Dodaj do ulubionych

PO zdobyła Manhattan

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 22:39
Bardzo fajnie. Szkoda tylko, że Nowaka tam wpuścili, bo przynosi wstyd
Obserwuj wątek
    • Gość: ferajna Hehehe Bono powrócił do Wrzeszcza i Misie też sie IP: *.mlyniec.gda.pl 18.05.06, 22:54
      Hehehe Bono powrócił do Wrzeszcza i Misiek też sie tam odnalazł - stara
      gwardia... Tylko co ja zrobię jak ich spotkam w windzie - chyba znowu będe
      udawał że ich nie znam!!!
    • maruda.r Re: PO zdobyła Manhattan 18.05.06, 22:56

Teraz politycy wprowadzają się do klimatyzowanych pomieszczeń na czwartym
      piętrze, nad ekskluzywnym Centrum Bursztynu, obok restauracji dla VIP-ów i
      fitness klubu Dariusza Michalczewskiego. O pełnym komforcie trudno na razie
      mówić, bo działacze narzekają na zbyt głośną pracę klimatyzatorów.

Klimatyzatory w Manhattanie to jest coś. Przez miesiąc po otwarciu chłodziły
      pomieszczenia tak, ze ludzie latem musieli pracować w zimowym przyodziewku. A
      eksluzywne Centrum Bursztynu jest prawdopodbnie gołe jak swiety turecki.

• Gość: gregor100@gazeta.p bzdury!!kłamstwo! IP: *.mlyniec.gda.pl 19.05.06, 07:33
      kłamczuchy !!Za najmniejszy sklepik trzeba płacić na Manhatanie 15 tys czynszu
      i zmieści się tam tylko :dwa manekiny pięć szmatek pół półki i aneks
      przebieralnią zwany .Proponuję jeszcze parlamentarzystą PO po godzinach
      dorabianie w roli manekina - przeca to figuranci którzy nie skalali sie praca i
      dzięki Bogu rzadzeniem też nioe
      Pozdro
      Miłego dnia -życzę wam ja:-)
    • Gość: Pytia No wreszcie dostali klime a klima wciaga IP: *.chello.pl 19.05.06, 07:44
      Manhattan-super.Oby udalo sie te postac ze statuy wolnosci wymienic na postac
      Tuska.Statua wiele by zyskala
    • Gość: ja Re: PO zdobyła Manhattan IP: *.gdansk.sprint.pl 19.05.06, 10:39
      No i bardzo dobrze. Nareszcie będą to biura profesjonalne i wynajmowane na
      zasadach komercyjnych.
      Zapraszam do biur wynajmowanych przez posłów od gminy np. na ulicę Miszewskiego
      we Wrzeszczu, akurat pracuję w tym samym budynku i jeszcze żadnego posła w jego
      wlasnym biurze nie widziałem.
      Posłowie płacą 2 zl za metr mając 10 tys na biur a organizacje pozarządowe 6,80
      i w życiu żadna z nich nie ma 10 tys na koszty administracyjne. Na dodatek pod
      przykrywką pracy biura poselskiego organizuje się jakieś szemrane spotkania,
      młodzieży fszystowskiej albo panów emerytów, którzy piją do poźnej nocy itp.
    • Gość: ONA cieszę się, że biuro jest we Wrzeszczu IP: *.zab.nat.hnet.pl 20.05.06, 22:13
      1. biuro w Sopocie, z którego zostało przeniesione do Manhatanu we Wrzeszcu,
      też miało salkę konferencyjną, gdzie odbywały się spotkania z posłami,
      przewodniczącymi kół, zespołami zadaniowowymi itd
      2. Praca w biurach funkcjonuje po godzinach również bo jak pisałam wyżej
      posłowie, jak ich asystenci, czy tez przewodniczący kół mają swoją wewnetrzną
      pracę.
      3. Kiedyś gdy nie miałam wiedzy na temat pracy posła to też mi się wydawało, że
      to taki "lajcik" a wierzcie mi- kalendarz wypełniony na maxa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka