Dodaj do ulubionych

Trojaczki - pierwsze ZDJECIA

IP: *.* 20.11.02, 22:56
WitamDzisiaj podczas odwiedzin udalo mi sie skorzystac z kameryi nagrac kilka minut z czego wydobylem kilka zdjec, ktore mozecie zobaczyc wchodzac na strone http://www.kolej.pl/serwis mozecie zobaczyc poprawione dane zgodnie z kartka z narodzin, a nie tym co przekazal lekarz na szybcika :)) i bezposredni link do zdjec maluchow.Mam nadzieje ze nie namieszalem, ale nadal jestem pod wrazeniem dnia wczorajszego.Z pozdrowieniami PiotrekP.s. Nie wysylam bezposredniego linku bo jest dlugi i sie lamal nie tak jak powinien.
Obserwuj wątek
    • Gość: Cytrynka Re: Trojaczki - pierwsze ZDJECIA IP: *.* 20.11.02, 23:15
      Hej PiotrkuMacie przepiękne dzieciaczki. Życzę Wam, aby maluchy zdrowo rosły i rozwijały się. Wam także życzę dużo zdrówka i radości z pociech. Cytrynka i prawie siedemnastotygodniowy maluszek w brzuszku
    • Gość: sylwiakrol Re: Trojaczki - pierwsze ZDJECIA IP: *.* 21.11.02, 09:25
      Śliczniutkie bobaski!!!Ogromne gratulacje!Życzę Wam by dzieciaczki szybko nabrały sił żebyście mogli być już wszyscy w domku.Życzenia także dla mamusi szybkiego powrotu do zdrowia!
    • Gość: kasienkkaa Re: Trojaczki - pierwsze ZDJECIA IP: *.* 21.11.02, 10:00
      cudowne dzieci !!!! jeszcze raz wszystkiego NAJ dla waszej piateczki!!!!! Kasienka
    • Gość: ulcik Re: Trojaczki - pierwsze ZDJECIA IP: *.* 21.11.02, 10:52
      śliczności !!!!!!!!!raz jeszcze GRATULUJĘ !!!ulcik
    • Gość: 2004 Re: Trojaczki - pierwsze ZDJĘCIA IP: *.* 21.11.02, 11:19
      Ojej jakie CUDEŃKA!!! :love: :love: :love:Dużo zdrówka i radości całej Waszej Rodzince!!!Pozdrawiamy!!!-Iwona + Julcia i Zuzik
    • Gość: kasiaz Re: Trojaczki - pierwsze ZDJECIA IP: *.* 21.11.02, 11:35
      Gratuluje potrojnego szczescia ! Dzieci cudowne, na serio, bez falszywej kurtuazji. Zycze Wam duzo szczescia, sily i wytrwalosci. Piszcie jak Wam idzie...Kasia (mama Maksia 20.03.2002)
    • Gość: Sebastian_T Re: Trojaczki - pierwsze ZDJECIA IP: *.* 21.11.02, 14:52
      no co ja moge powiedziec... sliczne dzieciaczki :-)gratuluje:hello:S.
      • Gość: monik111 Re: Trojaczki - pierwsze ZDJECIA IP: *.* 25.11.02, 09:14
        naprawde są przepiękne!!!!!!!!!nic dodać nic ująć
    • Gość: kamila_mlak Re: Trojaczki - Nowe ZDJECIA IP: *.* 24.11.02, 21:55
      Witam,Napisze kilka zdan co sie dzieje i naszych trojaczkow. Ola juz leży w wózeczku czyli inkubator juz za nią. Jutro bedzie mogła spędzać wiecej czasu w mamą. Julia jeszcze sie wygrzewa w inkubatorku, ale najszybciej przybiera na wadze, po krótkim okresie gdy gramy uciekały. Dominik dzisiaj leżakuje pod niebieską lampka w okularkach walcząc z lekką żółtaczką fizjologiczną. Ogólnie czują się dobrze i dzisiaj pierwszy raz słyszałem jak płaczą. Pani nie chciała dać jeść to się denerwowały :)Jak chcecie zerknąc na kilka zdjęć z dzisiejszej wizyt, to zdjecia dodane sa do poprzednich.P.S. Oczywiscie jeszcze kilka zdan o szczesliwej Mamie :)Czuje sie dobrze, chociaż jeszcze oslabiona. Ciecie goi sie b.ladnie, musze przyznac ze ladniutko zszyli mi zone, szew jak kosmetyczny.Z pozdrowieniami Piotrek, tatus :)
