Dodaj do ulubionych

a to ciekawe!

IP: *.* 13.01.03, 13:11
Nie wiem, czy widzieliście ostatni numer Mamo to ja. Jest tam troszeczkę informacji o bliźniakach. :-) Polecają oni swoją stronę polki.pl. A tam czytamy: "Urodzenie bliźniąt zawsze wzbudzało emocje. W wielu kulturach bliźnięta są czczone jako dar boski. W Afryce Zachodniej i na Haiti uważano je za nadludzkie istoty z jedną wspólną duszą, które należy wielbić, ale i których trzeba się obawiać."No wielbic to ja może moich bąbli nie będę, ale są one niewątpliwie darem boskim! :love:AsiaT
Obserwuj wątek
    • Gość: kasienkkaa Re: a to ciekawe! IP: *.* 13.01.03, 19:50
      do mnie jeszcze nie doszedl nowy numer Mamo to ja, ale poczytam na pewno.masz racje, blizniaki to dar bozy ! ja czuje sie wyrozniona tym szczesciem, ze nosze pod sercem dwa zycia :-) pozdrawiam Kasienka
    • Gość: Agnieszka_J Re: a to ciekawe! IP: *.* 13.01.03, 23:39
      Ojej, to u moich się zgadza, że są to nadludzkie istoty, których normalna zwyczajna mama jak ja nie może okiełznąć, owszem, wielbię je , a obawiać się ich trzeba, z pewnością i to nie tylko ludzie, ale każde żyjące stworzenie -rybki, kotki, pieski itp. AgnieszkaJ z Julką i Weroniką
    • Gość: asia_t Re: a to ciekawe! - kolejna ciekawostka IP: *.* 14.01.03, 13:46
      Na Onecie znalazłam ciekawostkę kolejną! "Ciekawostki PAP, JP /2003-01-14 06:03:00 Urodziła bliźniaki różnych ojcówChorwacka studentka urodziła w siódmym miesiącu ciąży bliźniaki, z których każdy ma innego ojca, co wykazały badania DNA, podał dziennik "Jutarnji Listla".Po urodzeniu chłopców matka wystąpiła o ustalenie ojcostwa. Gdy okazało się, że wskazany przez nią mężczyzna jest ojcem tylko jednego z dzieci, przeprowadzono dodatkowe badania i znaleziono drugiego ojca.Obydwaj zgodzili się płacić po połowie alimenty, lecz tylko jeden z nich odwiedza regularnie syna, natomiast drugi odmawia wszelkich kontaktów zarówno z matką, jak i z dzieckiem."asiaT
      • Gość: majkaII Re: a to ciekawe! - kolejna ciekawostka IP: *.* 14.01.03, 21:27
        o rany, jak to mozliwe??? zaszla w ciaze bedac w ciazy?? z drugiej strony niezla laska...tak uzywac zycia! hehe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka