cytrusowa 08.08.07, 17:10 czy ktoras z was ma ten wozek i moze cos powiedziec? www.peg.de/katalog/details.php?art=23 namierzam sie na kupno, zreszta nie widze w necie nic lepszego w typie spaerowek... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
100ania Re: PegPerego Aria Twin 09.08.07, 09:13 Cytrusia, ja kilka tygodni temu kupiłam taki używany na allegro. Muszę ci powiedzieć, że mimo malutkich kółeczek prowadzi się zdumiewająco dobrze. Co prawda mam obawy, że jak chłopcy będą ważyć więcej, to nie będzie tak fajnie. Jest rzeczywuście leciutki, po złożeniu wchodzi mi do bagażnika corsy. Łatwo się składa i rozkłada. Oparcia regulowane są na paskach. Podejrzewam, że na zimę się nie będzie nadawał, bo siedzonka są wąskie i żaden śpiworek tam się nie zmieści. Jak chcesz więcej wiedzieć to pytaj o szczegóły. Odpowiedz Link Zgłoś
100ania Re: PegPerego Aria Twin 09.08.07, 09:32 A, jeszcze - po rozłożeniu na płasko oparć można spokojnie dostać się do kosza na zakupy i jak na tak mały wózek jest spory (kosz). Gdybyś się nie zdecydowała na ten konkretnie wózek, to szukaj takiego, który nie bedzie miał dodatkowej pary kółek pośrodku. Jak idę z tym wózkiem, to przynajmnie nie kopię w środkowe kółeczko Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa Re: PegPerego Aria Twin 09.08.07, 12:34 no wlasnie patrzylam miedzy innymi na te kolka, czy sa posrodku czy nie, na oparcia tez. no ale ja wlasnie planuje go nabyc na jesien, czyli na zime tez. a skoro mowisz ze bedzie chlopcom ciadno, to planujesz inny??? ja na ten sie decyduje z paru wzgledow: lekkosc, rozklaane oparcie, uchwyty na kubki i te poleczki z przodu. palak do prowadzenia w calosci a nie durne raczki. pozostale dostepne to albo kloce po nascie kilo, albo typowe parasolki - a moje male jeszcze nie siedza, poza tym chyba drobne sa....wazna po mniej wiecej 8kg Odpowiedz Link Zgłoś
100ania Re: PegPerego Aria Twin 09.08.07, 14:28 No niestety na zimowe spacery zostajemy chwilowo prz Implaście Spiderze. Też bedzie im ciasnawo, ale jakoś przeżyjemy. Peg Perego używam teraz na spacerki kiedy jest ciepło i oczywiście zawsze, kiedy jadę gdzieś sama z dziećmi (i w zasadzie w tym celu go kupiłam). Jako całoroczny i jedyny wózek obawiam się, że się nie sprawdzi. Odpowiedz Link Zgłoś
bajma4 Re: PegPerego Aria Twin 17.08.07, 22:24 Jesli chcecie uzywac jednego wózka przez cały rok ,nie kupujcie takiego z małymi kółeczkami.Zimą wyjechałam na spacer z moimi 18 miesięcznymi bliźniakami .Kółeczka zaryły się w śnieg wózek pękł i złożył się razem z dziecmi.Przeżyłam horror/ było już ciemno i w dodatku na odludziu/Jeśli jeden wózek ,to tylko z dużymi kółkami.Chyba że chodzicie ścieżkami ,które zawsze są odśnieżone Odpowiedz Link Zgłoś