Gość: js Re: Nago w Gniewie IP: *.softlab.gda.pl 07.10.05, 21:33 tak najlepiej zrobic z tego afere i juz. Kogo to interesuje. I tak dobrze widac jest, bo 20 lat temu by ich zlinczowano. Troche normalnosci i zajmijcie sie normalnymi sprawami, a nie to ze ktos majtki pokazal. Odpowiedz Link Zgłoś
sasanka2411 Re: Nago w Gniewie 08.10.05, 09:37 Ja tez uwazam ze to byla fajna zabawa Nie ma z czego robic afery Woje to ogladac/rozebrane 40 stki / niz chuliganstwo i bndytyzm Bawmy sie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gal Jakie IP: *.firma.bmg.mercedes / 195.136.254.* 11.10.05, 10:39 miasto taki poziom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KaMar Re: Nago w Gniewie IP: *.sm-rozstaje.pl 13.10.05, 20:06 Nie ma fotek, nie ma tematu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Nago w Gniewie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 15:30 Totalna głupota!! Byłam na tej imprezie i proszę mi uwierzyć, były tam małe dzieci!!To była dopiero godzina 20:00.Minus dla naszych władz za bezmyśłność i głupote!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie Gniewianin Re: Nago w Gniewie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.05, 14:23 autor artykułu zapomniał dodać, że w trakcie tej szampańskiej imprezy odbywającej się zresztą pod otwartym sklepem "społecznego" współorganizatora święta Gniewu można się było dowoli raczyć trunkami o czym najlepiej świadczyło zachowanie większości uczestników wspaniałego konkursu. Zapomniał też dodać, że widzowie już przed samą kulminacją konkursu mieli okazję podziwiać "bujne czupryny" uczestniczek i nie mówię tutaj o głowie (właśnie to wzbudziło największą sensację wśród mieszkańców, na szczęście znam to tylko z opowieści. Jeżeli dodać do tego fakt iż większość uczestników "święta" została zwabiona zapowiadanym występem Makowiecki Band (przy czym organizator nie był łaskaw poinformować, że zespół ten tworzą rodzice Pana Tomka Makowieckiego)to całość imprezy można określić jednym słowem ŻENADA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JP4 Re: Nago w Gniewie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 22:47 A to wszystko pod patronatem miłościwie nam panującego Burmistrza - tak trzymać - jak długo jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś