Dodaj do ulubionych

biuro rachunkowe

07.05.08, 11:58
Czy ktos moze mi polecic solidne i z przystepnymi cenami biuro
rachunkowe w Gdansku?
Obserwuj wątek
    • Gość: gorgin Re: biuro rachunkowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.13, 10:37
      Ja chętnie polecę Ci biuro, z którego usługo sam korzystam - www.biurowirtualnewarszawa.pl.
    • darekx0 Re: biuro rachunkowe 29.08.14, 17:48
      Hej, ja na ten moment korzystam z www.businessmind.pl/ - całkiem fajna obsługa, bez problemów, wszystko na czas. Co prawda trzeba się liczyć z kosztami. W dużej mierze zależy jak dużo masz dokumentów w firmie. Jeżeli to jednoosobowa działalność to jednak polecam albo program do rachunkowości albo jakieś biuro internetowe, bo zrobią Ci to taniej, albo nawet za darmo jak w superksiegowa.pl/uslugi-ksiegowe/. Stacjonarnie masz lepszą opiekę księgowej, a internetowo sporo taniej, więc wybór zależy od tego jaką masz firmę.
      • Gość: glorika Re: biuro rachunkowe IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.09.14, 10:11
        Ja korzystam z usług biura www.dpanmar.pl/ sama raczej nie połapałabym się w kwestiach rachunkowych firmy. Tak to mam specjalistów pod ręką i pewność ,że wszystko jest prawidłowo realizowane .
    • siokan Re: biuro rachunkowe 09.09.14, 16:28
      Jest takie biuro w Gdyni, nord.abakus/Anna Sadura/ Tel. /58/ 602 74 97 79.
      • Gość: ŁupieSZ Re: biuro rachunkowe IP: *.dynamic.mm.pl 07.11.17, 23:39
        to było kiedyś. Dzisiaj to tam nawet dobrze deklaracji nie wypełnią, same poprawki. CZAS JEST NIEUBŁAGANY. Co kiedyś było idealne teraz ma cellulit.
    • mowasos Re: biuro rachunkowe 12.04.16, 21:26
      Jest w czym wybierać, ponad 250 biur rachunkowych. Sprawdź oferty tu:
      www.dobre-biuro-rachunkowe.pl/pomorskie/gdansk/
    • aambiwalentny Re: biuro rachunkowe 03.01.17, 09:50
      hmm może u pana Godlewskiego w starterze? ja akurat z niego korzystam i póki co jest bez zarzutu
    • skyfall001 Re: biuro rachunkowe 15.09.17, 06:28
      Hmmm, można jeszcze w internecie poszukać, być może też znajdą się jakieś namiary
    • kortyun Re: biuro rachunkowe 31.01.18, 13:55
      Polecam posłużyć się wyszukiwarką Google, ostatni raz szukałem biura rachunkowego w Gdańsku i posłużyłem się tą metodą.
    • Gość: Księgowy Gdańsk Usługi księgowe Gdańsk IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 02.02.18, 11:54
      Zapraszam do Biura Rachunkowego Macieja Godlewskiego w Gdańsku. Księgowość Gdańsk MG-Finanse działa już od 2005 roku. Przez ten czas nasze usługi docenili klienci z całej Polski. Od samego początku firma jest ściśle związana z Trójmiastem. Jesteśmy nastawieni na wieloletnią współpracę z naszymi klientami. Staramy się budować długofalową relację z każdym klientem, opartą na wzajemnym zaufaniu i wsparciu. Dbamy również o utrzymywanie pozytywnej atmosfery współpracy. Rezultatem naszej pracy są między innymi pozytywne wyniki kontroli podatkowych oraz porządek w dokumentacji. Zapraszamy do współpracy!
      mg-finanse.pl/
    • kamilpl55 Re: biuro rachunkowe 22.02.18, 10:23
      My jesteśmy firmą która prowadzi działalnośc w kilku dużych miastach, i korzystamy usług z biura podatkowego kontolex.pl sprawdź ich
    • Gość: Biuro Rachunkowe G Re: biuro rachunkowe IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 06.03.18, 08:22
      Biuro Rachunkowe Gdańsk MG-Finanse świadczy usługi księgowe w zakresie prowadzenia księgowości, sporządzania zeznań, deklaracji i umów. Obsługuje kadry i płace. Cały nasz zespół dzięki pasji i ciężkiej pracy zapewnia wysoką jakość usług.
      Księgowość nie jest twoją pasją, ale przykrym obowiązkiem, który związany jest z prowadzeniem Twojej firmy? Nadmiar obowiązków powoduje, że nie starcza Ci czasu na zajmowanie się codziennymi obowiązkami związanymi z księgowością? Wybierz biuro rachunkowe Gdańsk MG-Finanse.
      mg-finanse.pl/
    • Gość: Księgowość Gdańsk Biuro Rachunkowe Gdańsk IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 06.03.18, 08:24
      Biuro rachunkowe Gdańsk oferuje swoje usługi księgowe każdej firmie, nawet małym przedsiębiorstwom. Dzięki naszej pomocy bardzo szybko zostaną sporządzone sprawozdania finansowe, zeznania i deklarację podatkowe CIT, PIT i VAT, a także dzięki kompleksowej obsłudze kadrowo-płacowej łatwo i przejrzyście można rozliczyć się z ZUS, Urzędem Skarbowym, jak i z pracownikami.
      mg-finanse.pl/
    • Gość: Łukasz G Re: biuro rachunkowe IP: *.dynamic.chello.pl 14.05.18, 10:14
      Moją księgowość prowadzi Pan Maciej Godlewski z MG-Finanse Gdańsk. Przyznam, że jest to pierwsze biuro rachunkowe, które wywarło na mnie tak ogromne wrażenie. Profesjonalizm i zaangażowanie pracowników są na naprawdę wysokim poziomie, przez co jakość usług jest powalająca. Nie znam drugiego takiego biura. Polecam!
    • instruktortancapaulina Re: biuro rachunkowe 05.09.18, 09:27
      Moją księgowość prowadzi Pan Maciej z MG-Finanse Gdańsk. Jestem ogromnie zadowolona z jego pracy i całego zespołu. Wspólnie zapewniają naprawdę wysoką jakość usług. Pierwszy raz spotykam się z tak profesjonalnym biurem rachunkowym. Szczerze powiem, że nie ma się do czego przyczepić. Polecam!
    • Gość: AgataWójt Re: biuro rachunkowe IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.04.19, 15:08
      Pan Maciej Godlewski to księgowy co ze świecą można takich szukać... Wiem co mówię, bo zanim trafiłam do jego biura rachunkowego MG-Finanse to tułałam się od jednego księgowego do drugiego i zawsze coś było nie po mojej myśli. Albo za długo albo za drogo, albo zero komunikacji ze mną... Niedawno na szczęście koleżanka poleciła mi właśnie Pana Macieja i wszystko wygląda tak jak powinno wyglądać od samego początku. Jestem zachwycona i oby ta współpraca zaowocowała dobrymi rezultatami w mojej firmie :)
    • Gość: Alexx Re: biuro rachunkowe IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 21.05.19, 13:21
      Mogę polecić mojego księgowego Pana Macieja Godlewskiego z Biura Rachunkowego MG-Finanse. Nie mogę powiedzieć złego słowa, bo wszystkie rozliczenia dostaję na czas , kontakt jest bardzo dobry i cena również super. Wszystko na plus. Polecam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka