Dodaj do ulubionych

Mam problem,jak się zabezpieczyć?

17.08.03, 17:24
Kiedy leżę krzyżem na zimnej posadzce,strasznie twardnieją mi sutki i
póżniej przez cały dzień sterczą pod habitem co bardzo podnieca resztę
sióstr,odbieraja to jako sygnał przywołujący i napastują mnie cieleśnie mimo
mojego sprzeciwu.Co zrobić jak zabezpieczyć piersi przed zimną posadzką?
Jestem ubrana normalnie biustonosz,koszulka i na to habit,czym ocieplić moje
dwa kożlątka?
Obserwuj wątek
    • matka_joanna_od_aniolow Re: Mam problem,jak się zabezpieczyć? 17.08.03, 21:57
      Przepraszam za drastyczny temat ,ale jest dla mnie ważny.Postanowiłam wzorem
      kobiet japońskich owijać się bandażem elastycznym,on dobrze osłania,ale czy to
      nie wpłynie na wygląd moich piersi?no i jeszcze brak przepływu powietrza,boje
      się ,że skóra może sie odparzyć?sama nie wiem co mam robić?
    • Gość: zzz Re: Mam problem,jak się zabezpieczyć? IP: *.tarchomin.waw.pl / 192.168.1.* 17.08.03, 23:34
      hm, mysle ze powinnas przespac sie z ksieciuniem (zawsze rano)gwarantuje ze
      przez reszte dnia beda obwisle chocby nie wiem co(spuscisz z nich napiecie jak
      z baloników)
      zzz
      • matka_joanna_od_aniolow Re: Mam problem,jak się zabezpieczyć? 17.08.03, 23:38
        ooooo myślisz,że to pomoże?na chłód od posadzki też?
        • Gość: zzz Re: Mam problem,jak się zabezpieczyć? IP: *.tarchomin.waw.pl / 192.168.1.* 17.08.03, 23:41
          a nie powinnas teraz grzecznie spac w swojej celi?jest juz późno siostrzyczko
          • matka_joanna_od_aniolow Re: Mam problem,jak się zabezpieczyć? 17.08.03, 23:43
            Przedemną upojna noc,przemyciłam do celi marchewk z naszego ogrodu , ach i
            będe sobie w trakcie wyobrażała księdza Michała.
            • Gość: zzz Re: Mam problem,jak się zabezpieczyć? IP: *.tarchomin.waw.pl / 192.168.1.* 17.08.03, 23:45
              polecam pożądnego ogóra, beda lepsze doznania
              • matka_joanna_od_aniolow Re: Mam problem,jak się zabezpieczyć? 17.08.03, 23:47
                Nie wszystko co wielkie sprawia przyjemność,al próbowałam kiedys z cukinią
                było nieżle,Boże jestem grzesznicą.
                • Gość: zzz Re: Mam problem,jak się zabezpieczyć? IP: *.tarchomin.waw.pl / 192.168.1.* 17.08.03, 23:50
                  zmów koronke i błagaj o zbawienie swojej grzesznej duszy
                  • matka_joanna_od_aniolow Re: Mam problem,jak się zabezpieczyć? 17.08.03, 23:56
                    Zmówię różaniec część bolesną:P
                    • alternativa Re: Mam problem,jak się zabezpieczyć? 18.08.03, 20:25
                      no nie teraz to przesadzilas
                      nie przekraczaj granicy dobrego smaku
                      • matka_joanna_od_aniolow Re: Mam problem,jak się zabezpieczyć? 18.08.03, 22:40
                        Dlaczego uważasz,że przesadziłam to wszystko to codzienność która nas otacza i
                        sama wiesz,że w życiu jest różnie to , że moje jest trochę inne,kiedy
                        decydowałam się,że takie będzie były to tylko wyobrażenia i niestety okazały
                        się nieprawdziwe.Nie opisuję drastycznych rzeczy żeby was nie urazić,może
                        kiedyś kiedy się lepiej poznamy.Teraz piszę o codzienności i marzeniach i
                        wyrażnie oddzielam jedno od drugiego.Pozdrawiam Was wszystkie.
    • Gość: hueh Re: Mam problem,jak się zabezpieczyć? IP: 213.25.150.* 20.08.03, 01:00
      Pozdrawiam siostre ;) grunt to have fun ;> a inni siech sie bulwersuja ;P ;)
      • matka_joanna_od_aniolow Re: Mam problem,jak się zabezpieczyć? 20.08.03, 01:05
        Dzięki bracie miło wiedziec , że jest ktoś ,kto nie potępia :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka