karolina_1980 12.09.08, 19:56 Ciąża bliźniacza, trzeci miesiąc. W domu mam jeszcze trójkę więc niby doświadczona jestem, ale wiadomo że z bliźniakami jest inaczej. Tak więc dzień dobry, a raczej dobry wieczór Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tusia21 Re: Można dołączyć? 12.09.08, 20:08 Czesc! Ja mam 3 dziewczyny Jak sobie radzisz ze swoja gromadka? Moj maz by chyba mial zawal gdybym znowu byla w ciazy Ja na pewno jeszcze kiedys bede chciala malenstwo. U ciebie taka mala roznica wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
lilka.k Re: Można dołączyć? 12.09.08, 20:32 witaj! Musisz miec w domu bardzo wesoło, ja mam z dwojka fajnie..a zobaczysz, ze blizniaki są super , nie zamienilabym sie nigdy na jedno..he he Odpowiedz Link Zgłoś
mamakubusia9 Re: Można dołączyć? 12.09.08, 20:49 Witaj! Ale będziesz miała sporą gromadkę, jak sobie dajesz radę? Napisz cos więcej o sobie, skąd jesteś itd. A bliźniaki są super, potwierdzam )))) Odpowiedz Link Zgłoś
makl3 Witaj:) 13.09.08, 10:15 Witamy w naszym gronie!! Pewnie nie będzie Ci łatwo ale na pewno zaznasz wiele radości bo bliźniaki to przede wszystkim radość!!! W razie wątpliwości służę pomocą! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
chrust5 Re: Można dołączyć? 13.09.08, 15:13 Witaj, znamy sie chyba z 'wielodzietnych z wyboru'? Tylko, ze mnie do wielodzietnosci to ho-ho... zaledwie trojka Odpowiedz Link Zgłoś
bweiher Re: Można dołączyć? 13.09.08, 20:27 U nas też "tylko" trójka.Gratuluję rodzinki. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina_1980 Do chrust5 14.09.08, 15:12 Faktycznie, jakiś czas temu się na "wielodzietnych..." pojawiłam. My też do niedawna "tylko" trójkę mieliśmy, za co i tak rodzina nas przeklinała (pisałam o tym na wielodzietnych). A teraz to już w ogóle sajgon będzie. Ale trzeba być dobrej myśli, chociaż opanować piątkę to nie tak łatwo. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś