Dodaj do ulubionych

stres i strach...

IP: *.* 13.09.02, 20:26
witam tu dominikawiecie, co?w przyszłym tygodniu mam dwa egzaminy z kampanii wrześniowej na studiach. boję się jak cholera, co oczywiście czują moje kochane szkrabeczki - michałek i mikołajek. rozładowanie tego napięcia to bardzo trudne zadanie. mogłabym powiedzieć :czeka mnie chwila próby....mam prośbę - trzymajcie za mnie kciukismile a wiem, że jest co trzymać.z góry dziękuję - dominika
Obserwuj wątek
    • Gość: XXL Re: stres i strach... IP: *.* 13.09.02, 21:58
      Dominiko też tak miałam w czerwcu- egzamin z psychologii rozwojowej...Do tej pory nie wiem jak to zrobiłam, ale zdałam na piątkę.To był ostatni i najbardziej cieszyły się dzieci bo dopiero wtedy zaczęły się dla nich wakacje.Mamy bliźniaków są twarde i dają sobie zawsze radę.Ty też sobie poradzisz... wiem...Mija
    • Gość: Cytrynka Re: stres i strach... IP: *.* 13.09.02, 22:03
      Hej DominikaGłowa do góry. Nie martw się, będzie dobrze, ja w każdym razie trzymam kciuka (jednego mam juz zarezewowanego dla pewnej broniącej się za kilka dni emamy)smilePozdrawiamCytrynka
    • Gość: monik111 Re: stres i strach... IP: *.* 14.09.02, 13:15
      dajesz sobie rade z blizniakami a z jakimś tam egzaminem sobie nie dasz ? ;) wierzymy w ciebie i trzymamy kciuki
      • Gość: domini23 Re: stres i strach... IP: *.* 14.09.02, 13:41
        dziękuję za wsparcie.od razu mi raźniej :))szkoda,że to nie egzaminy z kąpieli i przewijania, tylko z instalacji sanitarnychsmile)jakby co to zabiorę ze sobą zdjęcia...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka