magdalen79 02.04.07, 16:10 dziewczyny, czy któraś z Was wie coś na temat tego wózka - może nawet ktoś go kupił, jestem ciekawa Waszych opinii, wózek nie jest tani - ale podobno dobry dla bliźniaków - nawet dla noworodków ???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izek26 Re: wózek I COO ???? 02.04.07, 17:03 moze i wiemy ale dokładniej,jaki wózek? Odpowiedz Link Zgłoś
ania61 Re: wózek I COO ???? 02.04.07, 17:10 Ogladaliśmy ten wózek bardzo dokładnie w sklepie. Fajny, ładnie wygląda, rewelacyjnie sie składa, mało miejsca w bagażniku zajmuje i jest bardzo lekki. Jedyne co nam sie nie podobało to, iż dziecko z tyłu w pozycji siedzacej fotelika nie ma prawie miejca na nóżki. Odległość miedzy fotelikami jest zancznie mniejsza niż w Peg Perego. Wózek jest stosunkowo krótki, więc zrobino to kosztem odległości.Ja bym nie chciała być pasażerem z tyłu, bo widziałabym tylko bude przedniego fotelika i pewnie zaklinowałabym szybko nogi. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiapal Re: wózek I COO ???? 03.04.07, 10:32 ja kiedys jechalam samochodem z maluchami i zobaczylam kobiete z super wozkiem zawrocilam, zatrzymalam sie i obejrzalam wozek to byl platon duo super sie prowadzi z dziecmi, bardzo lekko i zwrotnie (teraz niestety nie mozna juz kupic na tym stelarzu) bylismy w sklepie obejrzec ale na tych stelarzach co teraz mozna kupic jest bardzo malo miejsca dla dziecka siedzacego z tylu po rozlozeniu przedniego siedzenia drugie tez trzeba polozyc a i tak scisk straszny Odpowiedz Link Zgłoś