Gość: lelek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.04, 21:48 Jest o mnie zazdrosna, choć sama mnie rzuciła.Próbuje się dowiedzieć jak najwięcej o mnie, co robię i z kim się umawiam. Wariatka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jasmina22 Re: Była dziewczyna IP: *.classcom.pl / *.77.classcom.pl 09.11.04, 21:53 ja mam tak z bylym chlopakiem...jak chcesz to sobie zobacz na moj watek ponizej - "moj byly chlopak mnie pocalowal"...to dopiero paranoja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torpetka Re: Była dziewczyna IP: *.aster.pl 09.11.04, 21:53 Kobiety maja silne poczucie wlasnosci, wiec nie jest wariatka, napewno. Moze nie byla do konca przekonana, podejmujac decyzje o rozstaniu albo to Ty ja rzuciles:) Odpowiedz Link Zgłoś
tony82 Re: Była dziewczyna 09.11.04, 21:57 Niestety kobiety tak mają. Ciężko im przestawić się po rozstaniu na inne myślenie, że nasz świat wokół danej kobiety już się nie kręci. Moja była nadal nasłuchuje co u mnie:P Widać tak musi być:) Odpowiedz Link Zgłoś
poprioniony Re: Była dziewczyna 09.11.04, 22:01 tony82 napisał: > myślenie, że nasz świat wokół danej kobiety już się nie kręci. Moja była nadal > nasłuchuje co u mnie:P Widać tak musi być:) Obawiam sie, ze nasluchuje, czy juz Cie szlag nie trafil. Odpowiedz Link Zgłoś
smok_sielski Re: Była dziewczyna 09.11.04, 22:07 Mógłbyś jej zrobić przyjemność i wykitować :) smok Odpowiedz Link Zgłoś
tony82 Re: Była dziewczyna 09.11.04, 22:08 Niech zapomni. Musi się męczyć ze świadomością, że żyje i mam się dobrze :))) Odpowiedz Link Zgłoś
spaldi Re: Była dziewczyna 09.11.04, 22:25 Moze jestes wartosciowym mezczyzna i ona zaluje:) Odpowiedz Link Zgłoś
tamara_t Re: Była dziewczyna 09.11.04, 22:07 dziwię się takim dziewczynom - kiedy rozstaję się - nie chcę mieć z człowiekiem do czynienia - to po co mi JAKAKOLWIEK wiedza o tej osobie??? Popadanie w skrajności nie jest zdrowe, ale wydaje mi się że ta opcja jest mniej szkodliwa dla obojga. Nie utrzymywać kontaktu, nie interesować się, odciąć się zupełnie. po co sobie nerwy truć? Dużo krócej trwałyby załamania po rozstaniach gdyby wszyscy stosowali ta metodę (oczywiście nie namawiam tych, którzy po rozstaniu potrafią się kumplować czy nawet przyjaźnić - podziwiem. Sama próbowałam ale nic z tego nie wyszło. Może nie każdy potrafi). A faceci też potrafią zachowywać się jak pies ogrodnika - to akurat nie jest tylko kobieca domena :) Odpowiedz Link Zgłoś
spaldi Re: Była dziewczyna 09.11.04, 22:24 Te kobiety, ktore nie potrafia poradzic sobie ze strata mezczyzny, staraja sie na wszelkie mozliwe sposoby utrzymywac z nim komtakt. Trzeba poczekac az znajdzie sobie inne zajecie, moze jej kogos podeslac, zawsze to jakas odmiana, a Ty zaznasz troche spokoju:) Odpowiedz Link Zgłoś
burrunduk Re: Była dziewczyna 09.11.04, 22:33 to z dzieciństwa jej zostało... popsutych lalek tez nie oddawała koleżankom... Odpowiedz Link Zgłoś