mika324 21.09.07, 13:22 Dziewczyny jestem prawie 32 tygodniu i zaczyna mnie pobolewać podbrzusze z lewej strony,czy to niestety może być początek zbliżającego się porodu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamaigiiemilki Re: jakie objawy 21.09.07, 13:39 szczerze mowiac, to na takie pytanie powinnien odpowiedziec Ci lekarz- bo to moze oznaczac dokladnie wszystko lub nicpozdrawiam i zycze jeszcze paru tyg. z brzuszkiem Odpowiedz Link Zgłoś
100ania Re: jakie objawy 21.09.07, 13:40 niekoniecznie, ale trochę za mało napisałaś. czy czujesz ciągły ból, czy łapie cię tylko chwilami, czy w każdej pozycji, czy w jakiejś określonej, czy towarzyszy temu jakieś twardnienie brzucha? Odpowiedz Link Zgłoś
mika324 Re: jakie objawy 21.09.07, 14:04 ciągły ból,a właściwie trochę taki jak przy miesiączce, bez twardnienia brzucha i to z jednej strony lewej.Tak naprawdę rozpoczał się od poniedziałku gdy zaczełam brać antybiotyk na bakterię, którą złapałam.wiem, że najpewniejszą wyrocznią jest lekarz ,ale chciałam zasięgnąc rady z waszych doświadczeń. Odpowiedz Link Zgłoś
pysia05 Re: jakie objawy 21.09.07, 15:16 Witam przyszłe mamy! Sprzedaje mnóstwo ciuszków po swoich bliźniakach. Wszystkie ciuszki są bardzo zadbane:śpioszki, kaftaniki, pajacyki oraz body) Wiem ile tych ciuszków było mi potrzeba a w sklepach wszystko takie drogie, my musimy w końcu kupowac razy dwa. Jesli jesteście zainteresowane podaje linka www.allegro.pl/item245988503_ciuszki_dla_blizniakow_i_nie_tylko_ponad_50_szt.html Pozdrawiam i życzę zdrówka Odpowiedz Link Zgłoś