juliette79 24.04.07, 14:48 witam!!!! czy zaglądają tutaj mamy bliźniąt,trojaczków z Krakowa???ila nas jest drogie Mamy??? wita mama prawie 5 letnich (ale to zleciałooooo ;d) bliźniat-Kacperka i Karolinki pozdrawiam wszytskie forumowe bliźnięta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bialybez1 Re: Bliźnięta ---->KRAKÓW 24.04.07, 16:08 Hej, jako pierwsze meldują się 10-miesięczne rodowite Krakowianki Julka i Emilka Pozdrawiamy naszych miastowych i bliźniaczych krajan baaardzo serdecznie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yvone1 Re: Bliźnięta ---->KRAKÓW 24.04.07, 17:26 hej, mam 7-miesięczne bliźniaczki, jesteśmy z Krakowa. Jak wychodzę z nimi na spacerki to spotykam sporo mam podwójnych Odpowiedz Link Zgłoś
iwoku Re: Bliźnięta ---->KRAKÓW 24.04.07, 19:37 Pozdrowienia od Emilki i Jasia (lat 2,5)!!! Odpowiedz Link Zgłoś
niux3 Re: Bliźnięta ---->KRAKÓW 24.04.07, 21:05 Witamy, Aleksandra i Jakub (2 lata) rodowici Krakowianie. Odpowiedz Link Zgłoś
agiq Re: Bliźnięta ---->KRAKÓW 25.04.07, 19:19 i ja z 7-miesiecznymi pannami! yvone1 gdzie mieszkacie? bo widze ze mamy dzieciaczki w tym samym wieku. Ja na spacerze spotykam jeszcze 3 letnich Igora i Weronike, pozdrawiam jak czytaja i chlopców koło 8 miesiecy ale nie nawiązalismy kontaktu Odpowiedz Link Zgłoś
yvone1 do agiq 26.04.07, 17:26 mieszkamy na Czyżynach, koło Parku Lotników, a Wy? napisz jak rozwijają się Twoje dziewczynki. Moje urodziły się spore (jak na bliźniaki) natomiast teraz to raczej chudzinki -7100 i 7800. Sa teraz na etapie pełzania i przygotowywania się do raczkowania - takie śmieszne bujanie sie do przodu i tyłu na czworakach.O siadaniu na razie nie mam mowy.Aha, i mają na imię Ula i Ela. Pozdrawiamy! Odpowiedz Link Zgłoś
agata.30 Re: Bliźnięta ---->KRAKÓW 26.04.07, 10:01 jestem szczęśliwą mamusią 7 tygodnowych bliziaków Wiktorka i Jgorka.Pozdrawiamy. Odpowiedz Link Zgłoś
elamska Re: Bliźnięta ---->KRAKÓW 27.04.07, 13:17 Tu mama blizniaczek Dominiki i Tereni (8 miesiecznych) z os. Kliny. pozdrawiam! Ela Odpowiedz Link Zgłoś