      • Gość: AaniaM Re: Trojaczki - Nowe ZDJECIA IP: *.* 26.11.02, 14:54
        MAcie trzy wspaniałe dzidziusie: małe dzieła sztuki,a Dominik jaki przystojniak, szkoda że za młody dla mojej Justynki.Gratulujemy i pozdrawiamy nowych Wrocławiani co tu dużo mówić, życzymy dużo sił rodzicom.AaniaM z Justynką
    • Gość: ewa2 Re: Trojaczki - pierwsze ZDJECIA IP: *.* 25.11.02, 21:49
      Gratulacje,Gratulacje Gratulacje. Życze wytrwałości i cierpliwości x3.Śliczne maluchy, po kim maja takie czupryny?Ewa
    • Gość: misie_pysie Re: Trojaczki - pierwsze ZDJECIA IP: *.* 26.11.02, 03:08
      PIĘKNE MALUSZKI !!!Mam nadzieję, że strona ze zdjęciami będzie często uaktualniana :)Niech rosną zdrowo!Jutynka
      • Gość: kamila_mlak Re: Trojaczki - pierwsze ZDJECIA IP: *.* 03.12.02, 20:42
        Witam. Bedziemy na pewno aktualizowac zdjecia. Planujemy zrobic odrebna strone o naszych dzieciaczkach, o ile czasu starczy hiii. Pozdrawiam szczesliwy tatus - Piotr.
    • Gość: LARA Re: Trojaczki - pierwsze ZDJECIA IP: *.* 27.11.02, 18:09
      Śliczne kruszynki! Niech się zdrowo chowają!!!!!!!!
      • Gość: kamila_mlak Re: Trojaczki - pierwsze ZDJECIA IP: *.* 05.12.02, 20:48
        Dzis jest ten wyjatkowy dzien poniewaz nasze TRZY kruszynki sa juz w domku. Przed nami pierwsza noc w domu z tatusiem. Dominik jest jakis niespokojny - ropieje mu oczko to pewnie dlatego, a dziewczyny spokojnie spia. Ja po miesiecznym pobycie w szpitalu czuje sie troszke oslabiona,ale powoli dojde do siebie. Pozdrawiam Kamila z przejetym tatusiem :) i kruszynkami.
        • Gość: Agnieszka_J Re: Trojaczki - pierwsze ZDJECIA IP: *.* 05.12.02, 22:48
          Hej Kamila, życzę Wam dobrej nocy, chociaż przeszedł mnie dreszczyk, jak ją sobie wyobraziłam. Jestem strasznie ciekawa, jak wygląda życie z trojaczkami - jak będziecie mieć troszkę czasu, napiszcie. Oby były spokojniutkie...I Wy naprawdę radzicie sobie tylko w dwójkę?Pozdrawiam, AgnieszkaJ(mama Julki i Weroniki)
          • Gość: kamila_mlak Re: Trojaczki - pierwsze ZDJECIA IP: *.* 12.12.02, 18:21
            Witam witam. Tak my naprawde radzimy sobie tylko w dwojke i tak jak pisalam maz idzie do pracy a ja zostaje sama z babelkami :), no moja mama przychodzi do mnie przed praca przynosi obiadek hiii pomaga jak moze. Moje dzieciaczki dobrze wiedza, ze mamausia jest cale popoludnie sama i sa bardzo grzeczne, gorzej jest w nocy. Dominikowi oczko sie samo zagoilo -naszczecie. Dzieci karmione sa sztucznie jak dla mnie karmienie piersia trojaczkow jest nie mozliwe. Dziekuje wszystkim za gratulacje i cieplutko pozdrawiam.
