Dodaj do ulubionych

Kolcraft contours options tandem

25.10.07, 11:09
witam dziewczyny. Czy ktos widziąl na zywo lub ma ten wózek??? dośc
ciekawie wygląda , ale nie wiem jak z uzytkowaniem
www.allegro.pl/item258074976_kolcraft_contours_options_tandem_
wysylka_gratis.html
czekan na wasze odpowiedzi wink)))

dodam ze dla dzieci juz siedzących (8 m-cy)
Obserwuj wątek
    • pracujacamama Re: Kolcraft contours options tandem 25.10.07, 11:10
      www.allegro.pl/item258074976_kolcraft_contours_options_tandem_wysylka_gratis.html

• 100ania Re: Kolcraft contours options tandem 25.10.07, 11:11
      było już kilka wątków na ten temat, ale nikt raczej ci nie pomoże, bo do tej pory nie było osoby, która widziała to cudo na żywo
    • blizniaki14 Re: Kolcraft contours options tandem 25.10.07, 11:39
      Ja nad nim myślałam smile
      Moja koleżanka go ma dla dwójki dzieci z małą różnicą wieku, bardzo go sobie
      chwali i mnie zachęca. cena przystępna i wózeczek OK smile
      pzdr
      • pracujacamama Re: Kolcraft contours options tandem 25.10.07, 11:57
        aukcja.onet.pl/show_item.php?item=258756877
        rozważam jeszcze ten wózek

kurcze, sama nie wiem jaki lepszy. Jeden za drógim czy obok siebie.
        hmmmmm

bliźniaki14 - a widzialas go na zywo????
        • ewbert Re: Kolcraft contours options tandem 25.10.07, 12:08
          tez sie zastanawiam nad tym wózkiem,
          mamy teraz jeden obok drugiego - polskiej firmy i nie jestem
          zadowolona
          a dziewczynki mają juz 4,5 miesiąca roi im sie ciasno
          mam nadzieje ze ten wózek bedzie mobilniejszy jeden obok drugiego
          totaki "taran"
          • pracujacamama Re: Kolcraft contours options tandem 25.10.07, 12:18
            napisałam do 2 osób które zakupiły ten wózek na allegro, jak mi
            odpiszą to oczyście przekaże Wam ich opinie.
        • blizniaki14 Re: Kolcraft contours options tandem 25.10.07, 12:54
          niestety nie, koleżanka mieszka w Gorzowie Wlk. ale bardzo go sobie chwali...hmmm...
          ja zostaję przy Mothercare,bo jest dla nas super,ale jakby dzieci dostały
          większą kasę na roczek od dziadków, to może im kupię drugi i zostawię w Ustroniu
          żeby nie musieć wozić
          • tusia21 Re: Kolcraft contours options tandem 25.10.07, 14:42
            Jakoś nie mam zaufania żeby taki tani wózek był solidny. Może sie
            mylę. Ja chyba jednak kupię mutsy jak 100aniasmile
            • 100ania Re: Kolcraft contours options tandem 25.10.07, 14:51
              jeżeli chodzi o Graco, to używałam pojedynczej spacerówki i mówię NIGDY WIĘCEJ GRACO!!! Kółka były rozklekotane i piszczące już po kilku spacerach, a po kilku miesiącach złamała nam się rączka.

Wózek jeden za drugim jest mi koniecznie potrzebny, bo chłopaki przez cały spacer się biją sad
              W wózku bliźniaczym (jak dla mnie oczywiście) podstawą są duże i najlepiej pompowane (mogą być jeszcze gumowo-piankowe) koła. Po PP Aria już wiem, że małe kółeczka to max. do 10-tego m-ca zycia dzieci, potem robi się po prostu ciężko.

A jak tylko przyjdzie do mnie siedzisko (stelaż odbieram dzisiaj) to oczywiście wypróbujemy i zamieszczę swoją opinię smile))
              • pracujacamama Re: Kolcraft contours options tandem 25.10.07, 15:16
                images.google.pl/imgres?
                imgurl=trus.imageg.net/graphics/product_images/pTRU1-
                3583949reg.jpg&imgrefurl=www.toysrus.com/product/index.jsp%
                3FproductId%
                3D2646209&h=220&w=220&sz=16&hl=pl&start=7&tbnid=0fV_v7HUvE6g0M:&tbnh=
                107&tbnw=107&prev=/images%3Fq%3DKOLCRAFT%2BCONTOURS%2BOPTIONS%
                2BTANDEM%26gbv%3D2%26ndsp%3D20%26svnum%3D10%26hl%3Dpl%26sa%3DN

same pozytywne opinie wink))
                • pracujacamama Re: Kolcraft contours options tandem 25.10.07, 15:20
                  images.google.pl/imgres?
                  imgurl=trus.imageg.net/graphics/product_images/pTRU1-
                  3583949reg.jpg&imgrefurl=www.toysrus.com/product/index.jsp%
                  3FproductId%
                  3D2646209&h=220&w=220&sz=16&hl=pl&start=7&tbnid=0fV_v7HUvE6g0M:&tbnh=
                  107&tbnw=107&prev=/images%3Fq%3DKOLCRAFT%2BCONTOURS%2BOPTIONS%
                  2BTANDEM%26gbv%3D2%26ndsp%3D20%26svnum%3D10%26hl%3Dpl%26sa%3DN

