Dodaj do ulubionych

Bliźnięta ---->KRAKÓW

24.04.07, 14:48
witam!!!! czy zaglądają tutaj mamy bliźniąt,trojaczków z Krakowa???ila nas jest drogie Mamy???
wita mama prawie 5 letnich (ale to zleciałooooo ;d) bliźniat-Kacperka i Karolinki smile
pozdrawiam wszytskie forumowe bliźnięta
Obserwuj wątek
    • bialybez1 Re: Bliźnięta ---->KRAKÓW 24.04.07, 16:08
      Hej,
      jako pierwsze meldują się 10-miesięczne rodowite Krakowianki Julka smile i Emilka smile
      Pozdrawiamy naszych miastowych i bliźniaczych krajan baaardzo serdecznie!!!
      • yvone1 Re: Bliźnięta ---->KRAKÓW 24.04.07, 17:26
        hej, mam 7-miesięczne bliźniaczki, jesteśmy z Krakowa. Jak wychodzę z nimi na
        spacerki to spotykam sporo mam podwójnychwink
        • iwoku Re: Bliźnięta ---->KRAKÓW 24.04.07, 19:37
          Pozdrowienia od Emilki i Jasia (lat 2,5)!!!
          • niux3 Re: Bliźnięta ---->KRAKÓW 24.04.07, 21:05
            Witamy, Aleksandra i Jakub (2 lata) rodowici Krakowianie.
            • agiq Re: Bliźnięta ---->KRAKÓW 25.04.07, 19:19
              i ja z 7-miesiecznymi pannami! yvone1 gdzie mieszkacie? bo widze ze mamy
              dzieciaczki w tym samym wieku.
              Ja na spacerze spotykam jeszcze 3 letnich Igora i Weronike, pozdrawiam jak
              czytaja smile i chlopców koło 8 miesiecy ale nie nawiązalismy kontaktu sad
              • yvone1 do agiq 26.04.07, 17:26
                mieszkamy na Czyżynach, koło Parku Lotników, a Wy? napisz jak rozwijają się
                Twoje dziewczynki. Moje urodziły się spore (jak na bliźniaki) natomiast teraz to
                raczej chudzinki -7100 i 7800. Sa teraz na etapie pełzania i przygotowywania się
                do raczkowania - takie śmieszne bujanie sie do przodu i tyłu na czworakach.O
                siadaniu na razie nie mam mowy.Aha, i mają na imię Ula i Ela. Pozdrawiamy!
                • agiq Re: do yvone1 27.04.07, 08:41
                  napisałam na priv.
      • agata.30 Re: Bliźnięta ---->KRAKÓW 26.04.07, 10:01
        jestem szczęśliwą mamusią 7 tygodnowych bliziaków Wiktorka i Jgorka.Pozdrawiamy.
    • elamska Re: Bliźnięta ---->KRAKÓW 27.04.07, 13:17
      Tu mama blizniaczek Dominiki i Tereni (8 miesiecznych) z os. Kliny.
      pozdrawiam!
      Ela

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka