jummymami 11.03.09, 14:33 haj , jak maluchy, jak glowka malego? nikt juz nie zaglada do maj-czerw? mam nadzieje ze juz jestescie zdrowi, bo nas przeziebienie dopadlo ; (, leczymy sie juz 5 dni i troche juz lepiej..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamakubusia9 jummymami 12.03.09, 21:31 Hej, no jakoś nie zaglądam do naszego wątku bo nie chce mi się go szukać ale trzeba by go czasem podbić do góry. Błażej już w porządku jeśli chodzi o głowę, znów szaleje, chodzi przy meblach i ma świetny humor. U mnie cała trójca dopiero przeszła ospę więcbyło co robić z tym smarowaniem pudrem i z tym mega marudzeniem. Teraz niby wszystko dobrze, strupki ostatnie odpadają, ale starszak znów zakatarzony więc już się boję co będzie za chwilę z bliźniakami, ech. A jakimi sposobami leczysz przeziębienie, czy od razu idziesz do lekarza? Odpowiedz Link Zgłoś
jummymami Re: jummymami 12.03.09, 22:48 juz nie chodze tak od razu, lecze je syropkiem i paracetamolem, i obserwuje co dalej. Jak narazie nadal leci im z nosa i Mike ma potworny kaszel (mokry) , podaje mu syropek wykrztusny , nocki przesypiaja swietnie no i w dzien spia wsumie okolo 1,5 do 2 h. Jezeli jutro bedzie nadal glosny kaszel byc mozr wybiore sie do lekarza, zobacze. Tak to laza po wszystkim i przy wszystkim , podciagaja sie i robia wspinaczki, sa niesamowite . Zycze zdrowka i mam nadzieje ze bedziesz tu zagladac czesciej Odpowiedz Link Zgłoś
mamakubusia9 Re: jummymami 16.03.09, 17:22 no i jak maluchy, zdrowe czy sie choroba rozkrecila? Moje maja śpiki już do pasa ale oprócz tego nic im nie dolega, zakraplam noski, odciagam gluty, ale kiepsko spią bo zatyka im sie nos. Czy podawać też paracetamol bez gorączki? Znasz jeszcze jakieś inne cudne specyfiki na katar? Odpowiedz Link Zgłoś
jummymami Re: jummymami 16.03.09, 17:43 na wieczor baby rub vick, smarowalam, lepiej im sie oddychalo wtdey a paracetamol tez dawalam na noc, no i reszta co ty robilam juz lepiej, Mike jeszcze pokasluje ale juz jest o wiele lepiej No i nie przegrzewalam ich, ani pokoi . Zdrowka Odpowiedz Link Zgłoś