• pracujacamama Re: Kolcraft contours options tandem 25.10.07, 15:21
                    link nie działacrying
                    • pracujacamama link 25.10.07, 15:22
                      www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2646209
                      poczytajcie opinie
                      • tusia21 szerokość siedziska 25.10.07, 16:13
                        Wiecie jaka jest?
                        • pracujacamama Re: szerokość siedziska 25.10.07, 16:17
                          gdzieś na stronie wyczytałam że w okolicach 35 cm
                          • pracujacamama Re: szerokość siedziska 25.10.07, 16:37
                            www.amazon.com/gp/product/customer-images/B000J2DQPA/ref=cm_ciu_pdp_images_0/103-1540237-8851809?
                            ie=UTF8&s=baby-products&index=0#gallery

fotki, zobacz Tusiu, duże te siedziska
            • blizniaki14 tusiu 25.10.07, 18:37
              jak sama dobrze wiesz nasz Mothercare w Anglii to też taniocha, tylko w Polsce
              sztucznie ceny zawyżają.
              Oglądałam ten mutsy, jak dla mnie mało stabilny wygląda. Wolę wózek typowo
              bliźniaczy. A tamten to wózek pojedynczy z możliwością dołączenia drugiego
              siedziska.sad
              a poza tym ja i tak najczęściej jeździć będę mothercarem bo jest rewelacyjny smile
              • 100ania blizniaki14 25.10.07, 19:49
                to nie jest możliwość dołączenia drugiego siedziska, tylko specjalnie zrobione podwójne siedzisko na jednej szynie montowane w miejsce pojedynczego siedziska na stelażu od zwykłego, pojedynczego wózka

konstrukcja jest stabilna - przymierzyliśmy dzieci w sklepie i nic się złego nie działo.
                • blizniaki14 Re: blizniaki14 25.10.07, 20:00
                  Mnie to jednak jakoś nie przekonuję. NO każdy woli coś innego. Oczywiście życzę
                  wam żeby się dobrze wam jeździło, jak dla mnie ten wózek nie jest najpewniejszy.
                  Poza tym ja wolę ten K. bo ma dużą możliwość ustawienia siedzeń.
                  A na razie nie narzekam na Mothercare wink
                  pzdr
                  • 100ania Re: blizniaki14 25.10.07, 21:34
                    Jasne, że kazdy ma jakieś swoje preferencje. Np. wiele osób chwali wózki Jane Powertwin, a dla mnie ta trójkołówka to jakies kompletne nieporozumienie. Na zdjęciach prezentuje się ok, ale na żywo znacznie gorzej.

Kolcraft z wyglądu też mi się podoba, ale boję się używania wózka z takimi "dziwnymi" kółkami z przodu na naszych krzywych i dziurawych chodnikach (chociaż chodniki to jeszcze nic, bo na moim zadupiu są takie uliczki, gdzie trzeba poruszać się tzw. poboczem, które jest zazwyczaj pokryte piachem, warstwą zeszłorocznych liści, porośnięte kępkami trawy, a po deszczu pełne błotnistych dziur). Pojedyncze wózki z małymi kółkami sprawdzały się też tylko do pewnej wagi starszego syna, potem zaczynał sie koszmarek.
                    • blizniaki14 100ania 25.10.07, 22:03
                      ja też nie przepadam za takimi kółkami,ale na wertepy mam Mothercare na dużych
                      pompowanych kołach
                      buziaki
                      napisz jak się jeździ jak już będziesz mieć wózeczek...
                      pzdr
                      • 100ania Re: 100ania 26.10.07, 07:51
                        napisze na pewno

Ja jeżdżę Spiderem i nie zamieniłabym go (bo chłopaki spokojnie się mieszczą), ale jest kilka miejsc, gdzie się nie mieszczę. PP Aria wchodził mi na styk w drzwi wejściowe Ośrodka Kultury, gdzie odprowadzam starszego synka na zajęcia i czasami muszę iśc z maluchami, a Spider nie ma szans tam wjechać sad, do piekarnie też nie wejdę i do jednego z osiedlowych sklepów. Normalnie załamka.
                        • pracujacamama Re: 100ania 27.10.07, 17:55
                          czytalam opinie na temat wozka mutsy na stronie angielskie, niestety
                          nie cieszy sie powodzeniem Podobno żle wywazony. Ale wiadomo, ilu
                          uzytkownikow tyle opinii

Pozdrawiam
                          • 100ania Re: 100ania 27.10.07, 20:17
                            dokładnie, tyle opinii ilu użytkowników. O Jane Powertwin czytałam same dobre rzeczy, a mnie sie ten wózek nie spodobał na żywo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka