Dodaj do ulubionych

beaby jogger double

21.03.12, 09:34
Czy któraś z Was jest posiadaczem ego wózka? Jeśli tak to napiszcie proszę jak się go prowadzi, czy jest w miarę lekki, czy dzieci mają dużo miejsca do siedzenia i czy mieści się w większość drzwi?Będę wdzięczna za informacje.
Obserwuj wątek
    • pigula74 Re: beaby jogger double 22.03.12, 20:20
      wiesz co...ja nie mam dokładnie takiego ale tez z tego typu
      dostałam od przyjaciółki ze usa
      jak szukasz wygodnego, zwrotnego, lekkiego wózka który mieści się w prawie każde drzwi, którym bez problemu wjedziesz na każdy krawężnik, którym możesz śmigać po lesie i bez najmniejszego problemu jeździć po plaży w zimie po śniegu - to kup sobie InStep. Polecam. Są sprzedający na allegro co go sprowadzają. Fenomenalne budki , dla każdego dziecka osobno, które są takie ze możesz osłonić dziecko od przodu przed słonkiem i wiatrem...
      wygodny kosz, prosto się składa...
      same plusy, ja nie znajduje minusów tego wózka smile
    • agatikox Re: beaby jogger double 23.03.12, 11:12
      a o który model Ci chodzi? Baby Jogger City Select Double czy Baby Jogger City Mini Double czy Baby Jogger Performance Double czy może inny?
    • 1nova Baby Jogger City Select double 23.03.12, 22:39
      Taki mam. Jesli jestes zainteresowana - napisze cos wiecej. Nova
      ---------------------------------------
      Wazne sa tylko te dni, których jeszcze nie znamy
      Waznych jest kilka tych chwil, tych na które czekamy
      • agmarta2 Re: Baby Jogger City Select double 24.03.12, 06:52
        Dzięki dziewczyny za opinie. Mnie raczej interesuje ten Mini ze względu że jest tańszy ale ten drugi model na większych kołach wydaje mi się bardziej stabilniejszy. Chciałabym żeby dzieci jeździły w nich do ok. 2 lat. Nova jak możesz napisz coś więcej o tym wózku.
        • 1nova Re: Baby Jogger City Select double 24.03.12, 13:23
          City Select jest stabilny, na duzych kolach, dobrze sie prowadzi, zwrotny. Moge porownac do Xlandera XA, bo takiego mialam. Lzejszy od Xlandera, mimo ze podwojny. Ma spore gondole jak na wozek blizniaczy, ale oczywiscie mniejsze niz w pojedynczych wozkach. Akurat u mnie jest tak, ze coreczka jest raczej drobna i gondola spokojnie wystarcza; synek jest dluzszy i teraz (6 miesiecy) ledwie sie miesci w gondoli. Na szczescie zaraz sie zrobi cieplo, dzieci bedzie mozna przeniesc do spacerowek. Ceny gondoli byly relatywnie male, bo maja wspolny stelaz ze spacerowkami - czyli teraz zdejme obicie gondoli i zaloze na ten stelaz spacerowke (nie mowie o samym stelazu wozka, tylko jakby wewnetrzne usztywnienie gondoli/spacerowki). Z gondoli jestem zadowolona, one teoretycznie sa "miekkie", ale na tyle usztywnione, ze spokojnie wystarczaja. W innych wozkach, ktore ogladalam te gondole rzeczywiscie byly calkiem miekkie (takie nosidla). To jest wozek typu "jeden za drugim", wiec dlugi - tego sie balam, ze to bedzie trudne w prowadzeniu, zakretach, wjezdzaniu na kraweznik itp. Ale nawet nie, gondole troche na siebie zachodza gora/dol, wiec wozek i tak jest krotszy niz typowy "jeden za drugim" (np. ABC Zoom). To kwestia wyboru - co wolisz, szerszy wozek i dzieci siedza jeden obok drugiego czy dluzszy i jeden za drugim. Ja wolalam dluzszy, za to taki ktorym wszedzie wjade. Ma duzy kosz na zakupy - ja akurat na zakupy nim nie jezdze, ale wiele tam mozna upchac. Latwo sie sklada, latwo wypina gondole. Szczerze mowiac po zlozeniu jest mniejszy od X-landera. Ma fajne budki, glebokie, mozna dziecko zaslonic. Nauczona doswiadczeniem nie kupowalam juz (tak jak przy X-landerze) zadnych gadzetow - nie mam moskitiery, folii p/deszczowej. Nie wiem co jeszcze napisac, jakbys miala jeszcze pytania to chetnie odpowiem. Nova
          • agmarta2 Re: Baby Jogger City Select double 24.03.12, 19:44
            Ja mówię o wózku spacerowym jeden obok drugiego. Mamy teraz ABC Zoom i dziewczynki jeszcze jeżdżą w gondnolach ale chciałam kupić im spacerówkę jeden obok drugiego żeby wszystko widziały. Pary razy przełożyłam je do spacerówki, żeby zobaczyć jak zaakceptują siedziska kubełkowego i jedna z bliźniaczek tak nie za bardzo chciała siedzieć.
            • 1nova Re: Baby Jogger City Select double 25.03.12, 17:30
              No ale City Select jest jeden za drugim... Nova
              • agmarta2 Re: Baby Jogger City Select double 25.03.12, 19:41
                Faktycznie, bardzo podobna nazwa, mi chodzi o taki wóżek allegro.pl/promocja-baby-jogger-double-wozek-city-mini-duo-i2215084183.html
              • agmarta2 Re: Baby Jogger City Select double 25.03.12, 19:42
                allegro.pl/baby-jogger-double-wozek-city-elite-duo-folia-i2215084200.html albo taki model
                • maja-201 Re: Baby Jogger City Select double 25.03.12, 20:45
                  My mamy właśnie Citi mini double ,przesiedliśmy się z Herqulesa ,a pierwszy spacer to był szok ( tak lekko się szło smile). Elite też mi się podobał nawet bardziej , ale zadecydowała cena no i waga mini waży niecałe 12 kg .Tym bardziej , że nówkę udało mi się kupić na allegro za 800zł .Jeździmy dopiero od tygodnia , ale jak na razie jestem zachwycona . Jeździ się naprawdę super -lekki , zwrotny , budy tak nisko się opuszczają , że nawet parasolki nie trzeba jak świeci słonko . Wszędzie się mieścimy nawet po osiedlowych sklepach bez problemu śmigamy .
                  Mam nadzieję , że w miarę jak chłopaki będą coraz więksi i ciężsi ( obecnie razem ok 15 kg )też będzie tak super .
                  --
                  https://www.suwaczek.pl/cache/248261e4e2.png

https://www.suwaczek.pl/cache/8a2cb8951c.png
                  • agmarta2 Re: Baby Jogger City Select double 26.03.12, 09:11
                    A nie przeszkadza Ci w tym wózku że nie ma regulowanej wysokości rączki?
                    • maja-201 Re: Baby Jogger City Select double 26.03.12, 12:18
                      Jak dla mnie wysokość jest idealna (mam 180 cm wzrostu ) .
                      • ismenia22 Re: Baby Jogger City Select double 20.07.12, 21:55
                        Witam! Chciałam się dowiedzieć w jakim sklepie można zobaczyć ten wózeczek. Najlepiej w Krakowie, Katowicach - okolicach tych miast.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka