gacek39 14.01.06, 13:34 Chciałabym jakoś uczcić moją mamę, która bardzo mi pomaga przy dzieciach, pieniążków nie chce (rozumiem)-będzie to jej pierwszy dzień Babci. Macie jakiś pomysł jak to uczcić? Niebanalny prezent? Niekoniecznie coś z apteki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
husasia Re: Dzień babci 14.01.06, 14:15 My w tamtym roku daliśmy babciom naszych dzieci albumy ze zdjęciami szkrabów - bardzo się to babciom spodobało. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.julka Re: Dzień babci 14.01.06, 14:31 fajnym pomyslem jest tez kalendarz ze zdjeciami dzieciaczków Odpowiedz Link Zgłoś
anula9910 Re: Dzień babci 14.01.06, 19:32 Kubek z nadrukowanym zdjęciem maluchów. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiab21 Re: Dzień babci 14.01.06, 22:53 Jakieś namiary jak zamówić taki kalendarz?Pomysł bardzo fajny. Odpowiedz Link Zgłoś
grzalka Re: Dzień babci 15.01.06, 14:37 www.allegro.pl/show_item.php?item=81203616 Odpowiedz Link Zgłoś
buanitka Re: Dzień babci 16.01.06, 12:25 Kalendarz ze zdjęciem dziecka (jeszcze można zdążyć zrobić) www.republika.pl/buanitka2006 Odpowiedz Link Zgłoś
rundawid Re: Dzień babci 16.01.06, 12:42 Zobaczcie sobie ta strone www.fotojoker.pl/sub.php?kid=12 można cos wybrac - nie tylko kalendarz a ich salony są w całej Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
gacek39 Re: Dzień babci 16.01.06, 13:42 Dziękuję wszystkim za pomysły. Wszystkie są super, wybrałam na razie album ze zdjęciami, a kalendarz babcia dostanie za rok . Odpowiedz Link Zgłoś
agam_m Re: Dzień babci 17.01.06, 10:09 Moi rodzice też obchodzą w tym roku pierwszy raz Dzień Babci i Dziadka (nie zapomnijcie o Dziadkach!!!). Najpierw myślałam właśnie o takim kalendarzu, ale ostatecznie stanęło na ... LAURCE, bo przecież dzieci właśnie malują laurki. Dzieci mają po 9M, więc same tego nie zrobią, ale swój znaczący udział będą jednak miały. Bo...ja zrobiłam w PhotoSuite (tam też można zrobić kalendarz, albo collage)pierwszą stronę laurki w postaci zdjęcia maluchów w ramce w serduszka i z napisem, mój mąż to wydrukował na fajnym sztywnym papierze, a na drugiej stornie maluszki (z pomocą rodziców) odcisną farbą swoje łapki. Myślę, że prezent powinien się bardzo spodobać, bo jest tam również udział dzieciaczków. Odpowiedz Link Zgłoś
aglask Re: Dzień babci 17.01.06, 15:11 Ja w zeszłym roku również zrobiłam laurkę ze zdjęciami moich brzdąców. Umiejściłam na niej zdjęcia maluchów z każdego miesiąca życia. Dziadkowie byli zachwyceni. W tym roku nie mam pomysłu na prezent, więc chyba wyślę kartki zakupione w sklepie, a w przyszłym roku mam nadzieję, że maluchy już same zrobią laurki. Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia65 Re: Dzień babci 17.01.06, 23:33 Witaj, Ja bym sie troche wysilila i ofiarowala babci kompozycje oprawiona w ramke. Na duzym bristolu zdjecia Twoich pociech a pod spodem odciski malutkich raczek i malutkich nozek. Specjalne farbki mozna kupic w sklepach dzieciecych, po odcisnieciu bardzo latwo schodza. Pozdrawiam serdecznie, Karolcia z Natalka, Zosia i Krysia Odpowiedz Link Zgłoś