donata72 07.05.06, 11:39 wlasnie zaczelam 25tc i nasze chlopaki mam wrazenie ze wogole niespia tylko szaleja w brzuchy wypinaja sie az robia sie takie gule kopia jest to niesamowite uczucie i moje pytanie czy wy tez tak mialyscie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mathiola Re: ruchy dzieci!!! 07.05.06, 11:44 To jestes szczesliwa bo moje ruszaja sie jak na moj gust za malo i ciagle musze sie wsluchiwac w siebie, czy wszystko w porzadku z nimi, szczegolnie z jednym, ktory potrafi poruszyc sie zaledwie kilka razy na dobe... Odpowiedz Link Zgłoś
donata72 Re: ruchy dzieci!!! 07.05.06, 11:47 a ja sie juz wystraszylam i zadzwonilam do gina czy to normalne ze tak szaleja Odpowiedz Link Zgłoś
anna_sla Re: ruchy dzieci!!! 07.05.06, 21:34 Ja jestem w 22 tygodniu ciąży i bajtki szaleją mi całymi dniami od jakiegoś tygodnia.. robią mi stereo ;P I to najczęściej jedno w górę, drugie w dół brzucha, a wcześniej kopały na zmianę, rzadko razem.. Odpowiedz Link Zgłoś
sayeth Re: ruchy dzieci!!! 07.05.06, 21:37 Moje diewcyny ruszaja sie caly czas, jak nie jedna to druga, najczesciej obie na raz, sporadycznie mam chwile odpoczynku Jestem w 30 tc i trwa to juz od 16 tygodnia ciazy Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: ruchy dzieci!!! 09.05.06, 21:40 A moje albo nie ruszaja sie wcale, albo rusza sie tylko jedno, a drugie siedzi cicho caly dzien i doprowadza mnie do rozpaczy... I kiedy juz, juz chce leciec do lekarza, to on daje znac, ze wszystko w porzadku, tylko tak sobie cichutko siedzi... Zreszta - pisalam juz o tym. A dzisiaj znowu sie martwie, bo znowu caly dzien bylo strasznie cicho i spokojnie, teraz dopiero, kiedy sobie podjadlam, troche sie zaczely ruszac Odpowiedz Link Zgłoś