Dodaj do ulubionych

Do AsiT i nie tylko

IP: *.* 15.01.03, 19:11
Dziękuję Asiu za pamięć. Na spotkaniu oczywiście będę i to z dziećmi jeżeli będą zdrowe. Nie odzywałam się dawno bo nie czułam się dobrze. Obecnie jest już lepiej. Jeszcze czasami wymiotuje, ale przynajmniej nie mam mdłości przez cały dzień tak jak przez ostatnie 3 miesiące. Niestety zaczęły się bule głowy. Bardzo silne długie. Na domiar złego już zaczynam nie mieścić się w ogrodniczki ciążowe w których przechodziłam dwie poprzednie ciąże. Nie mogę się najeść bo brzuch ugniata na żołądek. To dopiero początek 5 miesiąca. Niewiem co będzie dalej!!?
Obserwuj wątek
    • Gość: asia_t Od AsiT - o spotkaniu Klubu Blizniakow IP: *.* 16.01.03, 10:04
      Ewa, ciesze sie, ze wybieracie sie na spotkanie. Dla niedoinformowanych przypominam, że spotkanie odbędzie się w tę niedzielę na Białobrzeskiej 19, godz. 11.30-12.00 (początek, nie długość trwania :lol: )PozdrowionkaasiaT
      • Gość: majkaII Re: Od AsiT - o spotkaniu Klubu Blizniakow IP: *.* 16.01.03, 12:59
        jejku jaka szkoda ze mieszkam tak daleko.....ale bede laczys sie z Wami telepatycznie...pozdrowienia, majkaII

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka