Dodaj do ulubionych

Implast spider-szerokość???

02.03.07, 21:23
Witam
przymierzam się do wózka choc jeszcze wcześnie, ale lepiej wiedzieć między
czym
wybierać.
Mam pytanie czy IMPLAST SPIDER zmieści się w drzwi w bloku??? Na razie
jeszcze
zostaniemy w bloku więc zalezy mi żebym w mieszkaniu nie musiala go skladać
za
każdym razem. Moje drzwi mają szerokość 80cm, a wózek niby 79cm, ale czy to
jest realny wymiar z kólkami itp???
Proszę o odp posiadaczki takiego wózka.
Ewentualnie podanie alternatywy dla niego... ale zdecydowanie nie chce wózka
jeden za drugim
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • namad1 Re: Implast spider-szerokość??? 02.03.07, 21:43
      Spoko, zmiesci się zmieści, ja mieszkam w bloku i w drzwi 80 wchodzi,co prawda na styk, trzeba troche pomanewrować, a i nastaw się,ze drzwi bedziesz miała troche zjechane, w szczególności jak są drewniane, z tego samego powodu stelaż wózka też się trochę rysuje. A masz zamiar kupować nowy wózeczek czy z drugiej ręki ? Jakby co, to ja przymierzam się do sprzedazy.
      • eloa Re: Implast spider-szerokość??? 02.03.07, 21:55
        Ja jestem zainteresowana kupnem tego wózka,może byc używany. Prosze o kontakt
        na eloa@gazeta.pl. Interesuje mnie stan wózka, kolor itp.i chętnie pooglądam
        zdjęcia.
        • szarlota1 Re: Implast spider-szerokość??? 03.03.07, 11:57
          Kaka,
          ja tez jestem zainteresowana tym wozkiem. Chyba przypadl mi do gustu. Mam
          nadzieje ze nie bedzie zbyt wywrotny. Niedlugo chce podjechac do sklepu, zeby
          dokladnie go obejrzec na zywo.
          • izakun Re: Implast spider-szerokość??? 03.03.07, 13:33
            Miesci sie w 80cm drzwi, ale tak jak ktos pisal, trzeba troszke nim
            pomanewrowac, w czym pomoga na pewno przednie zwrotne kolka. Co do wywrotnosci,
            to raczej jest stabilny, tylko trzeba umiec nim jezdzic smile To w koncu jakby
            trojkolowiec. Ja swojego implsta poki co nie zamienilabym na zaden inny wozek,
            ale na jesieni na pewno bede go sprzedawac, bo dziewczynki beda juz za duze i
            chce kupic lzejsza spacerowke. Pozdrawiam.
          • kaka154 Re: Implast spider-szerokość??? 03.03.07, 15:13
            Szarlota
            Jak go zobaczysz w realu daj mi znać jakie masz wrażenia. Ja znalazlam jeszcze
            kilka w tym typie ale są szersze, ok 85cm, i wtedy bym go musiala za każdym
            razem skladać, więc ten jest jedyny, który wejdzie w drzwi, a siedzienia są na
            szerokość.
            Wybieram się do Wroclawia za tydzień może tez mi sie uda go znależć żeby
            obejrzeć.
            Pozdrawiam
            • madzonga00 Re: Implast spider-szerokość??? 06.03.07, 10:01
              Życze powodzenia w znalezieniu go we Wrocławiu. Mi się nie udało i kupowałam w
              ciemno przez internet; mam go miesiąc i jestem z niego b. zadowolona.
              • kaka154 Re: Implast spider-szerokość??? 06.03.07, 12:07
                Madzonga to mnie nie pocieszylaś... pewnie skończe też na zakupie przez
                internetsad((
      • ania999967 Re: Implast spider-szerokość??? 03.03.07, 17:20
        Hej!
        Ja równiez jestem zainteresowana kupnem wózka, który Ty posiadasz.Przyślij mi
        zdjęcia i napisz jaka cena. Pozdrawiam Ania
        Mój e-mail: aniarucinska@poczta.onet.pl
        • szarlota1 Re: Implast spider-szerokość??? 03.03.07, 20:44
          Ja rowniez bede zainteresowana zakupem tego wozeczka, ale dopiero w okolicach
          czerwca-lipca. Chetnie obejrze zdjecia i spytam o cene. Moj e-mail:
          szarlota1@gazeta.pl.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka