Dodaj do ulubionych

Urodziłam

IP: *.* 30.03.03, 17:24
W ostarnim dniu 39 tyg. ciąży urodziłam przez cc chłopczyka 3200 g i dziewczynkę 2870g. Oba szkraby zdrowe 10 pkt Apgar.Całuję i końćzę bo już płacząasia.w
Obserwuj wątek
    • Gość: Baś Re: Urodziłam IP: *.* 30.03.03, 18:14
      Super!! :bounce: Gratulacje!! Ale duże te Twoje dzieciaczki!! Niech Wam rosną zdrowo i nie płaczą.Powodzenia!! :hot:Asia! Dawaj zdjęcia!!BasiaI tym sposobem moje panny przestały być najmłodszymi bliźniakami na forum
    • Gość: izolda Re: Urodziłam IP: *.* 30.03.03, 18:16
      Gratulujeee! Buziaczki dla maluszkow i zyczenia szybkiego powrotu do formy dla mamusi. Pozdrowka Iza
      • Gość: Monika25 Re: Urodziłam IP: *.* 30.03.03, 20:44
        Gratulacje :hello: dla szczęśliwych Rodziców i ucałowania dla MaluszkówMonika z rodziną
    • Gość: asia_t Re: Urodziłam IP: *.* 31.03.03, 09:56
      JUHU!! :bounce: :hot: Gratulacje!!!! strasznie się cieszę! Dawaj do mnie fotki, od razu umieścimy! Życze dużo mleczka, przespanych nocek i spokoju. :-)asiaT
    • Gość: dorota1 Re: Urodziłam IP: *.* 31.03.03, 11:56
      Czesc i czolem i pozdrowienia dla Ciebie i Twoich dwoch wcale nie takich malych maluchow!!! Gratulacje!
    • Gość: AgaJot Re: Urodziłam IP: *.* 31.03.03, 14:34
      Rewelacja! Co za giganty!!! :) :) !!! Wspaniale! Wszystkiego dobrego i gratulacje! Agnieszka
    • Gość: majkaII Re: Urodziłam IP: *.* 31.03.03, 21:56
      Gratulacje i buziaki od moich chlopakow! majkaII
      • Gość: kamila_mlak Re: Urodziłam IP: *.* 01.04.03, 13:47
        :hot: :hot: :hot: Gratulujemy i pozdrawiamy szczesliwych Rodzicow,a dla maluszkow slemy usciski. Kamila z mezem i :hot: :hot: :hot: Trojaczkami (Aleksandra,Dominikiem i Julcia )
    • ada262 Re: Urodziłam 12.04.03, 11:26
      gratuluje z calego serca jestem rowniez mama blizniat urodzilam dwoch chlopcow
      w 41tyg ciazy lukas wazyl 3445kg a lars 2985kg obaj dostali po 10pkt porod byl
      naturalny maz byl ze mna 3polozne i lekarz miedzy chlopcami jest pol godziny
      roznicy pozdrawiam i powodzenia ci zycze ada
    • kalewi Re: Urodziłam 18.04.03, 12:21
      Asiu, ja mam spozniony zaplon, ale gratuluje z calego
      serca!!!!!!!!!!!!!!!! sliczna waga twoich dzieciaczkow
      smile dzielna jestes, ze tyle kiloskow dzwigalas w brzuchu smile
      jeszcze raz gratulujemy serdecznie wam wszystkim! badzcie
      zdrowi !
    • relanga Re: Urodziłam 19.04.03, 07:43
      Gratuluję bardzo! Nie dość ze urodziłaś w terminie to jeszcze takie dorodne
      Maluchy! Całej rodzince życzymy zdrowia.
      Renata Gabrysia i Krzyś (20.11.2002)
    • ewa.2 Re: Urodziłam 21.04.03, 10:03
      Gratylacje. Życzymy dużo szczęścia i mało płaczu, dużo uśmiechów i dużo snu.
      Ewa mama 6-cio letniego Kuby i 3 letniego Dominika i oczekujących urodzin
      bliźników.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka