dzela-226 29.11.08, 18:07 Ma któraś??? jak byście oceniły??? Czeka mnie zakup,najchętniej używanej.... Nie chce ktoś sie pozbyć swojej??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamakubusia9 Re: Jane matrix(fotelik-gondolka) 29.11.08, 21:04 Ja mam te foteliki - gondolki Jane matrix i jestem bardzo zadowolona, w ogóle cały wózek jest super. Moje maluchy jeszcze w nich jeżdża i nawet w kombinezonkach jeszcze sie mieszczą (choć już troszkę ciasnawo sie robi ) Narazie sprzedać nie chcę bo uważam ten wózek za świetny zakup i jeszcze z rok czy dwa nim pojezdze. Jak masz jeszcze jakies pytania techniczne to chętnie odpowiem Odpowiedz Link Zgłoś
monika_irl Re: Jane matrix(fotelik-gondolka) 29.11.08, 21:55 to i ja się podepnę pod ten wątek bo też o nim myślimy napisz proszę jak Ci się prowadzi ten wózek. Przy pierwszej córce miałam Jane ale slalom pro i wg mnie to najlepszy wózek na świecie i tak się zastanawiam czy twin two też jest taki zwrotny łatwy w prowadzeniu? Czy latwo się gondolki/foteliki montuje z wózka do auta i na odwrót? Czy jeśli foteliki są zamontowane na stelażu muszą być rozłożone na płasko czy mogą być pod kontem tak jak w aucie? Jakie ten wózek ma koła plastikowe, piankowe czy pompowane? mam nadzieję, że nie za dużo pytań Odpowiedz Link Zgłoś
mamakubusia9 Re: Jane matrix(fotelik-gondolka) 30.11.08, 21:43 Juz odpowiadam Wózek prowadzi się rewelacyjnie, jest bardzo zwrotny i jezdzi sie lekko. Nigdy nie mam problemu w manewrowaniu nim, wszedzie wjade. Jeśli chodzi o montaż fotelików na stelaż wózka to nie ma nic prostszego, bardzo łatwe. Ale montaż fotelików do auta wymaga troche wprawy, ponieważ jest zupełnie inne rozwiązanie niż np. w maxi cosi, no i są większe i jak ktoś ma malutkie auto i nie siedzi z przodu przyklejony do szyby to może być krucho z miejscem no bo kierowca i pasażer z przodu muszą miec trochę miejsca na nogi (wiesz o co mi chodzi?) Foteliki na stelażu wózka możesz mieć ustawione we wszystkich 4 pozycjach od leżenia do siedzenia. A koła sa chyba piankowe Odpowiedz Link Zgłoś
monika_irl Re: Jane matrix(fotelik-gondolka) 30.11.08, 21:56 dziękuję poszukałam trochę przez wyszukiwarkę i poczytałam Twoje posty o tym wózku. Jedyne co mnie martwi to rozmiar matrixów, czy dzieci nie za szybko z nich wyrosną i co ja wtedy zrobię jeśli jeszcze będą za małe na spacerówkę. Odpowiedz Link Zgłoś
mamakubusia9 Re: Jane matrix(fotelik-gondolka) 01.12.08, 14:19 Wiesz co też sie tym trochę martwiłam bo kilka osób mnie nastraszyło, ale moje maluchy mają 8miesiecy i spokojnie jeszcze sie mieszczą w matrixach. Coprawda to wcześniaki i sa drobnymi dziećmi, ale spokojnie przynajmniej wykorzystam ten wózek. Na spacerówke przejdziemy chyba niedługo (muszę ich przymierzyć czy nie są za mali ) i faktycznie oba oparcia rozkłada sie niemal na płasko. A w jakim miesiącu będziesz rodzić? Odpowiedz Link Zgłoś
monika_irl Re: Jane matrix(fotelik-gondolka) 01.12.08, 14:25 termin mam na 16-go maja, Odpowiedz Link Zgłoś
mamakubusia9 Re: Jane matrix(fotelik-gondolka) 01.12.08, 21:54 no to przez pierwsze pół roku nie będzies musiała ich grubo ubierać więc sie pomieszczą w gondolkach, a potem przerzucisz sie na spacerówkę. Odpowiedz Link Zgłoś
dzela-226 monika... 01.12.08, 09:20 ta spacerówka rozkłada się niemalże na płasko i to oba siedziska widziałam na żywo Twin Two,naprawde robi wrażenie,niestety nie mam gdzie obejrzeć sobie PowerTwina,wszędzie sprowadzany na zamówienie Mnie przeraża cena tego wóżka,w Łodzi cena samej spacerówki to ok. 2000 zł. dlatego szukam używanych matrixów... Odpowiedz Link Zgłoś
monika_irl Re: monika... 01.12.08, 11:59 to mnie pocieszylas dzelka Wiem cena jest zabójcza ale wlasciwie nie mam wiekszego wyboru bo musze miec jeden za drugim ze wzgledu na drzwi wejsciowe. PP Duette jest strasznie ciezki i jakos ta kierownica do mnie nie przemawia, a jak dokupie jeszcze foteliki samochodowe to cena jest bardzo porównywalna. Oczywiscie pisze o nowym wózku. ja znowu mam odwrotna sytuacje; widzialam powertwin ale nigdzie nie ma twin two powertwin to byl mój pierwszy wybór ale niestety przednie siedzisko nie rozklada sie tak ladnie jak tylnie, dodatkowo na stelazu powertwina nie zamontujesz dwóch matrixów tylko dwa foteliki strata a jednak jezdzic z dziecmi na spacery w fotelikach samochodowych to dla mnie sie nie usmiecha. dlatego musze sobie darowac powertwina, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
monika_irl dzela 01.12.08, 12:06 w tym sklepie masz taniej: dino.sklep.pl/nowy/wozki-dla-blizniat-c-1_136.html?page=2&sort=20a Odpowiedz Link Zgłoś