            • Gość: AgaJot Re: Trojaczki - pierwsze ZDJECIA IP: *.* 18.12.02, 12:07
              Cześć Kamila! Jestem mamą juz sześciomiesięcznych trojaczków! Kuba, Łukaszek i Michałek trzymają się nieźle i serdecznie pozdrawiają twoje dzieciaczki. Moi chłopcy na początku byli bardzo grzeczni. Przez pierwsze 2 miesiące budzili się co około 5 godzin. Trochę czasu zajmowało nam karmienie piersią. Następnie była faza jedzenia co około 3 godziny także w nocy no i wtedy miałam przegwizdane, bo jak nakarmiłam trzeciego to spałam 20 minut i już budził się znowu ten pierwszy. Teraz tylko jednego synka karmię piersią, reszta flachą lub łyżeczką /obiadki i deserki/. Od około trzech tygodni moje dzieci zasypiają około 21.00 i budza się około 5 rano, tak że super. Czasami oczywiście jak zgłaszają chęć dostają papu także w nocy. Trzymajcie się! Agnieszka
              • Gość: altro1 Re: Trojaczki - pierwsze ZDJECIA IP: *.* 18.12.02, 16:03
                Witam!Przypadkowo przeczytałam Twój post Agnieszko i wciąż nie mogę wyjść z podziwu!!! Karmić piersią Trójkę Maluchów no, no... Ciekawa jestem jak udało Ci się to zorganizować, co robiłaś gdy karmiłaś jednego, a drugi (trzeci) np. płakał? Czy ktoś ci pomagał? Napisz co u Ciebie i dzieciaczków. Jak tam prezentu dla wielkiej Trójki?aga P.S. Jeśli mas ochotę pisz na priva.
                • Gość: AgaJot Re: Trojaczki - pierwsze ZDJECIA IP: *.* 21.12.02, 18:03
                  Cześć! Karmiłam po kolei. Niestety zdarzało się, że następny w kolejce płakał. Teraz karmię jednego, reszta za leniwa. Moim pokarmem karmiłam 3 miesiące, przy czym dla najmniejszego synka odciągałam pokarm bo niestety był bardzo długo w szpitalu. Wesołych Świąt. Agnieszka
        • Gość: kasienkkaa Re: Trojaczki - pierwsze ZDJECIA IP: *.* 06.12.02, 10:47
          Kamilo, ciesze sie razem z wami, ze juz jestescie w domu! w miare mozliwosci oszczedzaj sie! jak dzieci spai to ty tez, choc chyba bedzie to trudne. w kazdym badz razie zycze ci bys jak najwiecej wypoczywala, bo to dla was wszystkich wazne. i duuuuuuuuuzo zdrowka !!! jesli zas chodzi o ropiejace oczko, to jesli karmisz maluszki piersia , sprobuj zakropic to oczko twoim wlasnym mlekiem. pomaga w 100 % !!! jeszcze raz wszystkiego dobrego w nowej sytuacji ! Kasienka, ciezarna z blizniakami :-) :-)
    • Gość: AgnieszkaLO Re: Trojaczki - pierwsze ZDJECIA IP: *.* 11.12.02, 15:27
      Fajne dzieciaczki ! :benetton:Dużo radości. Piszcie jak sobie radzicie!Pa Ag
      • Gość: Monika25 Re: Trojaczki - pierwsze ZDJECIA IP: *.* 11.12.02, 23:17
        Spóżnione, ale szczere gratulacje dla szczęśliwych rodziców i ucałowania dla Maluszków - Monika z rodzinąPS jak mijają pierwsze dni w domu, udaje Wam się spać?
    • Gość: polahollanek Re: Trojaczki - pierwsze ZDJECIA IP: *.* 19.12.02, 19:50
      boze, jakie one sa slodkie! gratuluje z calego serca, takie szczescie!
    • Gość: kamila_mlak Re: Trojaczki - pierwsze ZDJECIA IP: *.* 27.12.02, 16:46
      Powiesilismy kolejne zdjecia naszych dzieciaczkow na w/w stronie. W najblizszych dniach postaramy sie dodac jeszcze kilka i moze zrobic wreszcie do nich stronke z opisem :)Zasadnicze pytanie to kiedy znajdziemy na to czas. Musze przyznac ze dbaja one o nasz wolny czas :).Z pozdroowieniami Kamila i Piotroraz Aleksandra, Dominik i Julia
      • Gość: polahollanek Re: Trojaczki - pierwsze ZDJECIA IP: *.* 27.12.02, 17:58
        sama slodycz :bounce:az trudno uwierzyc, ze juz sa takie duze! nareszcie w domku co? kamilo czy zaglada ktos do ciebie? czy pomaga ci ktos?badz dzielna ty szczesciaro! :lol: za jednym razem taka rodzinka wam wyszla! wszystkich serdecznie pozdrawiam, zdrowka zdrowka i jeszcze raz zdrowka!pola (21 miesieczny adas i 22 tyg. biedronki w brzuszku)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka