truda11 27.02.07, 10:21 Czy moze mi ktos polecic dobra szkole nauki jazdy w Gdyni?Chce zrobic prawko ale nie mam pojecia ktora szkola jest dobra , a wybor jest duzy.Z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gameta2 Re: kurs na prawko 01.03.07, 09:41 Elka - www.elkaschool.pl/ To najmilszy kurs na jakim byłam i najlepszy, a wierz mi, że kilka ich zaliczyłam. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
achawu Re: kurs na prawko 01.03.07, 19:06 Polecam CARUSKA (www.carusek.pl) a jeśli mam być bardziej konkretna to najlepszym instruktorem w carusku jest pan Marek Turski i każdy to potwierdzi :) bardzo sympatyczny, ogromna 'zdawalność' czyli w skrócie: dużo ludzi po jego kursie zdaje za 1-szym razem - w tym i ja:) uczy wszystkiego co niezbędne a nawet więcej :) maleńki problem w tym że to tak świetny instruktor, że wszyscy ustawiają się do niego w kolejkach, ma więc bardzo napięty grafik i czasami niestety cięzko się do niego dostać. Mimo wszystko polecam! pozdrawiam i życzę powodzenia na jeździe:) Odpowiedz Link Zgłoś
achawu Re: kurs na prawko 01.03.07, 19:09 ...uuu trochę się zagalapowałam i nie zwróciłam uwagi że chodzi o Gdynię, a Carusek jest niestety w Gdańsku ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d. Re: kurs na prawko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.07, 10:44 Wiesz co, ja chodziłam do LOK-u przy urzędzie miasta- NIEEEE polecam!!!! Tragedia wręcz!!! A przed samym egzaminem wykupiłam sobie jazdy w szkole Jędrek na placu kaszubskim u Pana Marka- REWELACYJNY INSTRUKTOR!!!Konkretny, kompetentny, tak mi wszystko wytłumaczył ze bez problemu mimo stresu na egzaminie wszystko pamiętałam, nauczył mnie jeździć na rękawie, bo wcześniej jechałam na wyczucie!!!Naprawde bardzo mi pomógł i dzięki niemu przed wczoraj zdalam za 1 razem!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daria Re: kurs na prawko IP: *.gdynia.mm.pl 02.03.07, 17:28 szczerze polecam ci szkole AUTOSTRADA- w Gdyni na ulicy ZGODY na przeciwko pubu donegal. INSTRUKTOR REMEK JEST NAJLEPSZYM NAUCZYCIELEM JAZDY jakiego poznalam, a jezdzilam wczesniej z innymi- mam wiec porownanie. POWODZENIA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
olaaloo Re: kurs na prawko 11.03.07, 12:53 Zgadzam się z przedmówcą, instruktor Remigiusz w Autostradzie. Bardzo miło wspominam kurs, świetnie się bawiłam, bo jest i kompetentny, i zabawny. Odpowiedz Link Zgłoś