katgen 06.05.08, 23:18 Czy macie oryginalne folie przeciwdeszczowe na ten wózek? czy może używacie jakiś innych standardowych folii do spacerówek? Jeżeli oryginalne - to gdzie kupowałyście? Ja poszukuję już od 8 miesięcy i nadal jestem bez folii.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tremollo Re: do użytkowników wózka Peg Perego Duette SW 06.05.08, 23:24 Ja używam dwóch uniwersalnych folii do wózków pojedynczych spacerowych i są idealne pod względem rozmiaru. Cena też była idealna Odpowiedz Link Zgłoś
amikul Re: do użytkowników wózka Peg Perego Duette SW 07.05.08, 00:25 oryginalnej folii Peg Perego do tego wózka to chyba nie ma. ja kupiłam razem z wózkiem folię do tego wózka (w calineczka.pl) którą szyje jakaś polska firma. ale szczerze mówiąc denerwowała mnie ona strasznie, szczególnie jak był wiatr. Po prostu nadymała się jak meduza . Bo nikt nie pomyślał żeby dodatkowe sznurki do wiązania zrobić pośrodku wózka i końcu. Przy bardzo silnym wietrze zwiewało ją z wózka . Ale plusem było to że szybko się ją zakładało. Nie wiem czy teraz ta folia jest bardziej dopracowana, bo moją kupowałam w sierpniu 2006. No i pasowała do układu siedzeń: oba przodem, lub naprzeciwko. Przy obu tyłem nie było jej do czego przywiązać - trochę kombinowałam i przywiązywałam do siedziska ale brakowało sznurka. Przy siedziskach 1 przodem a drugie tyłem to się w ogóle nie da jej przypasować. Więc myslę że 2 pojedyncze folie to faktycznie będą najlepsze. Szkoda że ja o tym nie pomyślałam. Taniej i wygodniej by było. Odpowiedz Link Zgłoś
juliza Re: do użytkowników wózka Peg Perego Duette SW 07.05.08, 08:40 Ja używam dwóch uniwersalnych, kupiłam je w Smyku. Tam często te folie sa rozpakowane, więc można podjechać z wózkiem i przymierzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
lilka.k Re: do użytkowników wózka Peg Perego Duette SW 07.05.08, 08:50 Kupiłam dwie uniwersalne folie do wózka głębokiego. Są idealne. Odpowiedz Link Zgłoś
mika324 Re: do użytkowników wózka Peg Perego Duette SW 11.05.08, 22:14 ja ostatnio kupiłam folię szytą na potrzeby calineczki do peg perrego, al uważam, że nadal nie jest dopracowana, nawiązując do mojej porzedniczki.kosztowała 55 pln Odpowiedz Link Zgłoś