Dodaj do ulubionych

Do kiedy codzienna kąpiel??

03.01.06, 16:48
Mam właśnie take małe pytanko do jakiego wieku kąpałyście codziennie swoje
maleństwa??

Pozdrawiam
Asia

www.gosiaigabi.bobasy.pl
Obserwuj wątek
    • justinka2 Re: Do kiedy codzienna kąpiel?? 03.01.06, 18:39
      witaj,
      do kiedy codzienna kompiel? chyba już do końca.... życiasmile
      • zeb1 Re: Do kiedy codzienna kąpiel?? 03.01.06, 19:38
        Codziennie kapałam do 10 miesiąca. Teraz kapie co drugi dzien, a w dzien kiedy
        nie ma kapieli pzecieram ciałko chusteczkami nawilzonymi.
        • grzalka Re: Do kiedy codzienna kąpiel?? 03.01.06, 20:04
          u mnie to raczej pytanie powinno brzmieć- od kiedy codzienna kapiel

ja chłopaków kąpałam co drugi dzień przez pierwsze pół roku, potem Alka
          codziennie, a Antosia co drugi, a nawet co trzeci (zalecenie alergologa) a
          gdzieś tak od 9-tego codziennie obu i jak na razie przy tym trwamy, bo kapiel to
          największa frajda smile
    • muzyczka6 Re: Do kiedy codzienna kąpiel?? 03.01.06, 20:01
      zgadzam się z Justinką - chyba cały czas!!! Moje chłopaki tak lubią kąpiel i
      jest to tak ważny element codziennego rytuału, że nie wyobrażam sobie inaczej
      wieczoru, Wigilia to czy Sylwester na przyklad.... no chyba że dopiero, jak
      blizniaki będą miały po kilkanaście lat i nie będą potrzebowały mamusi przy
      kąpieli, hehe....
    • twin2003 Re: Do kiedy codzienna kąpiel?? 04.01.06, 14:34
      MOje maluchy skończyły już 2 lata i nie było dnia abym ich nie wykąpała. Dla
      mnie nie ma do kiedy ... do końca życia. Dziecko poci się tak samo jak każdy
      inny człowiek, dla nich kąpiel to codzienny niezbędnik jak mycie zębów.
    • husasia Re: Do kiedy codzienna kąpiel?? 05.01.06, 08:43
      Tak jak pisały dziewczyny - do końca życia smile. Mąż kąpie Kasię, ja Wojtka -
      wszystko szybko i sprawnie a dzieci wiedzą czego się spodziewać wieczorem.
      • gacek39 Re: Do kiedy codzienna kąpiel?? 06.01.06, 17:42
        Jestem juz po trzydziestce i kąpie się codziennie ( biorę prysznic ),nie sądzę,
        aby to miało się zmienić. Dziewczynki będziemy kąpać codziennie do czasu, kiedy
        same zaczną się kąpać, a to jeszcze trochę potrwa.
        • neomia Re: Do kiedy codzienna kąpiel?? 06.01.06, 18:14
          My też kąpiemy maluchy (27 mc) codziennie, ale od 10 mc razem w jednej wannie -
          kiedys się wzbraniała, ale tak jest wygodniej. Każde z Miśków zaanektowało
          swój koniec wanny i jest super. A jaka zabawa? Oblewanie wodą, chlapanie, picie
          wody .....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka