.
      • Gość: maruda Re: Wypowiedź dla Gazety IP: *.gdynia.mm.pl 29.07.05, 13:21
        Gość portalu: magda napisał(a):

> czesc wszystkim. Ja zdawałam mature rok temu i miałam dobre oceny ze świadectwa
        >
        > maturalnego dzieki czemu dostałam sia na 3 kierunki wydziału filologiczno-
        > historycznego.Ale uważam że to bardzo nie w porządku w stosunku do nowych
        > maturzystów. Przykro mi z tego powodu i mam nadzieje że Ministerstwo udostępni
        > im dodatkowe miejsca.

Gdyby było w porządku wobec nowych matur, to by było nie w porządku wobec
        starych. Uczelnie są autonomiczne, więc o zwiększeniu liczby miejsc radzę zapomnieć.

Dlaczego odpowiedzialni za ten bajzel ministrowie jeszcze nie podali się do dymisji?

• Gość: magda Re: Wypowiedź dla Gazety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 11:05
      Masz całkowita racje. Ja też mam rok w plecy bo rok temu musiałam zrezygnować
      ze studiów i wiem co to za ból. Teraz sie dostałam bo zdawałm starą mature. Ale
      uważam że powinniście dostać dodatkowe miejsca.pozdrawiam Magda
      • nauczycielka3 Re: Wypowiedź dla Gazety 29.07.05, 16:54
        Będę powtarzała do znudzenia. Tegoroczny nabór powinien być oparty o limity
        miejsc proporcjonalnie do ilosci kandydatów z nowa i starą matura. To
        pozwoliłoby wybrać najlepszych w poszczególnych grupach. Przegrani mieliby
        świadomość, że polegli w równej walce. I o to tu tylko chodzi. Koniec i kropka!!1
        • Gość: obi Re: Wypowiedź dla Gazety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 17:29
          zgadzam się z opinią o proporcjonalności miejsc , papiery złożyło np. 30 %
          starych maturzystów to tyle dla nich procentowo miejsc , reszta dla nowych ! na
          Akademię Medyczną w Poznaniu dostało się na ok. 200 przyjętych tylko 24 starych
          maturzystów , to też dyskryminacja !
          • nauczycielka3 Re: Wypowiedź dla Gazety 29.07.05, 17:34
            oczywiście,że tak
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka