Dodaj do ulubionych

Do użytkowników wózka JANE

22.06.07, 11:29
Witajcie serdecznie
Mam zapytanie w związku z wózkiem Jane,a dokładnie w temacie wad i zalet.W
tej chwili używamy Implasta Spidera ale chłopcy kończą niedługo 7 m-cy więc
robi się ciasno odrobinkę.Jak przyjdzie chłodniej ,założymy kurtki to już
totala porażka będzie.Noszę się z zamiarem zakupu właśnie Jane,ponieważ
zależy mi na pompowanych kołach iu koniecznie jeden za drugim , a ten takie
taki właśnie jest,ale co dalej? Koszt spory a o wózku mało słyszałam.Będę
wdzięczna za informację.

On jest piękny.Prawda?

pozdrawiamy
Obserwuj wątek
    • aggy80 Re: Do użytkowników wózka JANE 22.06.07, 12:02
      jest sliczny ale ja sie nie zdecydowalam bo troche maly i nie rozklada sie na plasko a moje maluchy mimo 8 miesiecy wciaz prawie natychmiast w wozku zasypiaja i tu swietnie sprawdza peg perego ktory rozklada sie na plasko i dzieci wygodnie spia. ale jane i tak bardzo mi sie podoba, na pocieszenie mam foteliki samoch. ktore pasuja do jane...

pozdrawiam
      aga
      • 100ania Re: Do użytkowników wózka JANE 22.06.07, 13:04
        Podbijam temacik (znów dostanę po uszach od moderatorów??? big_grinDD) bo jestem osobiście zainteresowana. Dopiero co prawda gdzieś koło listopada, jak chłopcy będą mieli rok, ale zawsze trzeba poznać za i przeciw.
        • wegen17 Re: Do użytkowników wózka JANE 22.06.07, 13:22
          Myślałam że ponieważ producent w standardzie oferuje uchwyty do fotelików to
          isnieje opcja zamontowania każdych,a propos - jak z tymi fotelikami jest?mam te
          od 0 m-ca,do kiedy w nich wozić maluszki,a potem kolejne to chyba i tak się nie
          mocuje na stelażach-kompletnie sie nie orientuję?
          Wracając do Jane,czyli to oznacza że plecki sie nie rozkładają?do jakiej
          pozycji maksymalnie,bo moje też lubią pospać na dwórku,jestem zdziwiona,za taka
          kasę?
          POZDRAWIAM
    • zuzana5 Re: Do użytkowników wózka JANE 23.06.07, 07:29
      my mamy jane powertwin i ja jestem zachwycona tym wózkiem, chłopaki maja 6
      miesięcy i jeżdżą w fotelikach chicco zamontowanych na spacerówce, wózek
      prowadzi się leciutko jest bardzo zwrotny, lekki i łatwo się składa
      natomiast jedno siedzenie nie rozłada się na płasko i chyba jest jednak dosyć
      wąski, więc nie wiem czy nadal nie będzie wam ciasno wink
      może idźcie do sklepu i się przymierzcie
      ale ogólnie to bardzo polecam
      • 100ania Re: Do użytkowników wózka JANE 27.06.07, 09:13
        zuzana5 napisz ile szerokosci wewnetrznej maja siedziska w Jane (sorki za brak polskich liter, ale cos sie porabalo z klawiatura)
      • 100ania Re: Do użytkowników wózka JANE 28.06.07, 09:59
        zuzana5 napisała:

> my mamy jane powertwin i ja jestem zachwycona tym wózkiem, chłopaki maja 6
        > miesięcy i jeżdżą w fotelikach chicco zamontowanych na spacerówce

Zuzana napisz jaki model fotelików chicco montujesz na Jane.
        • zuzana5 Re: Do użytkowników wózka JANE 01.07.07, 16:47
          sorki ale jeszcze nie zmierzyłam,
          co do fotelików to montujemy chicco auto fix 0-13 kg, wymysliliśmy własny
          sposób montażu za pomocą rzepów, po prostu stawiam foteliki (bez bazy) na wózku
          i mocuję za pomoca rzepów do rurek stelaża
          • 100ania Re: Do użytkowników wózka JANE 02.07.07, 07:44
            Ogladałm zdjęcia dzieciaczków w Jane i mam wrażenie, że maluch z tyłu jest strasznie ściśnięty. Chyba musimy przemyśleć jeszcze tą kwestię.
    • aditi_00 Re: Do użytkowników wózka JANE 27.06.07, 10:21
      Użytkujemy wózek już ponad rok i dalej jestem zachwycona smile

Przednie siedzisko faktcznie ma niewielki kat pochylenia ale z czasem jak dzieci
      rosna to juz nie ma takiego znaczenia. Wozek jest super zwrotny, prowadzi sie
      jedna reka. Miejsca maja duzo - nawet w kombinezonach zimowych mialy. Sklada i
      rozklada sie latwo a po zlozeniu ma niewielkie rozmiary. Na poczatku trzeba sie
      jedynie przyzwyczaic do prowadzenia trojkolowca - ale to nastepuje bardzo szybko
      smile Polecam !
      • joannanb Re: Do użytkowników wózka JANE 27.06.07, 10:30
        Ja uzywam Jane od 1,5 roku i polecam.Moje baki maja 2,5 roku i nie jest im
        ciasno! Poszukajcie na forum o jego plusach i minusach,ja sama wypowiadalam sie
        juz na ten temat kilka razy. Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka