Dodaj do ulubionych

Twin Cerox - problem z duoliftami

01.11.05, 13:39
Witam,

Czy są może na tym forum użytkownicy wóżków Emmaljunga Twin Cerox? Szukam
pomocy w sprawie duoliftów (wkłądów dla niemowlaków). Nie barszo wiem, czy
dobrze je założyłem. Wydaje mi się, że są trochę za ciasne... może ktoś
podzieli się swoimi dopświadczeniami w tej sprawie?

Pozdrawiam

Fiodi
Tata Kubusia i Maciusia wink
Obserwuj wątek
    • janka19 Re: Twin Cerox - problem z duoliftami 01.11.05, 17:58
      Ja mam ten wózek.A o co dokładnie chodzi ?
      • rybcia30 Re: Twin Cerox - problem z duoliftami 02.11.05, 09:53
        Mom zdaniem ne są za ciasne, ale moje córki urodziły się pod koniec marca i
        używałąm ich na wiosnę i leżały lekko ubrane, więc było im tam po prostu
        przytulnie, ale jeśli masz na myśli czas obecny, że musisz dzieci ubrać w
        kombinezon, to pewnie, że mogą sięwydawać przyciasne, ale dla noworodków to
        dobrze, - potraktujcie tę ciasnotę jak becikowanie, lepiej śpią, ne mogą
        wierzgać rączkami i nóżkami, szybciej sięuspokoją. No, to jest moje zdanie. Ja
        swoich gondolek używałąm do ukończenia przez moje córki 4,5 miesiąca. Wtedy już
        zamontowałam spacerówkę. Teraz jeżdżą w niej na podniesionym pierwszym poziomie,
        a czasem jak wrzeszczą to wyżej. I wtedy już oglądają śiwat, ale moje jum mają
        7,5 m-ca.
        POzdrawiam- wózio super na wertepy- cały czas jeżdże nim z nimi do lasu, po
        różnych dziurach i jest git. Prowadzisięświetnie- będziecie zadowoleni. Jedyny
        minus to brak oddzielnego siedziska- dotykają się, budzą wzajemnie, ale nic to-
        da się z tym wytrzymać. Najwyżej kupię dwa oddzielne wózki.
        Pozdrawiam.
        • mamamilka Re: Twin Cerox - problem z duoliftami 02.11.05, 21:12
          My użytkujemy ten wózek juz trzeci miesiąc. Rzeczywiście, tak jak pisze rybcia -
          gdy dzieci sa cieplej ubrane, gondolki jakby nagle robią się za ciasne,
          mniejsze. Poza tym jednak dzieciaczki także rosna. Nawet nie chcę myslec, co
          bedzie, gdy ubiorę je w zimowe kombinezony...Teraz jeszcze ubieraja sie w
          polarki, a juz jest ciasnawo i bywa, że się kreca niezadowolone. Ale ja
          zdecydowalam, że jak bedzie rzeczywiście ciasno to juz zima beda jezdzic bez
          gondolek, a w spacerówce płasko rozłożenej. Zakupiłam po to kompleciki z
          polarku tzn. poduszeczka i kółderka, no i na to pokrowiec.
          Pytanie : czy Wam także budka tak opada przy jeżdzie zwłaszcza po nierównym??
          Dla mnie jest to jedyna wada tego wózka. Poza tym jest super 9choć zawsze
          mógłby byc lżejszy hi hi).
          • janka19 Re: Twin Cerox - problem z duoliftami 02.11.05, 21:27
            Opada, opada sad
            Lżejszy faktycznie mógłby być.
            Kosz też niezbyt duży i kiepsko się do niego dostać.
            • fiodi Re: Twin Cerox - problem z duoliftami 03.11.05, 21:41
              Dzięki za informacje. Zastanawiałem się, czy jakoś źle je zakładam, czy one
              faktycznie tak ciasno wchodzą w spacerówkę. Instrukcja do wózka nieco mnie
              rozczarowała, a instrukcja do duoliftów nie pokazuje montażu do Twina.
              W tej chwili chłopaki mają miesiąc i ubierane są w kombinezony (oczywiście
              jeszcze za duże). Mam wrażenie, że wchodzą na wcisk, a wyjmować trzeba je
              ciągnąc za kaptur. Co do budki - jeszcze nie mogę się wypowiedzieć, ale ciężki
              jest jak cholerawink

Pozdrawiam

Fiodi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka