Dodaj do ulubionych

Bugaboo Donkey Twin w Poznaniu

27.09.13, 18:02
Czy któraś z mam może wie gdzie można na żywo obejrzeć ten wózeczek w Poznaniu?
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • burberry33 Re: Bugaboo Donkey Twin w Poznaniu 28.09.13, 10:06
      Hej,
      Mi się nie udało zobaczyć w żadnym sklepie...raptem w Starym Browarze widziałam w lecie bobasy w donkeyu. Jeżeli się zdecydujesz na zakup możemy "połączyć siły" i spróbować wynegocjować cenę przy zakupie 2 szt.
      Magda
      • teritom Re: Bugaboo Donkey Twin w Poznaniu 28.09.13, 12:50
        Niestety nie kupię wózka w Polsce, gdyż mój samochód jest w tej chwili prawie wart tyle co ten wózek uncertain Ale...znalazłam brytyjską stronkę, Pan ten ogłasza się też na alegratka i można ten wózek mieć za 3884 z przesyłką z Anglii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jest to troszkę dla mnie podejrzane, ta cena oczywiście. Pan zapewnia, że wszystko z wózkiem jest wporządku, jest nowy i zawiera wszystko co powinien zawierać. Na szczęście mam znajomego, który podjedzie to sprawdzić i nawet przywiezie mi wózek. Chciałam tylko zobaczyć na żywo, czy rzeczywiście jest taki super jak wszyscy zapewniają i czy przede wszystkim wart swojej nie małej ceny.
        To link do stronki:
        babiecare.com/index.php?route=product/product&path=9_15&product_id=85

Szczęśliwa mama Pawełka (13.11.2007)
        fotoforum.gazeta.pl/5,2,teritom.html
        • burberry33 Re: Bugaboo Donkey Twin w Poznaniu 28.09.13, 14:27
          Dzięki za linka...kurcze cena naprawdę atrakcyjna. Kiedy go będziesz sprawdzać/sprowadzać?. Jestem ciekawa czy jest oryginalny...też bym bez zastanowiania kupiła w tej cenie.
          Mi póki co najtaniej udało się uzyskać cenę 5800 PLN z parasolką i jakimś bidonem. Jak czytam opinię ludzi którzy sprzedawali ten wózek jako używany zawsze część elementów była nowa...bo się przetarła...zużyła itp...trochę się boję kupować bez pełnej gwarancji.
          W jaki kolor celujesz?
          • teritom Re: Bugaboo Donkey Twin w Poznaniu 28.09.13, 21:10
            No właśnie, za tę cenę, mam pewne wątpliwości co do oryginalności. Jeżeli się zdecyduję to piaskowy albo czerwony z czarną gondolą. Znajomy w najbliższym czasie wybiera się do tego sklepu i przywiezie na początku listopada jeżeli wózek będzie oryginalny.
    • asia-81 Re: Bugaboo Donkey Twin w Poznaniu 05.12.13, 13:16
      Mam ten wózek od półtora roku. Jestem bardzo zadowolona, bo na ogół sama ładuje dzieci do auta i jeżdżę. Jest lekki i łatwo się wszystko rozkłada. Uważam, że cena jest przesadzona pomimo wszystko. Później śpiwory zimowe do wózka - również cena kosmos. Wadą tego wózeczka jest to że od środka z czasem przecierają się budki - nie wdrażałam się jeszcze czy można to zareklamować.
      • burberry33 Re: Bugaboo Donkey Twin w Poznaniu 05.12.13, 19:53
        Dzięki za opinie. Ja zamówiłam ten wózek tydzień temu bez oglądania na żywo - mam nadzieję, że się nie zawiodę. Gdzieś czytałam na jakimś forum, że przetarcia udało się reklamować. Póki co nie zamówiłam śpiworów na zimę - muszę obejrzeć gondolki na żywo i ewentualnie dokupię. Boję się, że ciepło ubrany dzieciaczek w grubaśnym śpiworku może być za dużo. Jakie masz doświadczenie w tym zakresie?
        • asia-81 Re: Bugaboo Donkey Twin w Poznaniu 06.12.13, 12:34
          Ja zimą jak maluszki jeździły gondolą nie miałam oryginalnych spiworów bugaboo, zamówiłam je dopiero teraz do spacerówek. Wystarczyły mi kombinezony plus kocyk na wierzchu grubszy i ta przykrywka od wózka.
          • burberry33 Re: Bugaboo Donkey Twin w Poznaniu 06.12.13, 13:15
            Dzięki za info. Też tak zakładam, że do spacerówek zamówię....ale dopiero na kolejną zimęsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka