renatusia24 08.04.09, 17:50 Witam, moje dziewczyny jeżdzą tym pojazdem i zastanawiam się jak zamontować parasolkę, czy macie dziewczyny jakiś patent na to? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
juliza Re: PP duette sw pytanie do mam 08.04.09, 19:04 Był już wątek na ten temat. Wniosek był taki, że PP nie produkuje swoich parasolek a standardowe nie pasują. Mnie latem nie były one potrzebne, rozpinałam suwak od budki i przesuwałam ją nad głową malucha tak, jak w danym czasie była potrzeba, żeby słońce na nos nie świeciło. Odpowiedz Link Zgłoś
juliza Re: PP duette sw pytanie do mam 08.04.09, 19:05 tu ten watek: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=574&w=78901372&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_gdn Re: PP duette sw pytanie do mam 08.04.09, 19:51 Ja przywieszam pieluszki... Odpowiedz Link Zgłoś
tremollo Re: PP duette sw pytanie do mam 08.04.09, 21:58 ja miałam przyczepione dwie uniwersalne parasolki z boku siedzenia, do tego metalowego wygiętego pręta . Po odpowiednim wygięciu rączki parasolki w dwóch miejscach było ok. a przy bardzo silnym słońcu i wietrze uniemożliwiającym rozłożenie parasolek po prostu przekładałam siedziska tyłem do słońca. Odpowiedz Link Zgłoś
apple13 Re: PP duette sw pytanie do mam 08.04.09, 23:00 Ja również przyczepiałam parasolki do tych metalowych pałąków. A jak mi się nie chciało to między budkami rozwieszałam pieluszkę. Odpowiedz Link Zgłoś