yeanne 12.01.05, 09:50 jesteście za czy przeciw bankowaniu tej krwi? Ja byłam bardzo chętna, ale dowiedziałam się, że taką krew można wykorzystać tylko raz. I teraz zaczynam się mocno wahać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnieszka-wawa Re: krew pępowinowa 12.01.05, 15:43 Moi znajomi podpisaliwłaśnie umow ę Ale mają ogromne wątpliwości Po pierwsze pytają tam po co chcemy to zrobić, bo jeśli tylko po to by wykorzystać krew w przypadku choroby to nie ma to sensu Ogólne sami odradzają ci co biorą pieniądze za to Zupełnie tego nie rozumiem Sama sie waham a propos przy bliźniakach płaci sie razy 2? Odpowiedz Link Zgłoś
yeanne Re: krew pępowinowa 12.01.05, 16:10 nie, przy bliźniakach nie płaci się x 2. Zazwyczaj banki proponują półtorej ceny /czyli jeśli za jedno 2950 to za bliźniaki 4400/, ale za deponowanie krwi ceny są już prawie dwukrotne /czyli ok. 700 zł/. Z jednej strony uważam, że nie należy oszczędzać na takich rzeczach, ale z drugiej słyszę różne opinie. Również takie, że to tylko sposób wyciągania kasy. Odpowiedz Link Zgłoś