bartosowa 27.08.07, 16:48 Ponieważ wielkimi krokami zbliżają się drugie urodzinki moich córeczek rodzina zarzuciła mnie pytaniami co dziewczynki chca dostać? Podrzućcie jakies pomysły, zabawkowe najlepiej, bo ciuszki wolę im kupować sama. Dziękuję z góry Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anna_sla Re: Prezent dla dwulatek 27.08.07, 17:25 to zależy co ich interesuje i jak postępują z zabawkami, bo np. moja córcia od małego nie wpychała żadnych zabawek, ani ich drobnych elementów do buzi (tylko paprochy ;P). Dlatego w wieku 1,5 roku dostała już swoje pierwsze drewniane puzzle, a na 2-gie urodziny dostała autka dla lalek, domek dla lalek, mebelki i domek dla siebie www.photoblog.pl/annas/1900003 Odpowiedz Link Zgłoś
okularniczka Re: Prezent dla dwulatek 27.08.07, 17:54 Ostatnio kupowałam na prezent dla siostrzenicy- ciastolinę z taką jakby maszynką do wyciskania- zabawa była przednia- dziecko zadowolone a Rodzice szczęśliwi bo mają chwilę spokoju Odpowiedz Link Zgłoś
blizniaki14 Re: Prezent dla dwulatek 27.08.07, 20:34 znikopis, wózek dla lalek, zestawy little people Fisher price przykładowy zestaw www.allegro.pl/item227484672_fisher_price_little_people_parada_przyjaciol.html,rowerki?? a może klocki duplo np. www.allegro.pl/item228670834_lego_duplo_4826_ksiezniczka_na_pikniku_nowosc.html pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mamaigiiemilki Re: Prezent dla dwulatek 27.08.07, 23:05 kuchnia + zestaw naczyn, garnkow, itp. wozek/kolyska dla lalek puzzle cos do rys.-tablica+kreda, znikopis Odpowiedz Link Zgłoś
rena78 Re: Prezent dla dwulatek 28.08.07, 09:40 www.allegro.pl/item229454649_super_prezent_hiszpanska_duza_ladna_kuchnia.html Odpowiedz Link Zgłoś
mamaigiiemilki Re: Prezent dla dwulatek 28.08.07, 13:14 ta kuchnia na pewno sie spodoba!u nas to ostatnio hit; a ode mnie rada- sprawdz czy ta nastawke u gory da sie zdejmowac- moje bawia sie ta kuchnia razem i koniecznie chcialy ta nastawke zdjac, nie wiem moze ona zaslaniala im siostre?takze u nas jest ona zdjeta i czeka sobie spokojnie w szafie)) Odpowiedz Link Zgłoś